Grupko.rs

LAST MINUTE /PRAG - 1. MAJ - 6 dana sa Hit Travelom! Uživajte u perolećnim putašestvijima!

Kategorije > Putovanja
LAST MINUTE /PRAG - 1. MAJ - 6 dana sa Hit Travelom! Uživajte u perolećnim putašestvijima!
Ponuda više nije dostupna, budite brži sledeći put.
Više o ponudi

1. maj u Pragu - 6 dana

Termin: 29.04 – 04.05.2015.god.

Cena aranžmana: 99 evra

 

PRAG je glavni grad Češke Republike, na 1000 km severozapadno od Beograda, zauzima površinu od 496 km2 i broji nešto preko milion stanovnika. Godine 1992. UNESCO je staro jezgro Praga (866 ha) stavio pod svoju zaštitu. Vltava je reka koja protiče kroz Prag u dužini od 30 km sa maksimalnom širinom od 330 m. KARLOE VARI su čuvena češka banja, pod čijim su kolonadama šetale i boravile mnoge poznate ličnosti. Grad koji je u XIV veku osnovao Karlo IV, poznat je po likeru “Karlovarská Becherovka” i fabrici stakla Moser Glass. Suvenir, okamenjena ruža, podsetiće Vas na lepe trenutne provedene u ovom gradiću. DREZDEN je glavni grad nemačke savezne države Saksonija, u dolini reke Elbe, 20 km od granice sa Češkom. Zovu ga „Firenca na Elbi“ i čuven je po građevinama iz doba baroka i umetničkim zbirkama. Najpoznatija obeležja grada su: Opera Zemper, palata Cvinger, Bogorodična protestantska crkva, dvorska rimokatolička crkva, državni muzej Drezden. Grad je od 2004. godine bio na listi UNESCO-a zbog građevina iz baroknog perioda ali, sa iste je skinut 2009. godine zbog gradnje modernog mosta sa 4 trake.


PROGRAM PUTOVANJA:

I Dan -  BEOGRAD 
Polazak iz Beograda u 17.00h sa parkinga u Bloku 42 (prekoputa ulaza na buvlju pijacu) i vožnja ka Novom Sadu. Polazak iz Novog Sada u 18:30h sa parkinga kod “Lokomotive”. Lagana vožnja prema granici sa Mađarskom uz usputna zadržavanja radi odmora i obavljanja graničnih formalnosti. 

II Dan  - PRAG – HRADČANI

Dolazak u Prag. Odlazak na veliko razgledanje Hradčana, bez ulaska, uz pratnju stručnog vodiča. Najtoplije preporučujemo udobnu obuću jer, srce starog Praga obilazimo pešice. Prolazimo pored Strahovskog manastira u kom je čuvena biblioteka, prelepe Loretanske crkve, Praškog dvorca Hrad, ući ćemo u katedralu Sv. Vita, stare kraljevske palate, bazilike Sv. Đorđa i po izlasku iz zidina videti Prag kao na dlanu. Lagano ćemo otići do Karlovog mosta da pri samom početku mosta bacimo pogled na našu ambasadu a zatim se upoznamo sa statuama Karlovog mosta. Tu, na sredini mosta pridružićemo se milionima turista i zamisliti želju zagledani u Vltavu, a onda nastaviti prema starom jezgru Praga i do Staromestskih namesti sa čuvenim astronomskim satom Orloj. Preporučujemo i fakultativni odlazak na vožnju brodom po Vltavi. Odlazak do hotela i smeštaj. Kraći odmor od puta i zajednički odlazak gradskim prevozom sa pratiocem grupe do Vaclavskih namjesti. Slobodno vreme za individualna razgledanja i šetnju do povratka u hotel. Noćenje.

III dan - PRAG – KARLOVE VARI (fakultativno)
 
Doručak. Slobodan dan u toku kojeg preporučujemo fakultativni odlazak u Karlove Vari i obilazak čuvene banje i njenih kolonada. Povratak u Prag. Slobodno popodne za individualne aktivnosti. Noćenje.

