Grupko.rs

RAFTING NA TARI za 30 evra! Prevoz + dva noćenja + kompletna rafting oprema + boravišna taksa! Letnja avantura sa Highlander Timom koju morate doživeti!

Kategorije > Sport & Zabava
RAFTING NA TARI za 30 evra! Prevoz + dva noćenja + kompletna rafting oprema + boravišna taksa! Letnja avantura sa Highlander Timom koju morate doživeti!
Ponuda više nije dostupna, budite brži sledeći put.
Više o ponudi

Kanjon Tare je drugi po veličini u svjetu, a ovu rijeku zbog svoje bistre i pitke vode mnogi nazivaju i “suza Evrope”, ali tek kada zaplovite na njenim talasima i zaronite u njene bukove znaćete da je ona nešto najljepše što ste doživjeli u životu. Zato ne propustite ovu ponudu, izaberite trodnevni rafting aranžman na Tari sa Highlander Timom i upustite se u avanturu koja će vas ostaviti bez daha. Avanturu nakon koje ćete imati mnogo novih prijatelja i još ljepših uspomena. Bogatstvo koje nema cijenu. Rezervišite svoje mjesto u čamcu po ovoj nevjerovatnoj cijeni.

Umesto 80 evra, platite 30 evra i dobijate:

- Rafting na Tari

- Dva noćenja u drvenim bungalovima

- Taksu za rafting u iznosu od 4,50 evra

- Boravišnu taksu

- Prevoz terenskim vozilima u toku trajanja aranžmana

- Licencirani skiperi za divlje rijeke

-Kompletna rafting oprema i

- Besplatan parking za vaša vozila

Hrana nije uključena u ponudu niti prevoz od vaše lokacije do kampa Highlander.

Hranu je moguće poručiti po zvaničnim cijenama Highlander restorana:

- Doručak 5 evra

- Ručak 9 evra

- Večera 8 evra

1.DAN: Dolazite u kamp Highlander do 18h (neobavezujuća satnica), a nakon što se smjestite u rezervisani planinski bungalov ukoliko želite možete poručiti večeru (oko 20h). Potom slijedi druženje kraj logorske vatre uz muziku.

2. DAN:Nakon što gosti kampa završe doručak (oko 8h) slijedi preuzimanje opreme za rafting (sigurnosni prsluk, kaciga, neoprensko odijelo i obuća, veslo). Već oko 10h krećemo našim terenskim vozilima do Brštanovice koja je polazna tačka za rafting. Vodiči prave raspored sjedenja na čamcu i drže kratak kurs/brif o pravilnom sjedenju, ponašanju u čamcu i tehnikama veslanja divljom i brzom rijekom. Nakon toga slijedi rafting najuzbudljivijim dijelom rijeke Tare u trajanju od 3 do 4 sata sa pauzama za fotografisanje, plivanje i osvježenje. Nakon Tare slijedi još 5km raftinga rijekom Drinom (kod Šćepan polja, rijeke Tara i Piva se sastaju i nastavljaju kao Drina) sve do kampa Highlander gdje je oko 15h organizovan ručak. Ukoliko želite ručak dovoljno je da ga poručite prije odlaska na rafting. Nakon ukusnog tradicionalnog ručka gosti mogu uživati u šetnji pored rijeke, društvenim igrama ili u nekoj sportskoj aktivnosti u kampu (odbojka, badminton, mali fudbal..). Večera za sve zainteresovane je oko 20h, a potom druženje uz logorsku vatru i muziku.

3. DAN:Nakon što se naspavate možete poručiti doručak. Uz sumiranje utisaka i planove za nove avanture aranžman se završava nakon doručka. Prema želji i u dogovoru sa gostima moguće je produži boravak i iskusiti neku novu avanturu – džip safari, pecanje, jahanje konja, brdski biciklizam, izlete do Sarajeva, Višegrada. Trebinja ili Dolinu heroja.

Popusti se i uživaj!

Napomene ponude
 • Ponudom se podrazumeva: Rafting na Tari – dva noćenja, taksa za rafting, boravišna taksa, prevoz  terenskim vozilima u toku trajanja aranžmana, rafting oprema (neoprensko odelo i čizme, pojas za spasavanje, kacige i veslo, a u slučaju kiše i kabanice) - uz Grupkov kupon 
 • Jedan kupon je za jednu osobu
 • Možete kupiti više kupona za druge osobe
 • Cena aranžmana je 30 evra
 • Taksa za rafting 4,5 evra (uključena je u cenu)
 • Hrana nije uključena u ponudu niti prevoz od vaše lokacije do kampa Highlander.
 • Postoji opcija doplata/e za obrok/e: doručak 5 evra, ručak 9 evra i večera 8 evra
 • Sezona počinje od 15. aprila i traje do 30. septembra 2018.mgodine
 • Kada dobijete kupon OBAVEZNO rezervišite termin iskorišćenja
 • Za sva dodatna pitanja i rezervacija termina: +387 65 475 201
 • Kupon možete iskoristiti do: 30.09.2018.godine

Highlander kamp

RAFTING NA TARI za 30 evra! Prevoz + dva noćenja + kompletna rafting oprema + boravišna taksa! Letnja avantura sa Highlander Timom koju morate doživeti!
Ponuda više nije dostupna,
budite brži sledeći put.
Vrednost
Vaučer
Popust
Vaučer
Kupljeno
33 kupona
Podeli sa prijateljima!