Grupko.rs

920 din umesto 2.800 din za čišćenje i dezinfekciju auto-klime u Auto-servisu Masters! Čisto kao jutarnji palninski vazduh!

Kategorije > Servisi
920 din umesto 2.800 din za čišćenje i dezinfekciju auto-klime u Auto-servisu Masters! Čisto kao jutarnji palninski vazduh!
Ponuda više nije dostupna, budite brži sledeći put.
Više o ponudi

Pored tehničke ispravnosti samog automobila bitna je i ispravnosti auto-klime. U zimskim periodima ništa lepše i prijatnije od vožnje u toplom automobilu kada klima radi, ali nemojte zanemariti ni činjenicu da vožnja u automobilu u letnjim mesecima može biti takođe prijatna samo AKO je sistem za hlađenje funkcionalan. Ne postoji lošiji osećaj kada se vozite automobilom a u njemu samom je temperatura nepodnošljiva.

Zato iskoristite Grupkovu ponudu pametno! Proverite i pripremite klimu u vašim kolima, koja će vam biti slamčica spasa u vrelim letnjim beogradskim danima pred nama.

Dakle, ponudom smo definisali: Čišćenje i dezinfekciju auto-klime, koja podrazumeva: čišćenje ventilacionog sistema, isparivača klima uređaja od bakterija, zemena polen filtera i tretman eteričnim uljima, po ceni od 920 dinara u Masters servisu  svim korisnicima Grupko kupona.

ANTIBAKTERIJSKIM ČIŠĆENJEM auto-klime postiže se: Eliminisanje neprijatnih mirisa i nikotina i sprečavanje njihovog vraćanja duži vremenski period; uklanjanje prašine, polena, prljavštine i masnoće iz isparivača klime; dezinfekcija sistema i uklanjanje mikroba, gljivica, bakterija i grinja; sspostavljanje prijatnog mirisa i osvežavajućeg osećaja čistog vazduha u kabini vozila; sprečavanje pojave alergijskih reakcija kao što su kašalj, iritaca očiju i grla, nosa, itd.

Opel servis Masters je otvoren 2010 godine  sa ciljem da se našim korisnicima  omogući vrhunski kvalitet usluge po veoma pristupačnim cenama i specijalizovan je za kompletno servisiranje mehaničkih delova autoelektriku i autodijagnostiku na putničkim motornim vozilima marke Opel.

Njihova misija je zadovoljstvo korisnika koji prepoznaju brigu o njihovim interesima i preporučuju Opel servis Masters kao mesto od poverenja.

U njihovoj ponudi je i profesionalno servisiranje i održavanje Vašeg Opela, u najkraćem vremenskom roku i po veoma povoljnim cenama usluga automehanike, autoelektrike i autodijagnostike.

Više o njima pogledajte na njihovoj Facebook strani: OVDE.

Popusti se i uživaj!

Napomene ponude
  • Ponudom se podrazumeva:  Čišćenja i dezinfekcije auto-klime
  • Ponudom se podrazumeva: Dezinfekcija auto-klime i promena filtera(ako je potrebno); Čišćenje ventilacionog sistema, isparivača od bakterija u zamena polen filtera i Tretman klime eterničnim uljima (bora, limuna i eukaliptusa) koje, pored antisepričnog dejstva, ujedno i osvežavaju kabinu vozila i protok čistijeg vazduha
  • Jedan kupon je za jednu autoklimu
  • Možete kupiti više kupona
  • Nakon dobijenog kupona neophodno je da zakažete ranije vaš dolazak, minimum 2 dana ranije
  • Za sve informacije i zakazivanje odlaska:  065/446-6066 ili 011/714-9967 
  • Radno vreme servisa: pon-sub 09-19h
  • Kupon možete iskoristiti do: 30.06.2015.godine

Masters servis

920 din umesto 2.800 din za čišćenje i dezinfekciju auto-klime u Auto-servisu Masters! Čisto kao jutarnji palninski vazduh!
Ponuda više nije dostupna,
budite brži sledeći put.
Vrednost
2800 din.
Popust
67%
Kupljeno
27 kupona
Podeli sa prijateljima!