Grupko.rs

Anatomska karta stopala, refleksologija i magnetoterapija!

Kategorije > Zdravlje
899 din za anatomsku kartu stopala, refleksologiju i magnetoterapiju! Čitanje stanja i dijagnostika celog tela preko stopala u trajanju od 45 min!
Ponuda više nije dostupna, budite brži sledeći put.
Više o ponudi
 • Anatomska karta stopala
 • Refleksologija 
 • Magnetoterapija
 • Trajanje: 45 minuta

 

Stopala su ogledalo zdravlja celog organizma jer trpe najveći pritisak, predstavljaju stub i oslonac kičme, a nepravilna briga o njima može izazvati ozbiljne tegobe. Posledice neadekvatne brige o stopalima mogu se preneti na kolena, karlicu, kičmu pa čak i vrat. Može doći do pojave grčeva, otoka, umora u noga i bola u petama. Otežan i nepravilan hod izaziva slabiju produktivnost i loše raspoloženje, a ugrožava i cirkulaciju. 

Svaka tačka na stopalu povezana je sa jednim određenim sistemom organa, pa se često neki ozbiljniji medicinski problem manifestuje upravo bolom u tabanima.  Uzrok brojnih problema koji pogađaju stopala najčešće je loš izbor obuće, profesija koja zahteva dugotrajno sedenje, ili pak kod profesionalnih sportista podrazumeva konstantan pritisak na ovaj osetljivi deo tela, a neadekvatna ishrana koja vodi do prekomerne težine takođe predstavlja potencijalni rizik za neko oboljenje stopala. To su najčešće problemi sa stvaranjem čukljeva, kurjih očiju, ili oštar bol u peti izazvan formiranjem kalcifikata u toj regiji.

Zbog toga je vrlo važno posvetiti više pažnje ovom delu tela kroz specijalne tretmane stopala, a medju njima svakako prednjači refleksologija.

Refleksologija je drevna veština koja se temelji na masaži refleksnih tačaka na stopalima i rukama, koje su povezane s određenim organima, a sve u cilju poboljšanja njihovih funkcija. 

Masažom refleksnih tačaka na stopalima terapeut može da otkrije neravnotežu u nekim delovima organizma i da ih određenim tehnikama masaže, koristeći palac i prste, stimuliše pre nego što se ta neravnoteža manifestuje kao simptom bolesti. Kada se odblokiraju sve neravnoteže, omogućava se ponovni protok životne energije, a organizam se vraća u ravnotežu.

Prvi refleksološki tretman je ujedno i dijagnostički jer nam bol na određenoj tački stopala pokazuje koji organ pati, da li se radi o akutnoj ili hroničnoj fazi bolesti... Ako je bol oštar i prodoran, radi se o akutnom problemu, dok tup bol obično ukazuje na hroničan problem koji je energetski oslabio određeni organ.Pomoću refleksoterapije lako možemo ustanoviti da je, primera radi, poremećen rad bubrega uslovio oštećenje sluha, a da je poremećaj u radu jetre doveo do poremećaja vida ili nekog drugog zdravstvenog problema.

Magnetoterapija predstavlja primenu energije elektromagnetnog polja u terapiji. Upotreba magneta u terapeutske svrhe je poznata više od 3.000 godina, a u to vreme su ih koristili stari Kinezi. U staroj Grčkoj Aristotel je bio prva osoba u poznatoj istoriji koja je govorila o terapeutskoj nameni prirodnih magneta. Takođe je poznato da je Kleopatra nosila magnetni nakit i magnetni kamen na čelu kako bi održala poznatu lepotu i zdravlje.

Reč je o bezbolnoj ne invazivnoj metodi koja otvara nove mogućnosti: skraćenje vremena zarastanja povređenog mekog i tvrdog tkiva, manjih ožiljaka, bržeg i efikasnijeg rehabilitacionog postrupka, postizanja efikasnije zdravstvene zaštite i boljeg kvaliteta života mladih i starih i očuvanja i povećanja kondicije sportista.

Relax club koristi profesionalna ulja za masažu iz Renergique kolekcije. Posle masaže palminim uljem, profesionalni terapeuti izmasiraće vaša stopala, a posebno uživanje na kraju tretmana osvežavajući piling za stopala.

Relax Club čini tim profesionalnih terapeuta posvećenih poboljšanju Vašeg zdravlja i eliminaciji negativnih uticaja ubrzanog tempa života savremenog čoveka. Njihov cilj je da kvalitetnom masažom otklone posledice stresa, nepravilnog sedenja terapeutskom masažom i kiropraktikom, a napore koji ostavljaju trag na Vašem licu otkloniće kroz osvežavajuće tretmane lica.

Za pojedince i porodice kreiraju posebne programe lojalnosti, koji omogućavaju da po povoljnim cenama dugoročno uživate u  uslugama, a za pravna lica obezbeđuju korporativne pakete za zdravije i zadovoljnije zaposlene.

Relax Club - vaše idealno mesto za relaksaciju!

 

Popusti se i uživaj!

 

 
Napomene ponude
 • Ponuda podrazumeva: Anatomsku kartu stopala, refleksologiju i magnetoterapiju
 • Tretman traje 45 minuta
 • Jedan kupon je za jednu osobu
 • Možete kupiti više kupona
 • Ponuda se odnosi samo na nove klijente 
 • Kada dobijete kupon potebno je da rezervišete termin
 • Obavezno ponesite odštampan/e kupone i ličnu kartu
 • Telefon za sva dodatna pitanja i zakazivanje: 011/313-9936, 060/0357-958
 • Ukoliko niste u mogućnosti da odete u zakazano vreme neophodno je da blagovremeno otkažete, jer će se u suprotnom kupon smatrati iskorišćenim
 • Radno vreme: od utorka do nedelje, 12-20h
 • Kupon možete iskoristiti do: 30.09.2018. godine

Relax club

899 din za anatomsku kartu stopala, refleksologiju i magnetoterapiju! Čitanje stanja i dijagnostika celog tela preko stopala u trajanju od 45 min!
Ponuda više nije dostupna,
budite brži sledeći put.
Vrednost
2000 din.
Popust
55%
Kupljeno
20 kupona
Podeli sa prijateljima!