Grupko.rs

950 din umesto 2.000 din za mesec dana mix zumbe ili mix aerobika u fitnes klubu Centar na Trgu Republike, TC Staklenac!

Kategorije > Sport
950 din umesto 2.000 din za mesec dana mix zumbe ili mix aerobika u fitnes klubu Centar na Trgu Republike, TC Staklenac!
Ponuda više nije dostupna, budite brži sledeći put.
Više o ponudi

Nemojte sebi činiti magereću uslugu! Pokrenite se. Bavljenje nekom fizičkom aktivnošću Vašem organizmu daje samo dobar efekat! Prilikom vežbanja, u organizmu se luče susptance koje podižu imunitet i sprečavaju mogućnost za nastanak prehlada, itd. Vežbanjem osećate da imate snage za sve! Razmrdajte telo i ceo organizam na način koji vam Grupko predlaže, a to su 12 termina miks aerobika ili miks zumbe u fitnes klubu Centar u TC Staklenac na Trgu Republike po ceni od 950 dinara!

Današnjom ponudom vam dajemo mogućnost da odaberete jedan od ponuđenja dva treninga koja Vam najviše odgovaraju: miks aerobika ili miks zumbe, a sve u cilju povećanja kondicije, zatezanja tela, opuštanja tela, itd. Današnjom ponudom se podrazumeva 12 termina u okviru mesec dana, a termini su sledeći:

MIX AEROBIK – Pon/Sre/Pet 20-21, 21-22h

ZUMBA:  Uto/Čet 20-21h; 21-22h  Sub 19-20h

Kako bismo vam olakšali izbor, evo, par napomena opisa:

Zumba fitnes program kombinuje primese latino plesova sa fitnes pokretima tako da ćete pored standardnog treninga naučiti plesne pokrete i pri tome se zabaviti uz neizbežan adrenalin koji sa sobom donosi ovakva kombinacija. Poznata krilatica zumbe je: Zabavi se vežbajući!

Aerobik je vrsta treninga koja kombinira ritmičke aerobne vježbe s istezanjem i vježbama snage. Cilj aerobika je povećati snagu, elastičnost i kardiovaskularni kapacitet organizma. U načelu se izvodi grupno, uz muziku i prisutnost instruktora aerobika.

Popusti se i uživaj!

Napomene ponude
  • Ponudom se podrazumeva:12 termina vežbanja odabranog programa
  • U ponudi su: Zumba ili Aerobik
  • Možete kupiti jedan kupon za sebe i jedan na poklon
  • Termini održavanja: Miks aerobika – Pon/Sre/Pet 20-21, 21-22h,; Zumbe - Uto/Čet 20-21h; 21-22h Sub 19-20h
  • Kada dobijete kupon potrebno je da zakažete prvi odlazak
  • Telefon za sve dodatne informacije: 064/2256-852
  • Ukoliko niste u mogućnsoti da odete u zakazanom terminu obavezno otkažite par dana radnije jer će se vaš kupon tretirati da je iskorišćen
  • Radno vreme: Pon-Sub 19-23h
  • Aktivirati kupon najkasnije do 04.07.2015.
  • Termine programa za koji se odlučite, možete iskoristiti najkasnije do 04.08.2015.godine

Fitnes studio Centar

950 din umesto 2.000 din za mesec dana mix zumbe ili mix aerobika u fitnes klubu Centar na Trgu Republike, TC Staklenac!
Ponuda više nije dostupna,
budite brži sledeći put.
Vrednost
2000 din.
Popust
52%
Kupljeno
11 kupona
Podeli sa prijateljima!