IV dan - PRAG – DREZDEN (fakultativno)
 
Doručak. Mogućnost fakultativnog odlaska do bajkovitog Drezdena, grada podignutog iz pepela čije su znamenitosti ponovo izgradjene u retro stilu. Opera Semper koja ponosito krasi Theaterplatz, Palata Zwinger koja će Vas vratiti u vreme vladara Alberta Jakog. Bogorodičina protestantska crkva i Dvorska rimokatolička crkva, koje su se vekovima borile za prestiž medju hrišćanskim vernicima. Priča o Carskoj palati… Slobodno vreme iskoristite za odličan šoping ili šetnju po centru grada do povratka za Prag. Mogućnost fakulativnog odlaska u neku od najpoznatijih praških pivnica u traganju za noćnim provodom. Noćenje.

V dan - PRAG
 – ZAMAK KARLŠTAJN
Doručak. Napuštanje hotela i slobodno vreme u toku kojeg preporučujemo fakultativni odlazak do zamka Karlštajn. Zamak iz XIV veka, u kome je bila rezidencija kralja Karla IV i u kome se čuva replika krune čeških kraljeva. Oko 13:00h je predviđen povratak u Prag. Slobodno vreme do polaska za Srbiju. Noćna vožnja preko Slovačke i Madjarske...

VI  dan - BEOGRAD 
Dolazak u mesto polaska u ranim jutarnjim satima. (Kraj usluga).

 


USLOVI PLAĆANJA I OSTALE NAPOMENE:

Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Banka Intese na dan uplate.

USLOVI PLAĆANJA: 
40 % PRILIKOM REZERVACIJE, OSTATAK 20 DANA PRED PUT.
PLATNE, KREDITNE KARTICE: VISA, MAESTRO, MASTER, DINA. (Broj rata u zavisnosti od banke i tipa kartice).
ZAPOČETI NAČIN PLAĆANJA NE MOŽE SE MENJATI.

 


CENOM ARANŽMANA SE PODRAZUMEVA:

Prevoz autobusom turističke klase (visokopodni ili duble decker,klima,audio/video oprema) navedenim relacijama
Smeštaj na bazi 3 noćenja sa doručkom (kontinentalni švedski sto) u hotelu 3* u 1/2, 1/2+1 standardnim sobama.
Obilaske prema programu (Prag – panorama grada)
Troškove organizacije i vođstva puta
Usluge strucnog pratioca grupe tokom putovanja

CENOM ARANŽMANA SE NE PODRAZUMEVA:

Ulaznice i fakultativne izlete
Individualne troškove
Putno osiguranje u iznosu od 1 evra po osobi/ dnevno (17-71g), 0,5 evra (0,6 – 16,99 g), 2 evra (71-84g). Suma osiguranja 30.000 evra

CENE FAKULTATIVNIH IZLETA:

Fakultativni izleti (minimum za realizaciju 30 prijavljenih putnika, moguće je realizovati izlete i uz manji broj prijavljenih putnika uz njihovu saglasnost za korekciju cene):

Izlet za Karlove Vari - 25 evra
Izlet za Drezden - 30 evra
Krstarenje Vltavom 1 sat - 10 evra
Zamak Karlštajn – 25 evra

 


DOPLATA ZA 1/1 SOBU: 50% OD CENE ARANŽMANA

VIZE:

Svi putnici, državljani Srbije, koji poseduju nove biometrijske (crvene) pasoše, osim državljana sa prebivalištem na teritoriji Kosova,mogu putovati BEZ VIZA u skladu sa odlukom Saveta Ministara EU. Stari (plavi) pasoši prestali su da važe 31.12.2011. godine. Građani koji za putovanje u zemlje Šengena, moraju posedovati vizu zemlje u koju putuju, kao i gradjani sa prebivalištem na teritoriji Kosova, vizu su dužni da pribave lično aplicirajući za istu u skladu sa zahtevima Konzulata zemlje u koju putuju.

