Grupko.rs

LETO 2015-FIRST MINUTE! Popust od 25% na devizni deo cene za Olympic Beach u Grčkoj, 13 dana/10 noćenja, prevoz i smeštaj u 1/2 i 1/3 studijima! Polasci od JUNA DO SEPTEMBRA!

Kategorije > Putovanja
LETO 2015-FIRST MINUTE! Popust od 25% na devizni deo cene za Olympic Beach u Grčkoj, 13 dana/10 noćenja, prevoz i smeštaj u 1/2 i 1/3 studijima! Polasci od JUNA DO SEPTEMBRA!
Ponuda više nije dostupna, budite brži sledeći put.
Više o ponudi

GRČKA - LETO 2015.godine

OLYMPIC BEACH 13 dana / 10 noćenja

Popust od 25% na devizni deo cena iz tabele!

 

"Olympic Beach" je letovalište u podnožju planine Olimp, na obali Egejskog mora. Udaljen je 70 km od Soluna, 8 km od grada Katerini i svega 2 km od dinamične Paralije. Olympic beach odlikuje prijatna klima, velika peščana plaža, mnoštvo prodavnica i restorana. Pesak na plaži je zlatnožut, sitan i fin. Ima deo zasopstvene suncobrane i peškire, i odvojeni deo sa udobnim ležaljkama i suncobranima. Pešačka zona je prepuna butika, taverni, barova, rent-a-car agencija, a ima i dobro snabdevenih supermarketa, poslastičarnica i pekara. Namenjen je onima koji žele da provedu miran odmor, a naročito se preporučuje porodicama sa manjom decom.

Za sopstveni prevoz dinarski  deo cene aranžmana se umanjuje za 5000 din po plativoj osobi, osim za termine označene * gde ne postoji umanjenje.
Devizni deo cene aranžmana izražene u eur po osobi plaća se u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate.
Datum iz tabele se odnosi na period boravka. Polazak  autobusa je dan ranije u odnosu na datum iz tabele.
Doplata za polaske iz drugih gradova (van Beograda) se nalazi na kraju cenovnika.

 TERMINE PUTOVANJA MOŽETE POGLEDATI OVDE >>> 

LEGENDA:  

ADL – odrasla osoba
CHD –deca 2 - 12 godina
STD - Studio – jedna prostorija
APT - Apartman – jedna spavaća soba + kuhinja ili dve spavaće sobe od kojih je u jednoj I kuhinja
DPL - Dupleks apartman – dve spavaće sobe + zasebna kuhinja
* – kod smena obeleženih zvezdicom ne postoji mogućnost umanjenja cene za sopstveni prevoz


PROGRAM PUTOVANJA:

I DAN – Polazak iz Beograda u večernjim časovima sa parking bloka 42 (preko puta ulaza u OTC Novi Beograd) tačno vreme i mesto polaska autobusa proveriti 2 dana pre putovanja. Noćna vožnja kroz Srbiju i Makedoniju prema Grčkoj.

II DAN – Dolazak u jutarnjim časovima. Smeštaj od 14:00 časova (postoji mogućnost ranijeg ulaska).

III – XI DAN – Boravak na bazi 10/7 noćenja u izabranom smeštaju na bazi odabrane usluge.

XII DAN – Napuštanje smeštaja do 09:00 časova. Slobodno vreme. Polazak za Srbiju u poslepodnevnim časovima po lokalnom vremenu (za tačno vreme povratka informisati se kod predstavnika agencije). Noćna vožnja kroz Grčku i Makedoniju prema Srbiji.

XIII DAN – Dolazak u Beograd u prepodnevnim časovima.


CENA ARANŽMANA PO OSOBI PODARAZUMEVA:

Prevoz autobusom turističke klase na relacijama navedenim u programu putovanja
Najam izabranog smeštaja na bazi 10 ili 7 noćenja u zavisnosti od perioda boravka
Usluge licenciranog pratioca grupe
Usluge predstavnika organizatora putovanja ili ino-partnera na destinaciji
Troškove organizacije i realizacije aranžmana

CENOM ARANŽMANA SE NE PODRAZUMEVA:

Međunarodno zdravstveno osiguranje Wiener Stadtische (izdaje se u agenciji, osigurana suma je 30.000 €) cena po osobi dnevno: 1 € (odrasle osobe od 18 – 70 god);  0,5 € (deca od 6 meseci – 18 god);  2 € (starije osobe od 71 – 83 god)
Održavanje higijene smeštajnih jedinica tokom boravka kao i sredstva za higijenu

POPUSTI:

Deca u pratnji dve punoplative osobe:

od 0 - 2 godine besplatno (nemaju sedište u autobusu, nemaju ležaj), a u slučaju da žele sedište u autobusu plaćaju cenu autobuske karte

deca od 2 – 12 godina na pomoćnim ležajevima (označavaju se sa +1, +2 u strukturi soba) plaćaju samo odgovarajući dinarski deo cene aranžmana


SPAJANJE SMENA:

Za spajanje dve ili više smena naplaćuje se devizni deo za svaku smenu prema cenovniku i jedan dinarski deo čiji iznos zavisi od vrste prevoza. Odnosi se na vansezonu i sezonu.

