Grupko.rs

TREĆI BEOGRADSKI FESTIVAL MAGIJE već od 225 din! Dva dana neverovatnih trikova i iluzija na sceni najboljih mađioničara i iluzionista!

Kategorije > Sport & Zabava
TREĆI BEOGRADSKI FESTIVAL MAGIJE već od 225 din! Dva dana neverovatnih trikova i iluzija na sceni najboljih mađioničara i iluzionista!
Ponuda više nije dostupna, budite brži sledeći put.
Više o ponudi

Dva dana neverovatnih trikova i iluzija na sceni najboljih mađioničara i luzionista u ovom delu Evrope. Veliki spoj majstora mađioničarske umetnosti.

Videćete vrhunske stvari od karto magije do iluzije, pred vašim očima će nestajati predmeti i pojavljivati se na drugom mestu, mađioničari će nestajati sa scene i pojaviti se u publici, lebdeće devojka na sceni...Biće tu i komedije i glume, apsolutno sve što treba da sadrži jedan ovakav šou.

CENA jednog dana uživanja u vrhunskoj magiji uz Grupko kupon je 225 din., a za SAMO 75 din više možete uživati i oba dana! :)

Ovo je jedistvena prilika da svi ovi majstori nastupaju zajedno. Pored Mađioničara publici će se predstaviti još neki artisti Žongleri, Plesači, Komičari...  Predstavljamo Vam ove vrhunske umetnike!

ORGANIZATORI I DETALJI:

Beogradski festival magije se organizuje sa ciljem da unapredi i popularizuje ovu jedinstvenu artističku veštinu.

Organizator Beogradskog festivala magije je udruženje mađioničara Magični svet. Osnivači udruženja i idejni tvorci festivala su Iluzionisti Piksi i Zeka, jedni od najaktivnijih i najangažovanijih Srpskih mađioničara.

Piksi i Zeka su uspešno organizovali prvi i drugi BFM, a za 13-14. Jun je zakazan Treći Beogradski festival magije. Za razliku od prvog i drugog BFM, ovaj festival traje dva dana, ima dva takmičenja, dve magične žurke, dve gala predstave i četiri vrhunska seminara.

Učesnici na BFM su:
Seminaristi: Wladimir Mikek, Bojan Barisic, Lee Alex, Fritz Alkemade
Učesnici na Gala predstavi su mađioničari:
Wladimir Mikek, Lee Alex, Frity Alkemade, Dani Magix & Mr. Jim, Mihajlo Jankovic, Saša Gerber, Fritz Alkemade, Lee Alex, Igor Trifunov, Griffony, Piksi i Zeka, Madjionicar Magi, George Diamond...
Ostali artisti su: Filipino, Marko Ilic, Uv Dance...
Organizatori BFM su: Udruženje "Magični svet" i osnivači Piksi i Zeka

Video: NARATIVNA NAJAVA>>> https://www.youtube.com/watch?v=aKPx0up70zU >>> DODATNO https://youtu.be/tN4GetPytVE

Popusti se i uživaj!

Napomene ponude
  • Jedan kupon je za jednu osobu (225 din za jedan dan/300 za OBA dana)
  • Možete kupiti više kupona
  • Datumi održavanja: 13. i 14. jun u 19h u Teatru Palace Šumadija
  • Kupon nije moguće iskoristiti nakon navedenog roka

Bioskop Palace Šumadija

TREĆI BEOGRADSKI FESTIVAL MAGIJE već od 225 din! Dva dana neverovatnih trikova i iluzija na sceni najboljih mađioničara i iluzionista!
Ponuda više nije dostupna,
budite brži sledeći put.
Izaberite opciju ponude
225 din za ulaznicu za jedan dan Trećeg beogradskog festivala magije!
300 din za ulaznicu za oba dana Trećeg beogradskog festivala magije!
Vrednost
450 din.
Popust
50%
Kupljeno
78 kupona
Podeli sa prijateljima!