Grupko.rs

Dvorci Bavarske!

Kategorije > Putovanja
990 din za vaučer kojim ostvarujete popust na obilazak dvoraca Bavarske za 175€! Tri noćenja sa doručkom i prevoz! Saznajte kako su živele najpoznatije ličnosti nemačke istorije! Termin: 24.10.-29.10!
Ponuda više nije dostupna, budite brži sledeći put.
Više o ponudi
 • Obilazak dvoraca Bavarske
 • Tri noćenja sa doručkom
 • Autobuski prevoz
 • Termin: 24.10.-29.10.

 

Impozantan broj dvoraca je izgrađen tokom prethodnih hiljadu godina u najjužnijoj nemačkoj pokrajini, Bavarskoj, čiji je glavni grad Minhen. Ove građevine su tokom vekova bile sedišta najvažnijih istorijskih događaja i u njima su živele najpoznatije ličnosti nemačke istorije. Takozvana "Romantična ruta" kao najznačajniji trgovački put kroz Bavarsku donosila je prosperitet i bogatstvo,a radi njene zaštite mnogo dvoraca i utvrđenja je sagrađeno upravo uz ovaj put. Danas, najpoznatiji i najposećeniji dvorci su oni koji je izgradio kralj Ludvig II: Nojšvanštajn, Linderhof, Herenhimze...Dvorci su izgrađeni u oblasti Bavarskih Alpa. Izgradnja ovih dvoraca teži da prikaže i sačuva ne samo starogermansku mitologiju,već i romantičan, viteški srednji vek u Nemačkoj.

Program putovanja:

1. Dan - POŽAREVAC - BEOGRAD Sastanak putnika u 17.30 h, , polazak u 18.00h iz Požarevca , Polazak iz Beograda U 20.00h sa parking kod sajma (proveriti 3 dana pre putovanja tačno vreme i mesto polaska autobusa). Noćna vožnja kroz Hrvatsku, Sloveniju i Austriju prema Nemačkoj.

2. Dan - SALZBURG - MINHEN Dolazak u jutarnjim časovima u poznati austrijski grad Salzburg. Po dolasku obilazak grada: Katedrala, Glokenšpil, Nadbiskupska palata, Mocartova kuća, Getraidegase, Mirabel dvorac i vrt... Slobodno vreme. Nastavak putovanja prema Minhenu. Smeštaj u hotel. Slobodno vreme za individualne aktivnosti.Smeštaj u hotel. Noćenje.

3. Dan - MINHEN Doručak. Panoramski obilazak Minhena: dvorac Nimfenburg – letnja rezidencija dinastije Vitelsbah, kraljevska rezidencija, Nacionalna opera i pozorište, galerija nove i stare Pinakoteke, glavni trg Marienplac sa starom i novom zgradom opštine i čuvenim Glokenšpilom (zvona), pijaca Viktualienmarkt... Nakon obilaska slobodno vreme za šetnju i individualne aktivnosti (preporuka: pinakoteke, muzej BMW, Olimpijsko selo...). Povratak u hotel. U večernjim časovima mogućnost organizovanja fakultativnog odlaska na večeru u jednu od najpoznatijih pivnica. Noćenje

4. Dan - MINHEN - DVORAC NOJŠVANŠTAJN - DVORAC LINDERHOF - FISEN - MINHEN Doručak. . Odlazak do dvorca Nojšvanštajn, koji je podignut na nepristupačnoj litici u stilu staronemačkih viteških zamkova. Inspirisao je Volta Diznija na izradu prepoznatljive “špice” za brojne crtane filmove. Nastavak putovanja do gradića Fisen, koji se nalazi na najvišoj tački u Bavarskoj (808m nadmorske visine). Nakon obilaska, nastavak putovanja do dvorca Linderhof, palate bavarskog kralja Ludviga II (druga polovina XIX veka). Prvobitno je izgrađen za potrebe lova, a za Ludvigovog oca Maksimilijana II, kasnije ga je Ludvig II preuredio, u skladu sa svojim ukusom za ekscentričnost i pozlatio njegove odaje. Povratak u Minhen u večernjim časovima. Noćenje.

