Grupko.rs

Zašto Grupko?

Prednosti za kupce

1)   Štedite novac! Grupko vam obezbeđuje mogućnost da uživate u popustima od 50 do 90%.

2)   Probajte nešto novo ili nešto lokalno! Uz Gupka moći ćete da posetite nova hit mesta po sniženim cenama. Namojte se plašiti da probate nešto novo jer štedite dok to radite. Obezbeđujemo vam i popuste vaših omiljenih lokalnih mesta, što vam omogućava da ostanete lojalni dok uživate u svim pogodnostima dnevnih ponuda.

3)   Uskoro će svi biti tu! Slobodno se može reći da je grupna kupovina trend koji je u ekspanziji. Sigurno ste čuli od prijatelja ili kolega o najnovijim ponudama- svi će uskoro biti tu i svi će biti na dobitku!

4)   Razmazi sebe ili druge!  Ralaksirajuća masaža? Čas pilatesa? Krstarenje Dunavom? Pedikir? Grupko vam omogućava da razmazite sebe, svoje prijatelja ili članove porodice bez osećaja krivice- jer štedite dok to radite. Budite impulsivni ali ne i nemarni po svoj novčaniik. Uživajte u uzbuđenju dobre ponude bez brige o stanju na računu.

5)   Jednostavnost! Ušteda sa Grupkom se obavlja u par jednostavnih koraka: odabereš ponudu koja ti odgovara, uplatiš novac uplatnicom, karticom ili vaučerom i uživaš. Par minuta tokom pauze i osiguraćeš sebi fantastičan popust na uslugu koja ti se sviđa.


Prednosti za prodavce

1)     Nove mušterije! Najbolja stvar koju ćete dobiti od Grupka je dolazak novih mušterija. Naravno, najveći broj mušterija će dolaziti zato što ste dali dobru ponudu, ali ovo je jedinstvena prilika da tim novim mušterijama date razlog da se vraćaju iznova i iznova.

2)     Zarada! Naravno, svaka velika grupna kupovina podrazumeva i veliki popust ali ako ste dovoljno vešti u odabiru prave visine cene za vaš proizvod ili uslugu koju nudite, veliki broj mušterija može značajno povećati vašu zaradu i u vreme ekonomske krize predstavlja pravu novčanu infuziju za vaš posao.

3)     Besplatan marketing! Širenje biznisa preko Grupka predstavlja takođe i način promovisanja vašeg brenda. Grupko bazira svoje poslovanje na jakoj marketing kampanji reklamirajući vas tako na svim relevantnim mestima za vaš biznis. Činjenica da Grupko promoviše samo par ponuda dnevno predstavlja idealan način da ime vaše firme, proizvoda ili usluge koju nudite bude stavljeno u prvi plan.

4)     Inovativnost! Saradnja sa Grupkom ojačava percepciju vašeg poslovanja, pokazujući vašu svest o novim trendovima kao i inicijativu da prihvatite nove metode. Ako sastavni deo misije vaše kompanije obuhvata prihvatanje novih alatki, agilnost i podsticanje inovacija, Grupko vam može pomoći da tu misiju i promoviišete.

5)     Ništa ne košta! Saradnja sa Grupkom vas kao prodavca ne košta apsolutno ništa. U najgorem slučaju ponuda koju ste dali će se reklamirati par dana na relevantnim mestima, bez ikakvog troška po vas. Jednostavno tako!