NAPOMENE U VEZI SMEŠTAJA:

Zvanična potvrda hotela u kom  će biti obezbeđen smeštaj na bazi navedene usluge,dobija se najranije 2 dana pred polazak.U smeštajne objekte se ulazi prvog dana boravka od 14:00 časova (postoji mogućnost ranijeg ulaska), a napuštaju se poslednjeg dana boravka do 09:00 časova.U pojedinim smeštajnim objektima treći i četvrti ležaj mogu biti pomoćni. Dimenzija i izlged pomoćnog ležaja zavise od smeštajnih objekata, može biti sofa na razvlačenje, ali je uglavnom kao klasičan krevet.

NAPOMENE U VEZI FAKULTATIVNIH IZLETA:

Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cena se uglavnom sastoji od troškova rezervacije, prevoza, vodiča, ulaznica, organizacije... Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti.


OPŠTE NAPOMENE:

Za sve informacije date usmenim, telefonskim ili elektronskim putem agencija ne snosi odgovornost. Validan je samo pisani program putovanja istaknut u prostorijama agencije. Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak...).

Organizator putovanja može promeniti ugoverenu cenu ako je posle zaključenja ugovora došlo do promena u cenama hotela,tarifama prevoznika,poremećaja i promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba I usluga.

Aranžman je rađen na bazi od minimum 45 prijavljenih putnika i usled nedovoljnog broja putnika organizator putovanja ima pravo otkaza putovanja, najkasnije 5 dana pre termina polaska.

 

Popusti se i uživaj!

 

 

Napomene ponude
 • Ponudom se podrazumeva: Vrednosni kupon kojim se ostvaruje popust na navedeno putovanje u Prag
 • Cenu aranžmana sa popustom (99 evra) uplaćujete direktno u agenciji HIT Travel ISKLJUČIVO uz Grupko Kupon
 • Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Banke Inteza, na dan plaćanja
 • CENOM ARANŽMANA SE PODRAZUMEVA: Prevoz autobusom turističke klase (visokopodni ili duble decker,klima,audio/video oprema) navedenim relacijama; Smeštaj na bazi 3 noćenja sa doručkom (kontinentalni švedski sto) u hotelu 3* u 1/2, 1/2+1 standardnim sobama; Obilaske prema programu (Prag – panorama grada); Troškove organizacije i vođstva puta i Usluge stručnog pratioca grupe tokom putovanja
 • CENOM ARANŽMANA SE NE PODRAZUMEVA: Ulaznice i fakultativne izlete; Individualne troškove i Putno osiguranje u iznosu od 1 evra po osobi/ dnevno (17-71g), 0,5 evra (0,6 – 16,99 g), 2 evra (71-84g). Suma osiguranja 30.000 evra
 • CENE FAKULTATIVNIH IZLETA:Fakultativni izleti (minimum za realizaciju 30 prijavljenih putnika, moguće je realizovati izlete i uz manji broj prijavljenih putnika uz njihovu saglasnost za korekciju cene):Izlet za Karlove Vari - 25 evra; Izlet za Drezden - 30 evra; Krstarenje Vltavom 1 sat - 10 evra I Zamak Karlštajn – 25 evra
 • DOPLATA ZA 1/1 SOBU: 50% OD CENE ARANŽMANA
 • Jedan kupon je za jednu osobu
 • Možete kupiti više kupona, za druge osobe
 • Odmah nakon dobijanja Kupona neophodno je da kontaktirate Agenciju kako bi ste rezervisali mesto
 • Telefon za sve informacije i rezervacije: 011/6304-430, 011/6304-431
 • Termin: 29.04. – 04.05.2015.god.
 • Uz ovu ponudu važe O.U.P. Agencije Hit Travel

Hit Travel

LAST MINUTE /PRAG - 1. MAJ - 6 dana sa Hit Travelom! Uživajte u perolećnim putašestvijima!
Ponuda više nije dostupna,
budite brži sledeći put.
Vrednost
Vaučer
Popust
Vaučer
Kupljeno
5 kupona
Podeli sa prijateljima!