Grupko.rs

990 din umesto 3.000 din za DVA tretmana gipsanih bermuda, protiv celulita i za topljenje masnih naslaga + GRATIS tretman presoterapije!

Kategorije > Kozmetički saloni
990 din umesto 3.000 din za DVA tretmana gipsanih bermuda, protiv celulita i za topljenje masnih naslaga + GRATIS tretman presoterapije!
Ponuda više nije dostupna, budite brži sledeći put.
Više o ponudi

Još jedan uspešan način u rešavanju problema celulita i oblikovanja tela, a rezultat je vidljiv i POSLE prvog odrađenog tretmana, kada se konfekcijski broj može smanjiti za jedan broj! U salonu "Health" očekuju vas stručnjaci koji će odraditi dva tretmana gipsanih bermuda + GRATIS tretman presoterapije a vi ćete, već posle prvog tretmana, videti vidljive rezultate. Sve što je potrebno jeste da kupite Grupko kupon, po ceni od 990 dinara, i u centru zdravlja (Health) ostvariti vaš cilj.

Tretman je veoma komforan. Dovoljno je da legnete na krevet i devojke salona „Health“ će na vaše telo naneti losion pa zatim i serum koji sadrži raznovrsan sastav oligoelemenata koji čine čuda. Potom ćete odležati izvestan vremenski period  i kada vaša koža upije sve supstance, a to ćete primetiti tako što će vaše noge izgledati kao da imate gipsane obloge, pristupa se skidaju osušene mase. Nakon toga se možete izmeriti i nastaviti dalje sa svakodnevnim. Ovo bi bio ukratko opisan tretman koji čini ČUDA!

Tretman „Gipsane bermude“ ili tačnije Body Wrapping je tretman namenjen za podsticanje protoka limfe koja izbacuje sve nagomilane toksine dreniranjem viška vode i razbijanjem masnih naslaga što automatski podrazuemva smanjenje obima a to je vidljivo u gubitku težine i smanjenju konfekcijskog broja već nakon prvog odrađenog tretmana.

Ceo tretman traje 45 minuta  a u toku tretmana se izgubi i do dva litra tečnosti. Posle ovog tretman ne preporučuje se tuširanje 3h, jer aktivne supstance gipsanih bermuda i dalje deluju posle tretmana. Za bolje rezultate, kombinovati sa ručnom masažom ili drenažom

Popusti se i uživaj!

Napomene ponude
  • Ponudom se podrazumeva: Dva tretman gipsanih bermuda, u trajanju od po 45 min + GRATIS tretman presoterapije
  • Jedan kupon je za jednu osobu i jedan tretman gipsanih bermuda i jedan gratis tretman presoterapije
  • Možete kupiti više kupona
  • Nakon dobijenog kupona NEOPHODNO je da zakažete termin  011/354-13-80 ili 064/172-82-99
  • Ukoliko niste u mogućnosti da dođete u zakazano vreme NEOPHODNO je da blagovremeno otkažete, minimum dan ranije,  jer će se u suprotnom vaš kupon tretirati da je iskorišćen
  • Radno vreme salona: pon-pet 10-20h i sub 12-20h
  • Kupon možete iskoristiti do: 12.06.2015.godine

Slana soba HEALTH

990 din umesto 3.000 din za DVA tretmana gipsanih bermuda, protiv celulita i za topljenje masnih naslaga + GRATIS tretman presoterapije!
Ponuda više nije dostupna,
budite brži sledeći put.
Vrednost
3000 din.
Popust
67%
Kupljeno
25 kupona
Podeli sa prijateljima!