Grupko.rs

Nova godina u Istanbulu za 115€ i 950 din!

Kategorije > Putovanja
950 din za vaučer kojim ostvarujete popust na novogodišnje putovanje u Istanbul za 115€! Tri noćenja sa doručkom i prevoz! Termin: 29.12. 2018. - 03.01.2019!
Ponuda više nije dostupna, budite brži sledeći put.
Više o ponudi
 • Novogodišnje putovanje u Istanbul
 • Tri noćenja sa doručkom 
 • Autobuski prevoz
 • Termin: 29.12.2018. - 03.01.2019.

Istanbul - najveći i najvažniji grad u Turskoj. Nalazi se na obalama Bosforskog moreuza i Mramornog mora, na raskrsnici puteva koji vode sa Balkanskog poluostrva u Malu Aziju i iz Sredozemnog u Crno more. Jedini je grad na svetu koji se prostire na dva kontinenta. U davna vremena poznat kao Konstantinopolj ili Konstantinov grad, kasnije Carigrad, a danas Istanbul, predstavlja najjače ekonomsko i kulturno sedište turske države, važan internacionalni i saobraćajni čvor, a ujedno i veoma zanimljiv turistički centar.

PROGRAM PUTOVANJA:

1. DAN 29.12.2018.– Polazak za Istanbul iz Beograda u 15.00h sa BAS stanice, skup putnika u 14.30. Vožnja kroz Srbiju sa kraćim usputnim zadržavanjima. Noćna vožnja kroz Bugarsku i Tursku.

2. DAN 30.12.2018.– Dolazak u Istanbul u prepodnevnim časovima. Panoramsko razgledanje grada (Galata most, Taksim, Zlatni rog. Silazak na Bosfor, Palata Dolmabahče). Smeštaj u hotel. Slobodno vreme. Mogućnost fakultativne šetnje sa vodičem uz posetu džamiji Sulejmaniji. Noćenje.

3. DAN 31.12.2018.Doručak. Slobodno vreme ili mogućnost fakultativnog razgledanja Istanbula sa lokalnim vodičem. Obilazak Plave Dzamije (jedne od tri najveće i najlepše dzamije u islamskom svetu), Svete Sofije ( nekada najveće pravoslavne crkve na svetu, pa džamije a sada muzeja stare skoro 1500 godina), Topkapi palate ( velelepne sultanske palate gde je živela većina turskih Sultana sa riznicom dragulja, dijamanata, zlata i ostalih poklona koje je sultan dobijao od svojih vazala i podanika) , Rimski Hipodrom (ogromnog platoa gde su se za vreme starog Rima održavale trke dvokolica). Odlazak na egipatski bazar i kupovina začina sa Istoka. Slobodno vreme. Pripreme za doček Nove Godine 2019 na nekom od trgova.Noćenje.

4. DAN 01.01.2019. -Doručak.  Fakultativni izlet: Krstarenje Bosforom (obilazak Istanbula sa vode gde ćete videti najraskošnije vile, dvorce i letnjikovce najbogatijih ljudi kako u Turskoj tako i u svetu) sa lokalnim vodičem na srpskom jeziku, obilazak Carigradske Patrijarsije i zidina, poseta Taksimu ( najveći trg u Istanbulu) i ulici Istiklal (shooping ulica) ili slobodno vreme. Mogućnost odlaska na tursko veče i reprizu Nove godine (nezaboravan show sa plesačicama, folklornim ansamblima, bacačima noževa i večerom sa dva pića). Noćenje.

 

5.DAN 02.01.2019.– Doručak. Pakovanje prtljaga u autobus. Slobodno vreme ili fakultativni obilazak Dolmabahce palate, poslednje rezidencije otomanskih sultana . Slobodno vreme do polaska za Srbiju u predvečernjim časovima ispred tržnog centra HISTORIA. Noćna vožnja preko Bugarske sa usputnim zadržavanjima radi obavljanja carinskih formalnosti.