DOPLATE:

Za jednu odraslu  osobu 80 % od cene aranžmana (doplata se odnosi na devizni deo cene aranžmana)

Za klima uređaj 4-8 € dnevno po smeštajnoj jedinici (odnosi se na smeštajne objekte koji poseduju klima uređaj, a čije korišćenje nije uključeno u cenu) – doplata se vrši na licu mesta

Za polupansion (doručak + večera – meni, klasičan način usluživanja) u nekom od lokalnih restorana – cena od 10 € dnevno po osobi - doplata se vrši na licu mesta

POLASCI IZ DRUGIH MESTA (mora se najaviti prilikom rezervacije aranžmana):

SUBOTICA - doplata 2.500 dinara po osobi (povratna karta)

LOZNICA – doplata 2.000 dinara po osobi (povratna karta)

NOVI SAD, ŠABAC – doplata 1.800 dinara po osobi (povratna karta)

KRAGUJEVAC, KRUŠEVAC – doplata 1.000 dinara po osobi (povratna karta)


SOPSTVENI PREVOZ:

CENA ARANŽMANA SE UMANJUJE ZA 5000 din (umanjenje ne važi ukoliko je smena obeležena zvezdicom)
Vaučer se preuzima u agenciji 7 dana pre polaska na put


USLOVI I NAČINI PLAĆANJA ARANŽMANA:

Svi navedeni iznosi koji su u eur, plaćaju se u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

40% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre putovanja

Čekovima građana najkasnije do 15.12.2015. datumirani svakog 15-og u mesecu

Platnim karticama (Visa, Dina, Master, Maestro, American Express)

Mogućnost plaćanja na 6 mesečnih rata kreditnim karticama Banke Intesa (Visa, Master i American Express)

Mogućnost plaćanja administrativnom zabranom

Cena je garantovana samo za uplatu celokupnog iznosa, odnosno garantovan je samo iznos uplaćene akontacije, a ostatak je podložan promeni.

Oktopod Travel zadržava pravo da propiše drugačije uslove plaćanja za pojedine promotivne ponude, kao i za zaposlene u firmama/sindikatima sa kojima agencija zaključi poseban ugovor.


OPIS SMEŠTAJNIH JEDINICA (slike smeštaja su dostupne u agenciji ili na web-stranici www.oktopod.rs)

Vila Mardin house

Lokacija: Nalazi se mirnom delu Olympic beach-a, blizu crkve i fudbalskog igrališta, udaljena je 400 m od mora.

Opis: Vila Mardin house je novoizgrađena vila za sezonu 2015, luksuzno opremljena, ima mini recepciju. U našoj ponudi su dvokrevetni I trokrevetni studiji, koji poseduju opremljen kuhinjski deo, kupatilo, TV, WiFi, klima uređaj (uz doplatu na licu mesta),  terasu.


NAPOMENE U VEZI SMEŠTAJA:

U studio/apartmane se ulazi prvog dana boravka od 14:00 časova (postoji mogućnost ranijeg ulaska), a napuštaju se poslednjeg dana boravka do 09:00 časova.

Putnici ulaze u očišćen i spremljen smeštaj, ali su u obavezi da tokom svog boravka sami vode računa o higijeni. Smeštajne jedinice nisu opremljene peškirima (osim gde je drugačije navedeno), toalet papirom i sredstvima za higijenu. U svim smeštajnim jedinicama promena posteljine se vrši jednom u toku boravka.

Mere kreveta u Grčkoj se razlikuju od naših standarda. Grčki standard za normalan krevet je širine od 75 – 90 cm, a za francuski krevet (za 2 osobe) širine od 120 – 140 cm.

U pojedinim smeštajnim objektima treći i četvrti ležaj mogu biti pomoćni kreveti. Dimenzija i izlged pomoćnog ležaja zavise od smeštajnog objekta, može biti fotelja, sofa na razvlačenje ili klasičan krevet

Opisi smeštaja su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnog objekta organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnog objekta

Dopunski sadržaji smeštajnih objekta su dostupni uz doplatu. Postoji mogućnost odstupanja i promena oko dostupnosti nekih sadržaja, jer isključivo zavise od smeštajnih objekata (npr. sef, sauna, parking, TV, klima uređaj...)

Smeštaj iz ove ponude registrovan je, pregledan i standardizovan od strane Nacionalne turističke asocijacije zemlje u kojoj se nalazi.

Opis destinacija i smeštaja je dostupan u agenciji ili na web stranici www.oktopod.rs


VAŽNE NAPOMENE:

Proveriti 2 dana pre putovanja tačno vreme i mesto polaska autobusa

Turistička agencija određuje mesto polaska i povratka. Kod autobuskih aranžmana predviđene su pauze radi usputnog odmora na oko 3 do 4 sata vožnje. Zaustavljanja su na usputnim stajalištima ili benzinskim pumpama, u zavisnosti od uslova na putu i raspoloživosti kapaciteta stajališta. Sedišta u autobusu su numerisana i zavise od vremena prijave za aranžman. U autobusu dete preko 2 godine mora imati svoje sedište (ne može sedeti u krilu)

Oktopod travel ne snosi odgovornost za sve informacije date usmenim putem, kao i za informacije dobijene od strane subagenata (posrednika u prodaji aranžmana). Validan je samo pisani program putovanja istaknut u prostorijama agencije i na sajtu organizatora putovanja.

Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak...)

Organizator putovanja zadržava pravo korekcije ugovorene cene pre početka putovanja usled promene na monetarnom tržištu, promene u tarifama prevoznika i u zakonom predviđenim slučajevima

Klijenti su u obavezi da se upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja, i da svojim potpisom na prijavi/ugovoru o putovanju daju saglasnost sa istom


Popusti se i uživaj!

Napomene ponude
 • Ponuda podrazumeva: Vrednosni vaučer za popust od 25% na devizni deo, za letovanje u Grčkoj - Olympic Beach - 13 dana - 10 noćenja
 • CENA ARANŽMANA PO OSOBI PODARAZUMEVA: Prevoz autobusom turističke klase na relacijama navedenim u programu putovanja Najam izabranog smeštaja na bazi 10 ili 7 noćenja u zavisnosti od perioda boravka Usluge licenciranog pratioca grupe Usluge predstavnika organizatora putovanja ili ino-partnera na destinaciji Troškove organizacije i realizacije aranžmana
 • CENOM ARANŽMANA SE NE PODRAZUMEVA: Međunarodno zdravstveno osiguranje Wiener Stadtische (izdaje se u agenciji, osigurana suma je 30.000 €) cena po osobi dnevno: 1 € (odrasle osobe od 18 – 70 god);  0,5 € (deca od 6 meseci – 18 god);  2 € (starije osobe od 71 – 83 god) Održavanje higijene smeštajnih jedinica tokom boravka kao i sredstva za higijenu
 • POPUSTI: Deca u pratnji dve punoplative osobe: od 0 - 2 godine besplatno (nemaju sedište u autobusu, nemaju ležaj), a u slučaju da žele sedište u autobusu plaćaju cenu autobuske karte; deca od 2 – 12 godina na pomoćnim ležajevima (označavaju se sa +1, +2 u strukturi soba) plaćaju samo odgovarajući dinarski deo cene aranžmana
 • SPAJANJE SMENA: Za spajanje dve ili više smena naplaćuje se devizni deo za svaku smenu prema cenovniku i jedan dinarski deo čiji iznos zavisi od vrste prevoza. Odnosi se na vansezonu i sezonu.
 • DOPLATE: Za jednu odraslu  osobu 80 % od cene aranžmana (doplata se odnosi na devizni deo cene aranžmana) Za klima uređaj 4-8 € dnevno po smeštajnoj jedinici (odnosi se na smeštajne objekte koji poseduju klima uređaj, a čije korišćenje nije uključeno u cenu) – doplata se vrši na licu mesta Za polupansion (doručak + večera – meni, klasičan način usluživanja) u nekom od lokalnih restorana – cena od 10 € dnevno po osobi - doplata se vrši na licu mesta
 • POLASCI IZ DRUGIH MESTA (mora se najaviti prilikom rezervacije aranžmana): SUBOTICA - doplata 2.500 dinara po osobi (povratna karta) LOZNICA – doplata 2.000 dinara po osobi (povratna karta) NOVI SAD, ŠABAC – doplata 1.800 dinara po osobi (povratna karta)KRAGUJEVAC, KRUŠEVAC – doplata 1.000 dinara po osobi (povratna karta)
 • SOPSTVENI PREVOZ:CENA ARANŽMANA SE UMANJUJE ZA 5000 din (umanjenje ne važi ukoliko je smena obeležena zvezdicom
 • Vaučer se preuzima u agenciji 7 dana pre polaska na put
 • OPIS SMEŠTAJNIH JEDINICA (slike smeštaja su dostupne u agenciji ili na web-stranici www.oktopod.rs) Vila Mardin house - Lokacija: Nalazi se mirnom delu Olympic beach-a, blizu crkve i fudbalskog igrališta, udaljena je 400 m od mora. Opis: Vila Mardin house je novoizgrađena vila za sezonu 2015, luksuzno opremljena, ima mini recepciju. U našoj ponudi su dvokrevetni I trokrevetni studiji, koji poseduju opremljen kuhinjski deo, kupatilo, TV, WiFi, klima uređaj (uz doplatu na licu mesta), terasu.
 • Kupone možete iskoristiti do datuma polaska 

Turistička Agencija Oktopod Travel

LETO 2015-FIRST MINUTE! Popust od 25% na devizni deo cene za Olympic Beach u Grčkoj, 13 dana/10 noćenja, prevoz i smeštaj u 1/2 i 1/3 studijima! Polasci od JUNA DO SEPTEMBRA!
Ponuda više nije dostupna,
budite brži sledeći put.
Vrednost
Vaučer
Popust
Vaučer
Kupljeno
15 kupona
Podeli sa prijateljima!