Grupko.rs

ULTRA BRZA LASERSKA EPILACIJA regije po izboru - Epilacija malih regija, intimne regije ili epilacija pazuha diodnim laserom NAJNOVIJE GENERACIJE u salonu Happy Lady u centru grada!

Kategorije > Lepota & Spa
ULTRA BRZA LASERSKA EPILACIJA regije po izboru - Epilacija malih regija, intimne regije ili epilacija pazuha diodnim laserom NAJNOVIJE GENERACIJE u salonu Happy Lady u centru grada!
Ponuda više nije dostupna, budite brži sledeći put.
Više o ponudi

ULTRA BRZA EPILACIJA DIODNIM LASEROM NAJNOVIJE GENERACIJE BEZ BOLA I IRITACIJE !!!!

Većina žena zna koliko je naporno održavati kožu uvek savršenom i predivno glatkom i bez dlačica. Upotreba žileta, voska ili krema za depilaciju postali su sastavni deo života skoro svake žene. Jeste li znali da tokom života žena prosečno uklajna dlačice 10 000- 15 000 puta? Zasigurno je svaka od njih bar jednom u životu pomislila: „Želim ih se rešiti zauvek!“. Uz upotrebu posebnih lasera, danas je to i moguće! U saradnji sa salonom Happy Lady, ovoga puta, dajemo ekskluzivnu ponudu – epilaciju regije po izboru (male regije, pazuh ili intimna regija)! Glatka i svilenkasta koža bez dlačica je standard lepote i zato ne dopustite da vas dlačice pobede, pobedite ih vi! 

Tretman trajne laserske epilacije regije po izboru:

- Male regije - nausnice, zulufi, brada, linija stomaka za 250 din
- Intimna regija za 990 din
- Pazuh za 490 din

Nova tehnologija u rešavanju problema nepoželjnih dlačica –Laserska epilacija je poslednja reč tehnologije u eliminaciji dlačica a efekat je dugotrajan. Danas, u saradnji sa Salonom Happy Lady, dajemo priliku da se na najbolji mogući način oslobodite neželjenih dlačica!

U salonu Happy Lady se koristi diodni laser savremene tehnologije, odobren od strane Svetske zdravstvene organizacije, kojim rukuje obučeno osoblje. Svi laseri rade na istom principu, tj koriste optičku energiju, ali nemaju svi laseri iste karakteristike, istu talasnu dužinu, frekvenciju, snagu i brzinu. Zbog toga neki laseri daju slabije rezlutate, jer snop svetlosti prodire plitko i ne uništava dublje korene dlačica.

Diodni laser je najmoderniji laser za trajnu epilaciju i daje trajne rezultate. Njime se mogu tretirati svi tipovi kože i svi tipovi dlačica. Diodni laser radi sa talasnom dužinom od 810 nm i trajanjem impulsa od 5-400 ms, a energija se može podešavati do 160 J/cm2. Epilacija diodnim laserom trajno uništava folikul dlake i matriks koji u sebi nosi genetsku informaciju o daljem rastu nepoželjnih dlaka, tako da su rezultati stvarno trajni za razliku od IPL i E-light tehnologija. Kod diodnih lasera je snop svetlosti veoma snažan i prodire dublje. Zato diodnim laserom treba duplo manje tretmana da se uklone dlačice u odnosu na IPL, a trajno se rešava i problem uraslih dlaka. Takođe, moguće je produžiti trajanje impulsa i povećati energiju da bi se uklonile i sasvim uporne, tanke ili vrlo svetle dlake.

U laserskoj sondi je integrisano intenzivno dvostruko hlađenje, pa se mesto epilacije najpre ohladi na 80C i na taj način postupak epilacije čini skoro bezbolnim. Tokom tretmana diodnim laserom folikuli dlake se uništavaju, ne jednim pulsem visoke energije, već repetitivnom primenom pulseva niske gustine protoka - čime se eliminiše senzacija bola, a melanin ne izlaže visokom tipu traume kao kod tradicionalnih IPL i ELOS lasera.

Tretman diodnim laserom se može sprovoditi u bilo koje doba godine, pošto izlaganje suncu nije štetno za kožu koja je tretirana diodnom laserskom metodom. Rizik od neželjenih efekata je minimalan. Pre tretmana potrebno je dlačice ukloniti brijačem veče pred tretman, a bar 3 nedelje dlačice ne čupati iz korena

Tretmani se rade jedan za drugim. Radi se prvo prelaz AFT- SHR laserom a potom prelaz Diodnim Laserom! Ovakva procedura dokazano daje najbolje rezultate! Uverite se i sami!

Popusti se i uživaj!

Napomene ponude
  • Ponudom se podrazumeva: Epilacija regije po izboru diodnim laserom
  • Male regije - nausnice, zulufi, brada, linija stomaka za 250 din ili Intimna regija za 990 din ili Pazuh za 490 din
  • Jedan Kupon važi za jednu osobu
  • Ponuda važi samo za ženski pol
  • Jedna osoba može kupiti više kupona
  • Radno vreme:  pon-pet 10-19h sub 10-17h
  • Obavezno zakazivanje na tel: 011/3247529  064/0716912  061/6459117
  • Ukoliko nsite u mogućnosti da odete u zakazano vreme neophodno je da, blagovremeno, otkažete jer će se us uprotnom kupon tretirati da je iskorišćen
  • Kupon je potrebno aktivirati do: 31.05.2018. godine

Salon lepote Happy Lady

ULTRA BRZA LASERSKA EPILACIJA regije po izboru - Epilacija malih regija, intimne regije ili epilacija pazuha diodnim laserom NAJNOVIJE GENERACIJE u salonu Happy Lady u centru grada!
Ponuda više nije dostupna,
budite brži sledeći put.
Izaberite opciju ponude
Epilacija malih regija za 250 din
Epilacija pazuha za 490 din
Epilacija intimne regije za 990 din
Vrednost
1000 din.
Popust
75%
Kupljeno
79 kupona
Podeli sa prijateljima!