Pozovite nas: +381 11 213 7850

RAFTING NA TARI za 30 evra! Prevoz + dva noćenja + kompletna rafting oprema + boravišna taksa! Letnja avantura sa Highlander Timom koju morate doživeti!

600RSD
vrednost: poručeno: ušteda:
vaučer
besplatna ponuda
poklon
33
Možete i dalje kupovati!
Preostalo vreme
20180227
RAFTING NA TARI za 30 evra! Prevoz + dva noćenja + kompletna rafting oprema + boravišna taksa! Letnja avantura sa Highlander Timom koju morate doživeti! RAFTING NA TARI za 30 evra! Prevoz + dva noćenja + kompletna rafting oprema + boravišna taksa! Letnja avantura sa Highlander Timom koju morate doživeti! RAFTING NA TARI za 30 evra! Prevoz + dva noćenja + kompletna rafting oprema + boravišna taksa! Letnja avantura sa Highlander Timom koju morate doživeti! RAFTING NA TARI za 30 evra! Prevoz + dva noćenja + kompletna rafting oprema + boravišna taksa! Letnja avantura sa Highlander Timom koju morate doživeti! RAFTING NA TARI za 30 evra! Prevoz + dva noćenja + kompletna rafting oprema + boravišna taksa! Letnja avantura sa Highlander Timom koju morate doživeti!

Više o ponudi

Kanjon Tare je drugi po veličini u svjetu, a ovu rijeku zbog svoje bistre i pitke vode mnogi nazivaju i “suza Evrope”, ali tek kada zaplovite na njenim talasima i zaronite u njene bukove znaćete da je ona nešto najljepše što ste doživjeli u životu. Zato ne propustite ovu ponudu, izaberite trodnevni rafting aranžman na Tari sa Highlander Timom i upustite se u avanturu koja će vas ostaviti bez daha. Avanturu nakon koje ćete imati mnogo novih prijatelja i još ljepših uspomena. Bogatstvo koje nema cijenu. Rezervišite svoje mjesto u čamcu po ovoj nevjerovatnoj cijeni.

Umesto 80 evra, platite 30 evra i dobijate:

- Rafting na Tari

- Dva noćenja u drvenim bungalovima

- Taksu za rafting u iznosu od 4,50 evra

- Boravišnu taksu

- Prevoz terenskim vozilima u toku trajanja aranžmana

- Licencirani skiperi za divlje rijeke

-Kompletna rafting oprema i

- Besplatan parking za vaša vozila

Hrana nije uključena u ponudu niti prevoz od vaše lokacije do kampa Highlander.

Hranu je moguće poručiti po zvaničnim cijenama Highlander restorana:

- Doručak 5 evra

- Ručak 9 evra

- Večera 8 evra

1.DAN: Dolazite u kamp Highlander do 18h (neobavezujuća satnica), a nakon što se smjestite u rezervisani planinski bungalov ukoliko želite možete poručiti večeru (oko 20h). Potom slijedi druženje kraj logorske vatre uz muziku.

2. DAN:Nakon što gosti kampa završe doručak (oko 8h) slijedi preuzimanje opreme za rafting (sigurnosni prsluk, kaciga, neoprensko odijelo i obuća, veslo). Već oko 10h krećemo našim terenskim vozilima do Brštanovice koja je polazna tačka za rafting. Vodiči prave raspored sjedenja na čamcu i drže kratak kurs/brif o pravilnom sjedenju, ponašanju u čamcu i tehnikama veslanja divljom i brzom rijekom. Nakon toga slijedi rafting najuzbudljivijim dijelom rijeke Tare u trajanju od 3 do 4 sata sa pauzama za fotografisanje, plivanje i osvježenje. Nakon Tare slijedi još 5km raftinga rijekom Drinom (kod Šćepan polja, rijeke Tara i Piva se sastaju i nastavljaju kao Drina) sve do kampa Highlander gdje je oko 15h organizovan ručak. Ukoliko želite ručak dovoljno je da ga poručite prije odlaska na rafting. Nakon ukusnog tradicionalnog ručka gosti mogu uživati u šetnji pored rijeke, društvenim igrama ili u nekoj sportskoj aktivnosti u kampu (odbojka, badminton, mali fudbal..). Večera za sve zainteresovane je oko 20h, a potom druženje uz logorsku vatru i muziku.

3. DAN:Nakon što se naspavate možete poručiti doručak. Uz sumiranje utisaka i planove za nove avanture aranžman se završava nakon doručka. Prema želji i u dogovoru sa gostima moguće je produži boravak i iskusiti neku novu avanturu – džip safari, pecanje, jahanje konja, brdski biciklizam, izlete do Sarajeva, Višegrada. Trebinja ili Dolinu heroja.

Popusti se i uživaj!

Napomene:

 • Ponudom se podrazumeva: Rafting na Tari – dva noćenja, taksa za rafting, boravišna taksa, prevoz  terenskim vozilima u toku trajanja aranžmana, rafting oprema (neoprensko odelo i čizme, pojas za spasavanje, kacige i veslo, a u slučaju kiše i kabanice) - uz Grupkov kupon 
 • Jedan kupon je za jednu osobu
 • Možete kupiti više kupona za druge osobe
 • Cena aranžmana je 30 evra
 • Taksa za rafting 4,5 evra (uključena je u cenu)
 • Hrana nije uključena u ponudu niti prevoz od vaše lokacije do kampa Highlander.
 • Postoji opcija doplata/e za obrok/e: doručak 5 evra, ručak 9 evra i večera 8 evra
 • Sezona počinje od 15. aprila i traje do 30. septembra 2018.mgodine
 • Kada dobijete kupon OBAVEZNO rezervišite termin iskorišćenja
 • Za sva dodatna pitanja i rezervacija termina: +387 65 475 201
 • Kupon možete iskoristiti do: 30.09.2018.godine

Highlander kamp

Bastasi bb, Foča/BIH

+387 65 475 201

http://www.highlandertim.com/

Slične ponude:

400RSD
400 din umesto 800 din za kartu za predstavu Najluđa noć u Akademiji 28! U nedelju, 25. marta, na sceni Akademije 28, u 20h! poručeno:
9
Možete i dalje kupovati!
Preostalo vreme
20180321
2.000RSD
2.000 din za 12 termina sportskog penjanja na veštačkoj steni uz nadzor trenera! Prepustite se zabavi i osetite adrenalin! poručeno:
15
Možete i dalje kupovati!
Preostalo vreme
20180313
149RSD
149 din umesto 2000 din za 8 mesečnih termina kubanske salse - Salsa Familia! Upoznajte prepoznatljiv ritam sa Kube! poručeno:
43
Možete i dalje kupovati!
Preostalo vreme
20180310
440RSD
Sat vremena kuglanja za do 6 osoba u Žabac kuglani na NOVOM BEOGRADU, u terminima po izboru, već od 440 dinara! Neka zabava počne! poručeno:
21
Možete i dalje kupovati!
Preostalo vreme
20180307
690RSD
690 din za 60 minuta Paintball-a u klubu Singidunum na zatvorenom terenu + 100 kugilica + kompletna zaštitna oprema! poručeno:
8
Možete i dalje kupovati!
Preostalo vreme
20180226