Grupko.rs

Paket od pet masaža leđa za 990 din! Parcijalne masaže u trajanju od 30 minuta u salonu Claire!

Kategorije > Lepota & Spa
Paket od pet masaža leđa za 990 din! Parcijalne masaže u trajanju od 30 minuta u salonu Claire!
Ponuda više nije dostupna, budite brži sledeći put.
Više o ponudi
Paket od pet parcijalnih masaža u trajanju od 30 minuta po ceni od 990 din obezbediće vam KupiMe kuponi, a vaše je samo da uživate u ovom opuštajućem tretmanu. i tako čak pet puta!
 
U čovekovom organizmu ništa ne funkcioniše odvojeno i samostalno, već je sve usko međusobno povezano. Masažom tela delujemo preko kože na organizam kao celinu. Prilikom masaže nadražuju se receptori u koži i potkožnom tkivu – to je efekat direktnog delovanja, a isto tako se indirektnim delovanjem, odnosno refleksnim putevima, utiče na buđenje celog organizma. Bez obzira na to o kojoj je tehnici masaže reč, njen rezultat  mora biti telesno i duhovno rasterećenje i duboka relaksacija.
 
Masaža je najlakši put za postizanje opuštanja i očuvanje zdravlja. Ime joj potiče od arapske reči massa što znači dodir. Poznata otkad je i čovek, spominje se u svim kulturama, od Indije, Grčke, Kine, Egipta i Rima pa sve do Bliskog istoka. 
Izazvani dodirom, milioni receptora u koži šalju signale mozgu koji reaguje podsticanjem lučenja endorfina, hormona sreće i dobrog raspoloženja. Upravo zato masaža snažno deluje na nervni sistem jer smiruje nervozu i smanjuje nivo štetnih (stresnih) hormona u organizmu. 
 
Znamo da je stres, jedan od pratećih problema današnjice od kojeg patimo gotovo svi, ujedno i uzrok mnogih zdravstvenih problema i bolesti u kojima prednjače bolesti hormonalnog i srčano sistema. Stoga je masaža odličan prirodni put za rešavanje stresa i prevenciju mnogih bolesti. Masažom se poboljšava krvotok, iz lojnih i znojnih žlezda istiskuju se sekreti, smanjuju se potkožne masnoće, ubrzava dotok hranjivih materija u tkiva, pojačava oksigenacija tkiva i oticanje limfe, zbog čega koža dobija jači tonus, postaje elastičnija te izgleda zdravije i mlađe.

Popusti se i uživaj!
Napomene ponude
  • Ponudom se podrazumeva: Paket od 5 parcijalnih masaža
  • Jedna masaža traje 30 minuta
  • Ponuda važi za jednu osobu
  • Možete kupiti najviše JEDAN kupon za sebe i više kupona na poklon
  • Nakon dobijenog kupona neophodno je da rezervišete termin tretmana: 063/477-031
  • Ukoliko ste zakazali ali ne možete da stignete, ne zaboravite da,blagovremeno, otkažete minimum 1 dan ranije, u suprotnom vaš kupon će se tretirati kao da je iskorišćen
  • Radno vreme:  ned-čet 15-22h
  • Kupon možete iskoristiti do: 24.07.2015.godine

Beauty centar Claire

  • Nemanjina 40, Vračar, Beograd
  • 063/477-031 0637027738
Paket od pet masaža leđa za 990 din! Parcijalne masaže u trajanju od 30 minuta u salonu Claire!
Ponuda više nije dostupna,
budite brži sledeći put.
Vrednost
5000 din.
Popust
80%
Kupljeno
20 kupona
Podeli sa prijateljima!