Grupko.rs

Banatski ručak u restoranu Sto topola po ceni od 340 din ili Banatski paket – ručak, jahanje konja, poseta mini zoo vrtu po ceni od 1.350 din!

Kategorije > Putovanja
Banatski ručak u restoranu Sto topola po ceni od 340 din ili Banatski paket – ručak, jahanje konja, poseta mini zoo vrtu po ceni od 1.350 din!
Ponuda više nije dostupna, budite brži sledeći put.
Više o ponudi

Lepo vreme nas mami da što više vremena provodimo izvan četiri zida, pa makar i na jedno popodne. Grupko ima predlog da ga pametno iskoristite i zato vam preporučuje današnju ponudu. Kako vam zvuči ručak u prirodi uz obilazak autentičnog sportsko rekreativnog centra 100 Topola, koji je na samo 20ak kilometara od centra grada? Upravo zato današnja ponuda uključuje kompletan Banatski ručak za 340 din ili Banatski ručak uz jahanje kunja i postetu zoo vrtu po ceni od 1350 din! Zato, Kupone u ruke i uživanje u prirodi može da počne!

Crepaja se nalazi na teritoriji opstine Kovačica, udaljena je 21 km od Beograda. Turističko-rekreativni sportski centar je prevashodno ergela konja koja broji 24 grla i to lipicanera, engleza i ponija setland i vels, i svi su obučeni za jahanje i prezanje. U sklopu ergele postoji škola rekreativnog jahanja, akrobatsko jahanje, vožnja fijakerom za decu i odrasle po selu ili parku, hipodrom…

U okviru sportsko rekreativnog centra "100 Topola" u Crepaji, nalazi se restoran domaće kuhinje, sa vajatom i baštom i muzejskom postavkom oruđa za rad. Restoran ima u ponudi bogat izbor domaćih i stranih pića i jelovnik u kome će svako naći bar jedno jelo koje će morati da proba. U ponudi je i muzika tamburaškog orkestra.

Posetioci mogu uživati u obilasku parka koji zauzima površinu od oko 4 hektara, i mogu posetiti mini zoo vrt (nojevi, srna, srndac, vijetnamski prasići, psi, patuljaste koze…), zoo vrt pernatih životinja (guske, patke, paunovi, afričke labudaste guske, ćurke…).

Današnja ponuda obuhvata:

*Banatski ručak: gulaš ili punjenje paprike ili sataraš (u zavisnosti od dnevnog menija tog dana) i dezert za 340 din; ili

*Banatski paket: jahanje konja (rekreativno, parkovsko jahanje u ovkiru ograde), poseta zoo vrtu, korišćenje parka za decu, ručak (čorba, glavno jelo, roštilj, dnevni meni, salata, hleb, desertza 1.350 din.

Popusti se i uživaj!

 

Napomene ponude
  • Ponuda obuhvata: Banatski ručak u restoranu Sto topola ili Banatski paket – ručak, jahanje konja, poseta mini zoo vrtu
  • Ponuda se može iskoristiti samo vikendom
  • Jedan kupon je za jednu osobu
  • Možete kupiti više kupona
  • Moguće je doplatiti noćenje u dvokrevetnoj, trokrevetnoj ili četvorokrevetnoj sobi
  • Obavezna je rezervacija unapred na tel: 060/3207111 ili 064/4018586
  • Jednodnevni izlet u vremenu od 09:30h do 19h
  • Obavezna je najava 3 dana unapred
  • Ukoliko niste u mogućnosti da dođete u zakazano vreme, obavezno otkažite minimum dan ranije, u suprotnom će se vaš kupon smatrati iskorišćenim
  • Rok iskoristivosti kupone je: do 20.04.2018. godine

Sportsko rekreativni centar, restoran i ergela 100 topola

Banatski ručak u restoranu Sto topola po ceni od 340 din ili Banatski paket – ručak, jahanje konja, poseta mini zoo vrtu po ceni od 1.350 din!
Ponuda više nije dostupna,
budite brži sledeći put.
Izaberite opciju ponude
340 din za Banatski ručak u Restoranu 100 topola!
1.350 din za Ručak, Jahanje konja i poseta Zoo vrtu!
Vrednost
680 din.
Popust
50%
Kupljeno
18 kupona
Podeli sa prijateljima!