 

6. DAN 03.01.2019. Dolazak u Beograd u prepodnevnim časovima, kraj programa.

 

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

-Vanlinijski prevoz autobusom (visokopodni ili dabldeker, audio, video opremljenosti, prosečne udobnosti, bez obuhvaćenih usluga pića, hrane i dr. tokom putovanja) na relaciji prema programu putovanja

-Smeštaj u Istanbulu u hotelu sa 3* u 1/2 i 1/3 sobama, usluga na bazi tri noćenja sa doručkom

-Panoramsko razgledanje Istanbula

-Usluge vodiča i pratioca grupe

-Agencijske usluge

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

-Stanični vaučer 50rsd po osobi (plaća se u agenciji)

-Troškove medjunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja

-Individualne troškove putnika

-Doplata za jednokrevetnu sobu 60 eura (za tri noćenja)

-Fakultativne izlete:

-Aja Sofija+PlavaDžamija + Hipodrom+ Topkapi palata – 45evra (cena obuhvata ulaznice i usluge lokalnog vodiča)

-Krstarenje Bosforom sa posetom carigradskoj Patrijaršiji -20 evra (cena obuhvata prevoz, ulaznice i lokalnog vodiča)

-Dolmabahce palata 30 evra

-Tursko veče 30 evra

- Šetnja sa lokalnim vodičem i poseta Sulejmaniji 10evra

 

OPIS I LOKACIJA HOTELA:

Putnici će biti smešteni u navedenim ili sličnim hotelima na osnovu raspoloživosti. Potpisivanjem Ugovora o putovanju stranka prihvata svaki hotel odgovarajuće kategorizacije i opisa navedenog u Programu putovanja. Organizator odmah po zvaničnoj potvrdi rezervacije od strane partnera, obaveštava putnike o nazivu hotela putem sajta www.etaturs.rs.

 Aranžman je rađen na bazi minimum 50 prijavljenih putnika.

UZ OVAJ PROGRAM VAZE OPŠTI USLOVI ORGANIZOVANJA PUTOVANJA AGENCIJE ETA TOURS, LICENCA MINISTARSTVA TURIZMA OTP 23/2018. Eta tours je  osigurana  polisom osiguranja od odgovornosti turističkih agencija za slučaj insolventnosti i odgovornosti za slučaj štete nanete putniku br. 30000005235, osiguravača „MILENIJUM OSIGURANJE” A.D.O Beograd

Popusti se i uživaj!

Napomene ponude
 • Ponuda podrazumeva: Novogodišnje putovanje u Istanbul
 • Cena aranžmana obuhvata:  Vanlinijski prevoz autobusom (visokopodni ili dabldeker, audio, video opremljenosti, prosečne udobnosti, bez obuhvaćenih usluga pića, hrane i dr. tokom putovanja) na relaciji prema programu putovanja, smeštaj u Istanbulu u hotelu sa 3* u 1/2 i 1/3 sobama, usluga na bazi tri noćenja sa doručkom, panoramsko razgledanje Istanbula, usluge vodiča i pratioca grupe i agencijske usluge
 • Cena aranžmana ne obuhvata: Stanični vaučer 50rsd po osobi (plaća se u agenciji), troškove medjunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja, individualne troškove putnika, doplata za jednokrevetnu sobu 60 eura (za tri noćenja), fakultativne izlete
 • Termin: 29.12. 2018. - 03.01.2019.
 • Jedan kupon je za jednu osobu
 • Možete kupiti više kupona za druge osobe
 • Za sva dodatna pitanja i rezervaciju: 011/3285-717; 011/3282-905
 • Nakon dobijanja kupona obavezno izvršiti potvrdu rezervacije 
 • UZ OVAJ PROGRAM VAZE OPSTI USLOVI ORGANIZOVANJA PUTOVANJA AGENCIJE ETA TOURS; LICENCA MINISTARSTVA TURIZMA OTP 344/2010 OD 19.02.2010
 • Kupon možete iskoristiti do: 29.12.2018.

Turistička agencija ETA Turs

950 din za vaučer kojim ostvarujete popust na novogodišnje putovanje u Istanbul za 115€! Tri noćenja sa doručkom i prevoz! Termin: 29.12. 2018. - 03.01.2019!
Ponuda više nije dostupna,
budite brži sledeći put.
Vrednost
Vaučer
Popust
Vaučer
Kupljeno
7 kupona
Podeli sa prijateljima!