Grupko.rs

990 din umeto 6.000 din za tretman trajnog ispravljanja kose Coco Choco keratinom u salonu Alter Ego 69! Za kosu kao svila! Popust 83%

Kategorije > Frizerske usluge
990 din umeto 6.000 din za tretman trajnog ispravljanja kose Coco Choco keratinom u salonu Alter Ego 69! Za kosu kao svila! Popust 83%
Ponuda više nije dostupna, budite brži sledeći put.
Više o ponudi

Ako je vaša kosa suva na dodir, krta, lomljiva, bez sjaja onda je pravi čas da joj podarite tretman koji će joj vratiti sve što je izgubila – vlažost, sjaj, mekoću i lepršavost, Coco Choco keratinskim tretmanom koji ćete dobiti u salonu Aleter Ego 69, po ceni od 990 dinara!

Novootvoreni Studio Alter Ego 69, čija je specijalnost negovanje i stilizovanje kose, a koji se nalazi na Voždovcu - Šumice,  daje priliku i mogućnosti da održavate vašu kosu i frizuru urednom:

Tretmanom Coco Choco keratinom koji će oporaviti vašu kosu, u samo jednom tretmanu, po ceni od 990 dinara!

Šta je, zapravo, CocoChoco keratin, ptiate se?

To je revolucionarni tretman u nezi kose koji koristi keratin kao supstancu koja će hidrirati svaku vlas ponaosob, zatvoriti sve naprsline a time svaka vlas postaje čvrsta, svilenkasta i zdrava. Kosa može da se ošteti na više načina, hteli mi to ili ne. Najčešće se vlas ošteti čestim sušenjem fenom, farbanjem, blajhanjem kose, ali i amtosferske (ne)prilike mogu uticati na njeno zdravlje.  Korišćenje keratina (proteina), na nanomolekularnoj bazi, koji su moćni i mali tako da mogu prodreti u samu strukturu vlasi i obnoviti je. Rezultat je mekana, zdrava i svilenkasta vlas (kosa) a samim tim je kosu i lakše održavati.

Zato, predlažemo da, jednom godišnje, svojoj kosi podarite tretman preporoda  jer samo zdrava kosa može krasiti vašu ličnost. U zvaisnosti od stepena oštećenja vlasišta već nakon prvog tretmana moguće je dobiti i do 80% uspešan tretman do za tri tremana vaša kosa je u potpunosti  obnovljena.

Tretman se preporučuje zdravoj kosi u preventivne svrhe alinaročito kosi koja trpi stalna hemijska dejstva (farbanje, blajhanje), termičke uticaje (feniranje, peglanje kose, uvijanje kose), itd.

Popusti se i uživaj!

Napomene ponude
 • Ponudom se podrazumeva:Tretman trajnog ispravljanja kose Coco Choco keratinom
 • Kupon važi za jednu osobu
 • Možete kupiti više kupona
 • Za extra dugu i extra bujnu kosu potrebno je kupiti dva kupona
 • Obavezna najava 2,3 dana unapred na tel: 069/1052-233
 • Pri zakazivanju obavezno je izdiktirati broj kupona
 • Termin se mora otkazati minimum 24h pre zakazanog ili se kupon smatra iskorišćenim
 • Radno vreme: svakim danom od 12-20h, osim ponedeljkom kada salon ne radi
 • Rok iskoristivosti kuponado 02.06.2015. godine

Studio ALTER EGO 69

 • Ustanička broj 128 a, lokal broj 12, TC Košum-Šumice, Beograd
 • 069/1052-233
990 din umeto 6.000 din za tretman trajnog ispravljanja kose Coco Choco keratinom u salonu Alter Ego 69! Za kosu kao svila! Popust 83%
Ponuda više nije dostupna,
budite brži sledeći put.
Vrednost
6000 din.
Popust
83%
Kupljeno
20 kupona
Podeli sa prijateljima!