Grupko.rs

Mesec dana korišćenja teretane i kardio programa!

Kategorije > Sport & Zabava
990 din za mesec dana korišćenja teretane i kardio programa (12 termina) + savetovanje o ishrani specijalizovanih fitnes trenera u Sc Braća Ribać na Lionu!
Ponuda više nije dostupna, budite brži sledeći put.
Više o ponudi

Želite li lepo telo i zategnite mišiće, onda je teretana vaš najbolji izbor. U teretani možete trenirate sve delove tela, kako na spravama tako i u kardio zoni. Vežbanje je dokazano najbolji način prevencije od bolesti, način da se smanji stres, anksioznost, depresija, prekomorna težina, a povećava se energija, fokus i izdržljivost. Ljudi koji redovno vežbaju su srećniji zdraviji i duže žive. U saradnji sa novootvorenom teretanom Braća Ribać, Grupko je oformio ponudu kojom stičete pravo na mesec dana korišćenja teretane i kardio zone (12 termina) uz savetovanje o ishrani specijalizovanih fitnes trenera, po ceni od samo 990 dinara!

Fitnes klub - teretana u sklopu SC "Braća Ribać" nalazi se ulici Stanislava Sremčemića 1, na Lionu,  na ekskluzivnoj i pristupačnoj lokaciji. Lociran u blizini Cvetkove pijace, ali pritom izolovan od gradske buke izuzetno je pogodan za prijatno provođenje vremena uz naglasak na sport.

Namenjena je da zadovolji sve potrebe vežbača oba pola.

Fitnes treneri (inače redom diplomci DIF-a) specijalizovani su da vežbačima pomognu u očuvanju funkcionalnosti i zdravlja. Oni su tu da vam olakšaju put do savršene forme svojom ljubaznošću i time što će vam pomoći da program vežbi koje radite bude prilagođen ličnim mogućnostima i sposobnostima. 

Pokrenite se! Nema više izgovora. Uzmite stvari u svoje ruke i oblikujte svoje telo.

Popusti se i uživaj!

Napomene ponude
  • Ponudom se podrazumeva: 12 termina vežbanja u toku mesec dana, uključen kardio program i teretana + saveti u vezi sa ishranom
  • Jedan kupon je za jednu osobu
  • Možete kupiti najviše 1 kupon za sebe ili više kupona za druge osobe
  • Jedna osoba može iskoristiti samo jedan kupon
  • Kada dobijte kupon potrebno je da ga aktivirate 
  • Aktiviranje kupona se vrši u teretani
  • Radno vremePonedeljak-Petak od 08-22h, Subota 09-17h, Nedelja 09-17h
  • Kupon je potrebno da aktivirate najkasnije do: 31.07.2018. i važi mesec dana od dana aktivacije

Teretana SC Braća Ribać

  • Stanislava Sremčemića 1, Beograd
  • 011 2421 712
990 din za mesec dana korišćenja teretane i kardio programa (12 termina) + savetovanje o ishrani specijalizovanih fitnes trenera u Sc Braća Ribać na Lionu!
Ponuda više nije dostupna,
budite brži sledeći put.
Vrednost
3000 din.
Popust
67%
Kupljeno
17 kupona
Podeli sa prijateljima!