Grupko.rs

[HIT PONUDA] Sat vremena kuglanja za do 6 osoba u Žabac kuglani u ZEMUNU, u terminima po izboru, već od 50 dinara! Neka zabava počne!

Kategorije > Sport & Zabava
[HIT PONUDA] Sat vremena kuglanja za do 6 osoba u Žabac kuglani u ZEMUNU, u terminima po izboru, već od 50 dinara! Neka zabava počne!
Ponuda više nije dostupna, budite brži sledeći put.
Više o ponudi

Mali broj osoba nikada nije išlo na kuglanje, a oni koji idu znaju koliko je to zabavan sport. Okupite veselo društvo i krenite u sportske pobede, kugle i dobre staze vas čekaju! Grupko vas vodi u "Žabac Bowling centar" na sat vremena kuglanja, za do 6 osoba. Vaše je samo da okupite ekipu i vaše trenutke razonode i zabave provedete u izuzetnom ambijentu kuglana Žabac, na jednoj od dve lokacije. Jedinstveni spoj druženja i rekreacije, ... Zimska zabava može da počne!

Žabac Bowling je prva klasična "Bowling" kuglana u Beogradu otvorena još davne 2006. godine. Od tada kuglanje postaje pasija mnogih Beograđana različitih uzrasta počev od onih najmlađih, pa do onih u poodmaklim godinama.  Bez obzira da li ste već bili, ili nameravate da dođete, jedino što trebate da ponesete je takmičarski duh a ljubazno osoblje će se potruditi da dobijete sve informacije koje su vam potrebne kako bi vam kuglanje bilo još zanimljivije- od obuke za početnike do najsitnijih detalja vezanih za postizanje što boljih rezultata.  Na raspolaganju vam je sedam moderno opremljenih staza, od kojih su dve prilagodene i za najmlade posetioce. Dok čekate vaš red za igru možete se rashladiti uz veliki izbor pića iz cocktail-bara.

MOŽETE ODABRATI JEDNU OD DVE LOKACIJE:

Žabac kuglana u Zemunu – Ulica: Gradski park 2

TERMINI:

Sat vremena kuglanja,
 za šest osoba, od 10-13h,(radni dan) u kuglani Žabac - 50 din

Sat vremena kuglanja, za šest osoba, od 13-17h (radni dan) u kuglani Žabac - 390 din!

Sat vremena kuglanja, za šest osoba, od17h (radni dan i vikend) u kuglani Žabac - 790 din!

U prijatnom ambijentu "Žabac Bowling centra" očekuje vas mogućnost zabave potpune nove vrste. Kapaciteti kuglane vam stoje na raspolaganju za proslavu rođendana ili ukoliko želite da u okviru svoje firme organizujete takmičenje za jačanje duha i prijateljstva.  Neka kuglanje postane vaša dnevna doza zabave!

Popusti se i uživaj!

Napomene ponude
  • Ponudom se podrazumeva: Sat vremena kuglanja do 6 osoba, u naznačenom terminu
  • Termini: Sat vremena kuglanja, za šest osoba, od 10-13h,(radni dan) u kuglani Žabac - 50 din; Sat vremena kuglanja, za šest osoba, od 13-17h (radni dan) u kuglani Žabac - 390 din! ili Sat vremena kuglanja, za šest osoba, od 17h (radni dan i vikend), u kuglani Žabac - 790 din!
  • Korišćenje opreme (patike) je uračunato u cenu
  • Kuponi se ne mogu spajati, niti koristiti u svrhu proslave rodjendana i organizovanja tim bilding-a
  • Neophodno je zakazivanje unapred - Za kuglanu u ZEMUNU:  062/800 99 50 ili 011/377 16 12
  • Ukoliko ste zakazali ali ne možete da stignete, ne zaboravite da blagovremeno otkažete, u suprotnom vaš kupon će se tretirati kao da je iskorišćen
  • Kupon možete iskoristiti do: 13.05.2015.godine

Žabac Bowling

  • Gradski park 2, Zemun, Beograd, Patrijarha Joanikija 2a, Vidikovac, Palmira Toljatija 7, Novi Beograd
  • 062/8009950 062/8009960
  • http://www.zabac.rs/
[HIT PONUDA] Sat vremena kuglanja za do 6 osoba u Žabac kuglani u ZEMUNU, u terminima po izboru, već od 50 dinara! Neka zabava počne!
Ponuda više nije dostupna,
budite brži sledeći put.
Izaberite opciju ponude
Sat vremena kuglanja, za šest osoba, od 10-13h,(radni dan) - 50 din!
Sat vremena kuglanja, za šest osoba, od 13-17h (radni dan) - 390 din!
Sat vremena kuglanja, za šest osoba, od17h (radni dan i vikend) - 790 din!
Vrednost
200 din.
Popust
75%
Kupljeno
100 kupona
Podeli sa prijateljima!