Pozovite nas: +381 11 241 7661

BESPLATAN VAUČER kojim ostvarujete 80% popusta na kurs japanskog iscrtavanja obrva + kurs trajne šminke (puder metod, ajlajner i usne) + SERTIFIKAT na srpskom i engleskom jeziku!

0RSD
vrednost: poručeno: ušteda:
vaučer
besplatna ponuda
poklon
10
Možete i dalje kupovati!
Preostalo vreme
20171214
BESPLATAN VAUČER kojim ostvarujete 80% popusta na kurs japanskog iscrtavanja obrva + kurs trajne šminke (puder metod, ajlajner i usne) + SERTIFIKAT na srpskom i engleskom jeziku! BESPLATAN VAUČER kojim ostvarujete 80% popusta na kurs japanskog iscrtavanja obrva + kurs trajne šminke (puder metod, ajlajner i usne) + SERTIFIKAT na srpskom i engleskom jeziku! BESPLATAN VAUČER kojim ostvarujete 80% popusta na kurs japanskog iscrtavanja obrva + kurs trajne šminke (puder metod, ajlajner i usne) + SERTIFIKAT na srpskom i engleskom jeziku! BESPLATAN VAUČER kojim ostvarujete 80% popusta na kurs japanskog iscrtavanja obrva + kurs trajne šminke (puder metod, ajlajner i usne) + SERTIFIKAT na srpskom i engleskom jeziku! BESPLATAN VAUČER kojim ostvarujete 80% popusta na kurs japanskog iscrtavanja obrva + kurs trajne šminke (puder metod, ajlajner i usne) + SERTIFIKAT na srpskom i engleskom jeziku!

Više o ponudi

Mnoge devojke ulažu veliki trud i vreme za ulepšavanje, a ako sebe prepoznajete u tome, zašto ne biste od toga zarađivali! Razmislite, znanje i veštine nikada nisu bile na odmet. Vodimo vas u studio lepote Interstax na kompletan kurs trajne šminke i japanskog iscrtavanja obrva, a uz Grupko besplatan vaučer ostvarujete popust od čak 80% i dobijate kurs po ceni od 20.000 din umesto 100.000 din!

Japansko iscrtavanje obrva je trenutno najpopularnija metoda u oblasti trajne šminke. Ova tehnika podrazumeva unos boje plitko pod kožu na mestima gde je potrebna korekcija čime se dobija prirodan izgled trepavica.

Kurs za japansko iscrtavanje obrva i kurs trajne šminke (puder metod, ajlajner i usne) u Iner Esthetic Academy je individualnog tipa, jer je tada Vaša koncentracija kao polaznika najbolja. Na našem kursu možete veoma brzo savladati tehnike iz oblasti koja će Vam možda postati primarno zanimanje. Sav material koji se koristi tokom kursa je obezbeđen i uključen u cenu. Kroz praktičan rad steknite neophodno samopouzdanje za dalji rad sa svojim klijentima.

Trajanje kursa: 4 dana x 4 sata

Tematske jedinice:

- Prvi dan obuke – teorija japanskog iscrtavanja obrva
- Drugi dan obuke – praktični trening na sopstvenim modelima. Polaznici uče tehnike japanskog iscrtavanja obrva
- Treći dan obuke – teorija
- Četvrti dan obuke – praktični trening na sopstvenim modelima. Polaznici uče puder metod, trajne šminke – ajlajner i usne.
- Istorija trajne šminke
- Sterilizacuja i sanitarija
- Anestetici
- Osnove dermatologije
- Oporavak i kontrola
- Podrška mentora za vreme kursa i po završetku
Po završetku obuke, polaznici dobijaju diplomu o završenom kursu za trajnu šminku i japansko iscrtavanje obrva na srpskom i engleskom jeziku.

Popusti se i uživaj!

Napomene:

  • Ponudom se podrazumeva: Besplatan vaučer kojim ostvarujete 80% popusta na kurs japanskog iscrtavanja obrva i trajne šminke (puder metod, usne, ajlajner)
  • Sniženu cenu u iznosu od 20.000 din plaćate u studiju lepote Interstax uz Grupko vaučer
  • Jedan kupon je za oba kursa 
  • Možete kupiti više kupona
  • Trajanje kursa: 4 dana x 4 sata
  • Po završetku obuke, polaznici dobijaju diplomu o završenom kursu za trajnu šminku i japansko iscrtavanje obrva na srpskom i engleskom jeziku
  • Obavezna rezervacija na tel: 069 4333 783 
  • Radno vreme: Pon-Pet 11-19h, Subota 11-16h
  • Ukoliko niste u mogućnosti da odete u zakazano vreme, neophodno je da, blagovremenootkažete -minimum 1 dan ranije, jer će se, u suprotnom, kupon tretirati da je iskorišćen
  • Rok iskoristivosti kupona je: 15.01.2018.

Studio lepote Interstax

MARSALA Borjuzova 29

069 4333 783

http://www.interestheticacademy.com/

Slične ponude:

790RSD
790 din za jednodnevni kurs Novogodišnje ili osnovne kreativne dekupaž radionice za odrasle i decu sa obezbeđenim materijalom! poručeno:
15
Možete i dalje kupovati!
Preostalo vreme
20180124
3.000RSD
3.000 din za intenzivni početni kurs španskog jezika u trajanju od 6 nedelja u Centru za strane jezike Vista na Vračaru! poručeno:
9
Možete i dalje kupovati!
Preostalo vreme
20180116
2.900RSD
2.900 din umesto 10.800 din za dvomesečni kurs šivenja i dizajna + sertifikat u Kreativnoj radionici u centru! poručeno:
8
Možete i dalje kupovati!
Preostalo vreme
20180108
2.800RSD
2.800 din umesto 9.800 din za mesec dana kursa relax i anticelulit masaže + sertifikat! poručeno:
15
Možete i dalje kupovati!
Preostalo vreme
20171217