Grupko.rs

900 din za noćenje u Lux Vili Marina na Divčibarama u dvokrevetnim ili trokrevetnim sobama! Uživajte u prolećnom odmoru!

Kategorije > Putovanja
900 din za noćenje u Lux Vili Marina na Divčibarama u dvokrevetnim ili trokrevetnim sobama! Uživajte u prolećnom odmoru!
Ponuda više nije dostupna, budite brži sledeći put.
Više o ponudi

Kompletan odmor u letnjem periodu, kada se ne očekuje boravak na planini, poprima veliki značaj poslednjih decenija. Klimatski uslovi koji su svojevrsni visokim nadmorskim visinama blagotvorno deluju na čovečiji organizam ali i psihu, čine da se, po povratku, osećate preporođeni. Vaša pluća su pročišćenja i ceo vaš organizam je preporođen i spreman da se uhvati u koštac sa svim gradskim zahtevima: stresovima i nezaobilaznim atmosferskim gradskim zagađenjima. Zato vam Grupko predlaže boravak u divnom Divčibare u smeštaju Vila Marina po ceni od 900 dinara za jednu osobu.  Nije teško odlučiti se za ovu ponudu, zar ne?

Vila Marina Divčibare je kuća za odmor na Divčibarama koja u ponudi ima sobe, apartmane i smeštaj 200 m od centra Divčibara, između dve ski staze. Sobe i apartmani su moderno opremljeni, imaju besplatan internet, u blizini su ski i pešačke staze, sportski tereni, hotel Divčibare, odmarališta, privatni smeštaj, iznajmljivanje opreme za skijanje, kafići, restorani, prodavnice, pijaca.

Ukupno postoji 5 dvokrevetnih soba koje imaju bračni ležaj, dok je u 3 sobe moguće koristiti i pomoćni krevet za treću osobu. Dve sobe imaju terasu. Sobe, takođe, poseduju:

Centralno grejanje

Mini frižider

Besplatan WiFi internet

DVD / Total TV

Vila Marina Divčibare ima dvorište, stolove i stolice, klupe, ljuljaške za decu, suncobrane, ležaljke, kotlić i roštilj, itd.

Poseduju parking kapaciteta do 10 vozila.

Vila Marina Divčibare ima mini DVD klub gde gosti imaju na raspolaganju preko 100 filmova i crtanih filmova, kao i mini biblioteku sa knjigama za odrasle i decu. Total Tv paket sadrži nekoliko televizijskih programa za decu.

Ukoliko gosti borave duže omogućeno je korišćenje mašine za veš bez naknade koja se nalazi u okviru smeštaja.

Za smeštaj najmlađih imaju nekoliko krevetaca.

Gosti imaju stalan popust u restoranima i ski školama

Ispred Vile Marina Divčibare staje vozić za razgledanje Divčibara prema potrebi gostiju. Preporučujemo i jahanje konja kao aktivan i atraktivan način upoznavanja Divčibara.

Kućni ljubimci u smeštaju nisu dozvoljeni.

Popusti se i uživaj!

 

Napomene ponude
 • Ponudom se podrazumeva: noćenje za jednu osobu
 • Potrebno je kupiti minimum dva kupona, za dvokrevetnu osobu, ili tri kupona za trokrevetnu
 • Možete kupiti više kupona
 • Kuponi se mogu spajati kako bi produžili boravak
 • Jedna osoba može kupiti više vaučera (max 10) i tako spojiti više dana odmora
 • Jedan kupon važi za jednu osobu (za jedno noćenje u dvokrevetnoj ili trokrevetnoj sobi) 
 • Gosti vile Marina dobijaju dodatnih 10% popusta u restoranu Drina na Divčibarima
 • Boravišna taksa nije uključena u cenu i iznosi69 dinara/odrasla osoba deca do 7 godina ne plaćaju (plaća se na licu mesta)
 • Potrebnoje izvršiti rezervaciju termina boravka pre uplate kupona: 065/22-76-555
 • Kuponi se mogu koristiti radnim danima, a kupoovinom 3 ili više kupona i vikendom!
 • Ukoliko niste u mogućnosti da odete u rezrvisanom terminu, neophodno je da, blagovremeno otkažete, minimum 7 dana ranije, jer će se u suprotnom kupontretirati da je iskorišćen
 • Kuponi se ne mogu iskoristiti u periodu od: 30.04.-03.05.2015.godine!
 • Kupon možete iskorsititi do: 30.05.2015.godine

Vila Marina

900 din za noćenje u Lux Vili Marina na Divčibarama u dvokrevetnim ili trokrevetnim sobama! Uživajte u prolećnom odmoru!
Ponuda više nije dostupna,
budite brži sledeći put.
Vrednost
1800 din.
Popust
50%
Kupljeno
32 kupona
Podeli sa prijateljima!