5. Dan.- MINHEN - DVORAC HERENHIMZE Doručak. Nakon doručka napuštanje hotela. Polazak prema najvećem bavarskom jezeru Himze. Po dolasku vožnja brodom do ostrva na kojem se nalazi prelepi dvorac Herenhimze. Obilazak dvorca, koji je podignut poslednji, u rokoko stilu, po uzoru na Versaj. Nakon obilaska povratak brodom sa ostrva. U poslepodnevnim časovima polazak za Beograd. Noćna vožnja kroz Austriju, Sloveniju i Hrvatsku prema Beogradu.i Požarevcu

6. Dan - BEOGRAD - POŽAREVAC Dolazak u Beograd I Požarevac u ranim jutarnjim časovima (u zavisnosti od zadržavanja na graničnim prelazima).

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

 • prevoz autobusom turističke klase na relacijama navedenim u programu (visokopodni, sa klimom, TV-om i audio opremom)
 • smeštaj u Minhenu (3 noćenja sa doručkom - kontinentalni švedski sto) u 1/2 i 1/2+1 sobama
 • obilaske prema programu (Minhen, Salzburg)
 • licencirani vodič

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

 • fakultativne izlete (minimum 25 osoba);
 • troškove rezervacija, ulaznica i prevoza za dvorce Linderhof, Nojšvanštajn i Herenhimze - 45 € (plaćanje na licu mesta)
 • vožnju brodom do zamka Herenhimze (povratna karta, plaća se na licu mesta) - 10 € odrasli / 8 € deca od 4 - 12 godina / besplatno deca od 0 - 4 godine
 • međunarodno zdravstveno osiguranje za ceo period boravka (izdaje se u agenciji, osigurana suma je 30.000 €) - 7 € (osobe od 18 - 69 god.), 5 € (deca od 0 meseci - 17,99 god.), 13 € (osobe od 70 - 84 god.)

UZ OVAJ PROGRAM VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA PETROVIC WORLDWIDE, 
Organizator putovanja PETROVIC WORLDWIDE , Licenca br. OTP 33/2018

Napomene ponude
 • Ponuda podrazumeva:  Obilazak dvoraca Bavarske, tri noćenja sa doručkom i autobuski prevoz
 • Termin putovanja: 24.10.-29.10. 2018.
 • Aranžman obuhvata: prevoz autobusom turističke klase na relacijama navedenim u programu (visokopodni, sa klimom, TV-om i audio opremom), smeštaj u Minhenu (3 noćenja sa doručkom - kontinentalni švedski sto) u 1/2 i 1/2+1 sobama, obilaske prema programu (Minhen, Salzburg), licencirani vodič
 • Aranžman ne obuhvata:  fakultativne izlete (minimum 25 osoba), troškove rezervacija, ulaznica i prevoza za dvorce Linderhof, Nojšvanštajn i Herenhimze - 45 € (plaćanje na licu mesta), vožnju brodom do zamka Herenhimze (povratna karta, plaća se na licu mesta) - 10 € odrasli / 8 € deca od 4 - 12 godina / besplatno deca od 0 - 4 godine, međunarodno zdravstveno osiguranje za ceo period boravka (izdaje se u agenciji, osigurana suma je 30.000 €) - 7 € (osobe od 18 - 69 god.), 5 € (deca od 0 meseci - 17,99 god.), 13 € (osobe od 70 - 84 god.)
 • Jedan kupon je za jednu osobu
 • Možete kupiti više kupona 
 • Obavezna najava po dobijanju kupona radi rezervacije termina
 • Preporuka: Proveriti raspoloživa mesta u agenciji pre kupovine kupona
 • Organizator putovanja je Organizator putovanja PETROVIC WORLDWIDE
 • Za sve detaljnije informacije i odabir termina: 012/531-900 ili 065/9531-900
 • Kupon možete iskoristiti do: 24.10.2018.

Petrović Worldwide

 • Ulica Sinđelićeva 23, Požarevac
 • 012/531-900 065/9531-900
990 din za vaučer kojim ostvarujete popust na obilazak dvoraca Bavarske za 175€! Tri noćenja sa doručkom i prevoz! Saznajte kako su živele najpoznatije ličnosti nemačke istorije! Termin: 24.10.-29.10!
Ponuda više nije dostupna,
budite brži sledeći put.
Vrednost
Vaučer
Popust
Vaučer
Kupljeno
14 kupona
Podeli sa prijateljima!