Grupko.rs

990 din umesto 10.000 din za tretman trajnog ispravljanja kose Coco Choco brazilskim keratinom! Za potpuni oporavak kose!

Kategorije > Lepota & Spa
990 din umesto 10.000 din za tretman trajnog ispravljanja kose Coco Choco brazilskim keratinom! Za potpuni oporavak kose!
Ponuda više nije dostupna, budite brži sledeći put.
Više o ponudi

Kompletan oporavak kose uz kvalitetne preparate koje sadrže keratin kao magičan - najjači preparat koji u potpunosti regeneriše vlas je Grupkova današnja ponuda po EXTRA ceni – 990 dinara! Oživite vašu tretiranu ili ne kosu u salonu lepote „Rajka Style“! Neka vaša kosa bude blistava, sjajna i zdrava!

Ukoliko želite da pružite svojoj kosi najbolju negu uz najkvalitetniji keratin onda je najbolje da izaberte Coco Choco keratin  i jednim tretmanom rešite sve probleme sa kosom!

Tretman sadrži više faza i traje 1-2h - u zavisnosti od gustine kose. Frizer na kosu nanosi keratin. Pod visokom temperaturom i korišćenjem specijalnih pegli keratin se zaključava u dlaku hidrirajući je i dajući joj visok sjaj. Brazilsko feniranje traje od tri do šest meseci u zavisnosti od stepena oštećenja kose. Posle pranja kose, dovoljno je da je samo prosušite fenom i frizura će izgledati kao da su je oblikovali profesionalci. Ovaj svetski hit je potpuno bezbedan tretman za sve tipove kose - tanku, oštru, farbanu, a najbolji rezultati vidljivi su na ekstremno oštećenoj i farbanoj kosi.

kozmetičkom salonu „Rajka Style“ dobićete vrhunsku uslugu i to zahvaljujući profesionalnom i edukovanom osoblju. Neka vaša kosa dobije zasluženi tretman a vaše samopouzdanje ponovo postane glavni adut za dobro raspoloženje.

Popusti se i uživaj!

Napomene ponude
  • Ponuda podrazumeva: Brazilsko ispravljanje kose Coco Choco keratinom
  • Ponudom se podrazumeva jedan tretman
  • Jedan kupon je za jednu osobu i jedan tretman
  • Možete kupiti više kupona
  • Nakon dobijenog kupona neophodno je da izvršite zakazivanje termina
  • Telefon za sve informacije i zakazivanje: 063/660-706
  • Radno vreme salona: pon-pet 13h - 19h i sub 10h - 16h
  • Ukoliko niste u mogućnosti da dođete u zakazano vreme, neophodno je da, blagovremeno, otkažete jer će se u suprotnom vaš kupon tretirati kao da je iskorišćen
  • Kupon možete iskoristiti do 31.03.2018. godine

Frizerski salon Rajka Style

990 din umesto 10.000 din za tretman trajnog ispravljanja kose Coco Choco brazilskim keratinom! Za potpuni oporavak kose!
Ponuda više nije dostupna,
budite brži sledeći put.
Vrednost
10000 din.
Popust
90%
Kupljeno
32 kupona
Podeli sa prijateljima!