Grupko.rs

999 din umesto 3.300 din za relaks masažu celog tela u trajanju od 60 min ili piling celog tela ili depilaciju celih nogu i prepona!

Kategorije > Kozmetički saloni
999 din umesto 3.300 din za relaks masažu celog tela u trajanju od 60 min ili piling celog tela ili depilaciju celih nogu i prepona!
Ponuda više nije dostupna, budite brži sledeći put.
Više o ponudi

Na vaš zahtev, drage naše dame, oglašavamo još jednu ponudu salona Shanel – ali, ne! To nije obična ponuda. Danas vam dajemo  mogućnost odabira tretmana  koji vam je potreban a u ponudi je tretman relaks masaže celog tela ILI piling celog tela ILI depilacija celih nogu + prepona po izvanrednoj ceni od 999 dinara u salonu Shanel, u samom centru grada!

Drage Grupkove dame. Mi pažljivo slušamo svaku vašu reč i trudimo se da vam ponudama obezbedimo sve što vam je potrebno. Sve vaši reči hvale koje ste uputile za salon Shanel, otvaraju nam nova vrata u ponudi samog salona.

Danas  vam možemo ponuditi tri različite ponude a vi odaberite onu/e koja/ e su vam potrebne, i one koje će zadovoljiti vaše potrebe u ovom trenutku za kozmetičkim tretmanima.

U ponudi su:

Tretman relaks masaže u trajanu od 60 minuta, ili

Piling celog tela, ili

Depilacija celih nogu + prepona, po fantastičnoj ceni od SAMO 999 dinara!

Iskoristite jedinstvenu priliku da na jednom iskombinujete više ponuda. Predlažemo tretman depilacije, potom divan tretman pilinga celog tela posle kojeg ćete uživati u čarobnim rukama fizioterapeuta tokom relaks masaže u trajanju od sat vremena. Ako vam se ova kombinacja svidela, odmah rezrvišite tri kupona i uživajte u uslugama salona Shanel koji se nalazi u samom centru grada – Resavska 21.

Popusti se i uživaj!

Napomene ponude
 • Ponudom se podrazumeva: Jedan tretman od ponuđenih tretmana – relaks masaža ili piling celog tela ili depilacija celih nogu + prepona
 • Trajanje relaks masaže traje 60 minuta
 • Jedan kupon je za jednu osobu i jednu od navedenih ponuda
 • Možete kupiti više kupona za sebe ili drugima na poklon
 • Za sva dodatna pitanja i zakazivanje termina: 011/334 40 95; 061/192 49 19 ili 062/16 570 91
 • Kada dobijete kupon obavezno zaklažite termin iskorišćenja
 • Radno vreme: pon-sub 10-20h
 • Ukoliko niste u mogućnosti da odete u zakazano vreme, neophodno je da, blagovremeno -minimum 1 dan ranije, otkažete jer će se, u suprotnom, kupon tretirati da je iskorišćen
 • Kupon možete iskoristiti do: 19.06.2015.godine

Studio lepote Shanel

 • Resavska 21, Beograd
 • 011/3343566 061/192 49 19
999 din umesto 3.300 din za relaks masažu celog tela u trajanju od 60 min ili piling celog tela ili depilaciju celih nogu i prepona!
Ponuda više nije dostupna,
budite brži sledeći put.
Vrednost
3300 din.
Popust
70%
Kupljeno
7 kupona
Podeli sa prijateljima!