Grupko.rs

Izlet u Etno selo Stanišić!

Kategorije > Putovanja
999 din za jednodnevni izlet u Etno selo Stanišić! Prava oaza mira vam je na dohvat ruke, ne propustite priliku da je posetite!
Ponuda više nije dostupna, budite brži sledeći put.
Više o ponudi
 • Jednodnevni izlet u etno selo Stanišić
 • Prevoz turističkim autobusom
 • Usluge turističkog vodiča
 • Polasci: 27.05, 10.06, 24.06, 08.07, 22.07, 05.08, 19.08, 02.09, 09.09, 23.09.

Provedite poslednje lepe dane izvan četiri zida. Mi imamo predlog da ga pametno iskoristite. Ne brinite, Grupko zna i zato vam preporučuje današnju ponudu- jednodnevni izlet u Etno selo „Stanišići“! Prava mala oaza mira vam je tu, na dohvat ruke, ne propustite priliku da je posetite u jednodnevnom izletu po ceni od 999 dinara!

Ukoliko želite da odmorite oči i dušu, ali i da osetite čari seoskog života, obavezno posetite Etno selo Stanišići, koje je od Bijeljine udaljeno svega pet kilometara. Selo je podeljeno na dve celine: jednu, koja je izgrađena od drveta, i drugu, koja je predstavljena srednjovekovnom arhitekturom u kamenu. Selo čine vodenice, kovačnica, kameni bunar, ambar i autentične drvene kuće povezane popločanim kamenim stazama, a u samom centru su i dva jezera. U blizini monaške kuće, na jezeru, nalazi se kameni amfiteatar sa 380 mesta, koji je predviđen za kulturne manifestacije pod vedrim nebom. U okviru sela organizuju se i vožnje fijakerom i lovačkim saonicama, a u prizemlju drvene kuće iz 1933. godine smeštena je prodavnica suvenira. Specijaliteti ovog autentičnog sela jesu teletina ili jagnjetina ispod sača. Spremaju se na otvorenom ognjištu, tako da možete da gledate i proces pravljenja.

Plan putovanja:

Polazak autobusa oko 08:00h sa parkinga kod Sava Centra. Dnevna vožnja autoputem preko Sremske Mitrovice do  graničnog prelaza Kuzmin-Republika Srpska. Dolazak do tržnog centra Fis. Slobodno vreme oko jednog sata, za šoping, toalet, kafu ... Nastavak vožnje do etno sela Stanišići. Slobodno vreme.
Etno selo “Stanišići” osnovano je 2003. godine, zahvaljujući inspiraciji Borisa Stanišića. Više od nekoliko godina on je putovao po srpskim selima srednje Bosne u potrazi za starim kućama i predmetima koji će sačuvati predstavu o jednom vremenu i kulturi življenja sa kraja 19. i početka 20. veka. Rezultat je autentično planinsko selo u sred semberske ravnice. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Fakultativo odlazak do Bjeljine, obilazak grada. Nastavak vožnje ka graničnom prelazu Rača i Srbiji. Dolazak na mesto polaska oko 21 čas.
Cena aranžmana obuhvata:
- prevoz turističkim autobusom 16 do 90 sedišta na datoj relaciji (AC, CD-DVD oprema)i
- posetu etno selu Stanišići
- usluge pratioca grupe
- troškove organizacije putovanja
 
 Cena aranžmana ne obuhvata:
- individualne troškove putnika
- osiguranje 120,00 din. po osobi
- fakultativni izlet do Bijeljine 200,00 din. po osobi
- fakultativni ručak:

I MENI - po ceni od 7 eura po osobi
- čorba
- pljeskavica sa pomfritom
- sezonska salata 
- hleb 

II MENI - po ceni od 8 eur po osobi
- supa
- vešalica sa pomfritom
- sezonska salata 
- hleb 

Popusti se i uživaj!

Napomene ponude
 • Ponudom se podrazumeva: Jednodnevni izlet u Etno selo Stanišići
 • Ponudom se podrazumeva: Prevoz turističkim autobusom na navedenoj relaciji, posetu etno selu Stanišići, usluge pratioca grupe (predstavnik agencije), troškove organizacije putovanja
 • Možete kupiti više kupona
 • Kupon važi za jednu osobu
 • Termini polaska: 27.05, 10.06, 24.06, 08.07, 22.07, 05.08, 19.08, 02.09, 09.09, 23.09.
 • Po dobijanju kupona posaljite ga na mail agencije info@lavli.rs zajedno sa podacima putnika: ime i prezime, broj pasosa, maticni broj i kontakt telefon
 • Radno vreme agencije:pon-pet 9-19h, sub 10-14h
 • Nakon isteka roka iskoristivosti, kupon nije moguće iskoristiti
 • U slučaju nedovoljnog broja putnika, agencija zadržava pravo otkaza putovanja
 • Kupon možete iskoristiti do: 23.09.2018.godine
 • Uz ovu ponudu važi licenca OTP br.10-2013

Turistička agencija Lavli Travel

999 din za jednodnevni izlet u Etno selo Stanišić! Prava oaza mira vam je na dohvat ruke, ne propustite priliku da je posetite!
Ponuda više nije dostupna,
budite brži sledeći put.
Vrednost
2500 din.
Popust
60%
Kupljeno
61 kupona
Podeli sa prijateljima!