Grupko.rs

990 din kompletan laboratorijski nalaz krvi i tumačenje dobijenih rezulata krvi u HERCLAB laboratoriji + 20% popusta na sve ostale analize!

Kategorije > Laboratorijske analize
990 din kompletan laboratorijski nalaz krvi i tumačenje dobijenih rezulata krvi u HERCLAB laboratoriji + 20% popusta na sve ostale analize!
Ponuda više nije dostupna, budite brži sledeći put.
Više o ponudi

Samo jedna kap krvi otkriva toliko informacija da mi – laici, ne možemo ni da zamislimo kakve sve informacije se mogu saznati. Samo jedna kap može dati odgovore o trenutnom zdravstvenom stanju, problemima koje smo imali i otkriti moguće poremećaje u organizmu.  Zato se, najmanje,  jednom godišnje, preporučuje vađenje i pregled krvi – tj. da se uradi analiza krvi, a mi vam danas, u saradnji sa HERCLAB laboratorijom, dajemo mogućnost da vam se uradi kompletna analiza krvi, po ceni od SAMO 990 dinara!

Ponudom su definisane analize: KKS - kompletna krvna slika, SE - sedimentacija, urin sa sedimentom, vrednosti glukoze i holesterola, HDL-a i LDL-a, trigliceride, faktor rizika, indeks ateroskleroze, ALT, AST, GGT, ureu, kreatinin i, što je najvažnije, sve dobijene rezultate će vam protumačiti na licu mesta.

Sve analize se rade sa originalnim reagensima na Rosche aparatima koju su najsavremeniji aparati u ovoj oblasti medicine. Samo korišćenjem originalnih reagenesa  dobijene vrednosti su u potpunosti tačne!

Uzmite dobijeni Grupkov kupon  i, bez najave, prošetajte do HERCLAB-a i uradite analizu krvi SAMO vam moramo napomenuti da pre vađenja krvi ne smete piti vodu niti obedovati i da bi se pokazalo pravo stanje vašeg celokupnog organizma. Savetuje se da analize uradite do 10h.

HERCLAB se nalazi u Beogradu – Knez-Danila br. 45-47, gde pored standardnih analiza rade i analize iz oblasti hematologije, biohemije, analizu hormona, tumor markera, imunohemije, urina i mikrobiologije a rezultati su gotovi u kratkom vremenskom intervalu.

Napominjemo da svaki korisnik Gruoko kupona ostvaruje pravo na dodatni popust od 20% na sve ostale analize u laboratoriji!

Zdravlje u vaše ruke i uživajte u životu i dobrom zdravlju!

Popusti se i uživaj!

Napomene ponude
  • Ponudom se podrazumeva: Laboratorijska analiza krvi i tumačenje rezultata + 20% popusta na sve ostale analize u laboratoriji
  • Analize: KKS - kompletna krvna slika, SE - sedimentacija, urin sa sedimentom, vrednosti glukoze, holesterola, HDL-a i LDL-a, trigliceride, faktor rizika, indeks ateroskleroze, ALT, AST, GGT, ureu, kreatinin
  • Jedan kupon je za jednu osobu
  • Možete kupiti više kupona za druge osobe
  • Nije potrebna najava dolaska
  • Radno vreme: pon-pet 07-19h, sub 8-14h
  • Telefon za sva dodatna pitanja: 011 41 14 866
  • Kupon možete iskoristiti do: 28.06.2015.godine

HERCLAB Laboratorija

  • Knez Danila br. 45-47, Beograd
  • 011/4114-866
990 din kompletan laboratorijski nalaz krvi i tumačenje dobijenih rezulata krvi u HERCLAB laboratoriji + 20% popusta na sve ostale analize!
Ponuda više nije dostupna,
budite brži sledeći put.
Vrednost
2285 din.
Popust
57%
Kupljeno
21 kupona
Podeli sa prijateljima!