Grupko.rs

Ulaznica u planetarijum, projekciju zvezdanog neba, objašnjenje zanimljivih događaja i priču o vasioni za decu i odrasle već od 50 din!

Kategorije > Ostalo
Ulaznica u planetarijum, projekciju zvezdanog neba, objašnjenje zanimljivih događaja i priču o vasioni za decu i odrasle već od 50 din!
Ponuda više nije dostupna, budite brži sledeći put.
Više o ponudi

Za sve vas koji ste voleli ili ste još uvek ljubitelj serije i filmova Star track ili Ratova zvezda onda će ova ponuda biti vrlo interesantna za vas. Približićemo vam zvezde, njihovo kretanje, sazvežđa, kretanje nebeske sfere, izgled neba na različitim geografskim širinama, svemir, od njegovog nastanka do našeg vremena, i objekte koji ga nastanjuju.Projekcija koja traje gotovo sat vremena upoznaće vas sa svim misterijama svemira po ceni od 50 dinara za decu do 7 godina starosti i 125 dinara za odrasle!

Ponude osmišljena za sve one koji su već pasionirani ljubitelji nečeg takog čarobnog a tako nedostupnog ali i onima koji su već zaljubljenici ali bi da proniknu i saznaju sve tajne univerzuma. Njegovo poreklo, nastanak, razvitak  i sve druge relevantne podatke. Svima koji kucaju na vrata ove divne nauke radosno poručujem - DOBRO DOŠLI!

Astronomsko društvo “Ruđer Bošković” jedno je od najstarijih astronomskih društava u Evropi i najstarije na Balkanu. Kada ga je osnovala grupa studenata 1934. Godine, društvo je imalo svega nekoliko članova, dok danas okuplja preko 700 ljubitelja astronomije. Osnovna uloga našeg društva je popularizacija astronomije.

Astronomsko društvo “Ruđer Bošković” bavi se i amaterskim posmatračkim radom. U tu svrhu je u okviru Društva 1964. Godine osnovana Narodna opservatorija koja se i danas nalazi u adaptiranoj Despotovoj kuli na Kalemegdanu.

Beogradski planetarijum od 1970. Godine smešten je na ušću Save u Dunav, u bivšem amamu, u donjem gradu Kalemegdanske tvrđave (ispod Crkve Ružice i Kapele Svete Petke).


Zgrabite vašu ulaznicu u čaroban svet svemira!

Popusti se i uživaj!

Napomene ponude
  • Ponudom se podrazumeva: Projekciju zvezdanog neba, zanimljivi događaji u vasioni i priča o vasioni u trajanju od 45-60 min.
  • Jedan kupon važi za jednu osobu
  • Cena za decu do 7 godina - 50 din
  • Cena za odrasle - 125 din
  • Možete kupiti više kupona
  • Predavanje se održava u Planetarijumu (bivši AMAM) u Donjem graduKalemegdan, ispod Crkve Sv. Petke
  • Nakon dobijenog kupona neophodno je da izvršite zakazivanje termina na telefon: 011/3032-133
  • Projekcije se održavaju svake subote od 19h
  • Radno vreme: uto-čet 08-16 h; pet-sub 14-22h
  • Ponudu možete iskoristiti do: 01.08.2015. godine

Astronomsko društvo Ruđer Bošković, Narodna Opservatorija

Ulaznica u planetarijum, projekciju zvezdanog neba, objašnjenje zanimljivih događaja i priču o vasioni za decu i odrasle već od 50 din!
Ponuda više nije dostupna,
budite brži sledeći put.
Izaberite opciju ponude
50 din umesto 100 din za kartu za decu do 7 godina!
125 din umesto din za kartu za odrasle!
Vrednost
100 din.
Popust
50%
Kupljeno
26 kupona
Podeli sa prijateljima!