Šta je kama sutra ?

Šta je kama sutra

Kama sutra je nastala od indijskih reći “kama” što označava ljubav, zadovoljstvo i “sutra” što označava konopac koji će održati stvari zajedno. Kama sutra je tekst koji govori o pravilima zadovoljstva, sexualnosti i održavanja istog

Zbog čega se preporučuje da se kama sutra poze primenjuju

Zbog čega se preporučuje da se kama sutra poze primenjujuPostoji mnoštvo kama sutra poza i sve one pomažu da održimo telo zdravim. Kama sutra poze čine sex zdravijim i povećavaju zadovoljstvo a zdrav sex dovodi poboljšava naše zdravlje. Ukoliko imamo zdrav sexualni odnos gubimo kalorije, smanjujemo verovatnoću od raznih srčanih bolesti, smanjujemo verovatnoću karcinoma prostate, poboljšavamo san, smanjujemo stres, održavamo imuni sistem jakim, povećavamo libido, smanjujemo bolove.

Neke od kama sutra poza

Divlji rodeo

Ovo je poza u kojoj je devojka na muškarcu dok on sedi. Ova poza je sigurno isporbana do sada no zbog čega je dobra ? Ovo je poza koja je dobra za devojke jer one u njoj imaju potpunu kontrolu i moć i tokom nje su devojke pune energije i primenujte je kada želite preuzeti moć.

Sirena

Za ovu pozu vam je potreban jedino krevet. Ovo je poza gde žena leži potrbuške preko kreveta i gde joj gornji deo tela visi preko kreveta. Muškarac nasloni svoje dlanove na njene i podizanjem i spuštanjem tela u sklek on ima kontrolu i diktira tempo. Ova vežba je jako dobra za vaše telo jer razvija bicepse i tricepse te troši mnogo kalorija.

Neke od kama sutra poza

Slap

Za ovu pozu potrebna je kada i topla voda. Muškarac seda u kadu, ispruženih nogu, a žena seda na njega u čučečem položaju. Muškarac obuhvata ženu oko struka i ima kontrolu dok ga žena prati. Ova vežba je dobra i za njega i za nju jer on razvija svoje bicepse i tricepse dok je ova vežba dobra za njenu stražnicu.

Makaze

Ovo je jedna od omiljenih poza većine osoba koje su isprobale sve kama sutra poze. Ovu pozu primenujte kada budete želeli da imate divlju noć koja će se pamtiti. U ovoj pozi žena je na ivici stola a muškarac je drži za gležnjeve, raširi njene noge, i uđe u nju u isto vreme, potom prekrsti ženine noge, pa ih ponovo raširi istovremeno prodirući u nju.

Povišena misionarka

Ovo je još jedna od omiljenih poza za devojke. Potrebno je da devojka postavi jedan ili dva jastuka ispod sebe, da joj ne budu previsoki i također da nisu mekani jastuci jer ne želite da vas zabole leđa.

Ukoliko do sada niste probali neku od ovih poza učinite to što prije i doživeti će te noć koju će te pamtiti te će te se nakon određenog vremena primenjivanja ovih poza osećati mnogo bolje jer će vaše telo biti zdravije. Dani će biti sa mnogo manje stresa i postat će te veselija i zdravija osoba koja je zbog jačeg imunog sistema rijetko bolesna. Osim toga spavat će te mnogo lepše te ukoliko imate probleme sa snom kama sutra poze su ono što vam je potrebno.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

2 × 4 =