Grupko.rs

Vaučer za popust za uslugu šišanja pasa u salonu NomoVet, u Beogradu! Neka i vaši ljubimci budu spremni za vrele, letnje dane!

Kategorije > Kućni ljubimci
Vaučer za popust za uslugu šišanja pasa u salonu NomoVet, u Beogradu! Neka i vaši ljubimci budu spremni za vrele, letnje dane!
Ponuda više nije dostupna, budite brži sledeći put.
Više o ponudi

Kada imamo kućnog ljubimca prema njemu se ophodimo kao prema ravnopravnom članu domaćinstva. I oni imaju svoje potrebe i ne tako često se desi da ih tolikom pažnjom i ljubavlju razmazimo a oni prosto uživaju i, znaju kako da nam svu ljubav i brigu, vrate na pravi način. Zar ne?

Grupko je rešio da objavi ponudu samo za vaše ljubimce i to usluga šišanja pasa za sledeće pasmine:

Jorkširski terijer,
Maltezer,
Westi,
Toj i srednja pudla,
Bišon,
Patuljasti i srednji šnaucer,
Koker španijel i
Pekinezer

Pored redovne higijenske nege - češljanja i kupanja, potrebno je kućne ljubimce voditi i na redovna šišanja, kako biste održali dobar kvalitet dlake, i izbegli moguće probleme u iritaciji kože, problema krpelja, zamršenih dlaka, itd.

Posebno u prolećno-letnjim danima kada sve buja, sve se rađa – trava brzo raste, pojavljuju se krpelji, komarci, briga o urednosti vašeg kućnog ljubimca mora biti stalna.

Ulepšajte vašeg ljubimca na vreme, jer se, ovog leta, pravi izbor najlepšeg kućnog ljubimca sa najmodernijom i najurednijom frizurom.

U tome će vam pomoći iskusni grumeri salona „NomoVet“  koji se nalaze na adresi  -Bulevar vojvode Stepe 210, Voždovac, koji brinu o svim kućnim ljubimcima a koriste najprofesionalniju opremu renomiranih proizvođacč,kao i šampone i balzame - Greenfield, Animology, Show tech, itd....

Njihovi iskusni grumeri  će istaći ono najlepše što vaš ljubimac može da pokaže. Svaki dogovor je moguć oko izbora frizure a,  možete dobiti i sve potrebne savete u vezi sa negom i obukom vaseg ljubimca i besplatne savete stručnih veterinara.

Popusti se i uživaj!

 

Napomene ponude
 • Ponudom se podrazumeva: Vrednosni kupon za popust na šišanje pasa
 • Cena šišanja SAMO uz Grupko kupon je 1.200 dinara
 • Rase pasa : Jorkširski terijer, Maltezer, Westi,  Toj i srednja pudla, Bišon, Patuljasti i srednji šnaucer,  Koker španijel i Pekinezer
 • Jedan kupon je za jedan tretman šišanja za jednog psa
 • Možete kupiti više vaučera
 • Kada dobijete vaučer potrebno je da zakažete termin odlaska
 • Obavezno ponesite odštampan kupon
 • Za sva dodatna pitanja i zakazivanje termina: 069 11 605 11 ili 065 22 605 22
 • Kupon možete iskoristiti do: 11.07.2015.godine

Salon NomoVet

 • Vojvode Stepe 210 ,Voždovac, Beograd
 • 069 11 605 11 065 22 605 22
Vaučer za popust za uslugu šišanja pasa u salonu NomoVet, u Beogradu! Neka i vaši ljubimci budu spremni za vrele, letnje dane!
Ponuda više nije dostupna,
budite brži sledeći put.
Vrednost
Vaučer
Popust
Vaučer
Kupljeno
17 kupona
Podeli sa prijateljima!