Grupko.rs

990 din za trajno brazilsko ispravljanje kose COCO CHOCO keratinom! Sjajna i ravna kosa za tren!

Kategorije > Lepota & Spa
990 din za trajno brazilsko ispravljanje kose COCO CHOCO keratinom! Sjajna i ravna kosa za tren!
Ponuda više nije dostupna, budite brži sledeći put.
Više o ponudi

Svakodnevno feniranje, peglanje, pa i samo češljanje neobuzdane kovrdžave kose isušuju i kidaju dlaku, zbog čega nam je jako teško da svoju dugu kosu održavamo negovanom. Da bi naša kosa bila prava i sjajna i zdrava trajno potrebno nam je dugoročno rešenje rešenje, koje nam nudi jedino tretman brazilskog ispravljanja kose najboljim preparatima - Coco Choco! Oživite vašu kosu u salonu lepote „Milica“ tretmanom za trajno ispravljanje kose Coco Choco keratinom i to po ceni od samo 990 din! Neka vaša kosa bude blistava, sjajna i zdrava!

Tretman keratinom preporuluje se za trajno ispravljannje kod svih dužina kose. Sastoji se iz nanošenja  keratina i zagrevanja pod visokom temperaturom. Kosu hidrira, ispravlja i daje joj potrebnu vlagu i sjaj, a rezultati su vidljivi od 6 do 9 meseci, tokom kojih je kosa prava i nakon samog sušenja fenom!

Coco Choco je revolucionarni tretman koji koristi kombinaciju keratina kako bi oporavio oštećenu kosu zamenjujući njen prirodni keratin izgubljen tokom feniranja, farbanja i ostalih hemijskih procesa.

Ovaj napredni tretman proizvodi keratnske nanomolekulue koje preobrazava u mikro granule koje su zatim učesljane u kosu. Za razliku od tradicionalnog keratinskog spreja (npr. dubinsko pranje kose), ovaj tretman u kremastoj strukturi prodire duboko u oštećenu i ispucalu dlaku bez ostavljanja suvog izgleda kose.

kozmetičkom salonu „Milica“ dobićete vrhunsku uslugu i to zahvaljujući profesionalnom i edukovanom osoblju. Neka vaša kosa dobije zasluženi tretman a vaše samopouzdanje ponovo postane glavni adut za dobro raspoloženje.

Popusti se i uživaj!

Napomene ponude
  • Ponudom se podrazumeva: Brazilsko ispravljanje kose Coco Choco keratinom
  • Jedan kupon je za jednu osobu
  • Možete kupiti više kupona
  • Kada dobijete kupon potrebno je da zakažete tretman: 060 662 0770
  • Ukoliko niste u mogućnosti da odete u zakazano vreme, neophodno je da, blagovremeno, otkažete minimum dan ranije jer će se u surptonom kupon tretirati da je iskorišćen
  • Radno vreme salona: uto-pet 9-20h, sub-ned 9-17h
  • Kupon možete iskoristiti do: 15.11.2017. godine

Salon lepote Milica

  • Branka Krsmanovića 29, Beograd
  • 060 662 0770
990 din za trajno brazilsko ispravljanje kose COCO CHOCO keratinom! Sjajna i ravna kosa za tren!
Ponuda više nije dostupna,
budite brži sledeći put.
Vrednost
7000 din.
Popust
86%
Kupljeno
23 kupona
Podeli sa prijateljima!