Grupko.rs

890 din umesto 4.990 din za kompletan nutricionistički pregled + plan ishrane +dermatokozmetički pregled i analizu tela Magnet Space-om u Endermološkom LPG centru!

Kategorije > Kozmetički saloni
890 din umesto 4.990 din za kompletan nutricionistički pregled + plan ishrane +dermatokozmetički pregled i analizu tela Magnet Space-om u Endermološkom LPG centru!
Ponuda više nije dostupna, budite brži sledeći put.
Više o ponudi

Uzmite svoj život u svoje ruke! Gojaznost je najrasprostranjenija bolest savremenog čoveka i svakodnevno nam ukazuje na to da je problem viška kilograma izuzetno čest i da zahteva ozbiljniji pristup u rešavanju problema uz stručnu pomoć. Vodimo vas u Endermološki centru LPG na jedan sveopbuhvati pregled koji će vam pomoći da problem rešite na pravilan način, po ceni od 890 dinara!

Nezadovoljni ste svojim izgledom? Konstantno se osećate umorno i letargično? Više ni sami ne znate šta da jedete ili da probate da bi ste se osećali i izgledali bolje? Naučite da se hranite zdravo kako biste što duže, bolje i zdravije živeli, a lepše i mlađe izgledali.

Povećana telesna težina nije samo estetski problem vec je i uzrocnik mnogih oboljenja koja ozbiljno ugrožavaju zdravlje i život čoveka. Povišen krvni pritisak, bolesti srca i krvnih sudova, šećerna bolest i stradanje zglobova vrlo često nastaju kao posledica nezdrave ishrane i viška kilograma. Ishrana je početak svake zdrave navike, kao i uzročnik raznih tegoba i oboljenja. Otkrijte im uzrok da biste ih se lakše rešili, i naučite kako da živite zdravije!

KOMPLETAN NUTRICONISTIČKI PREGLE + PLAN ISHRANE 
Endermološki centar LPG
 ima efikasno resenje koje će Vam poboljšati kvalitet života! Da bi mršavljenje bilo uspešno, svaki klijent ima plan ishrane pravljen samo za njega. Cilj je da se kilogrami izgube i da se vise ne vracaju. Skidamo masnoću, ali ne uništavamo mišićnu masu. Najvažnije je da se steknu nove navike u ishrani.  Plan ishrane zavisi od mnogo faktora: kada ustajete, kada idete na spavanje, gde radite, kolikoste aktivni i na osnovu tih podataka pravi se jelovnik, za tu nedelju.

KORISTI OD PRAVILNE ISHRANE: - Ozdravljenje ili značajno smanjenje simptoma bolesti ; Duži život; Veća psihička stabilnost; Značajno povećanje snage i izdržljivosti ; Jačanje imuno sistema; Bolja zaštita organizma od bolesti; Znatno lakše prilagođavanje organizma različitin uslovima (velika vrućina, hladnoća, promene vremena, brži oporavak od fizičkih napora i stresa); Bolje i stabilnije raspoloženje; Podmlađivanje organizma; Bolje funkcionisanje creva, redovna stolica i manje nadimanja; Bolji san i lakše buđenje ujutru; U većini slučajeva nestanak natečenosti; Bolje stanje kože; Otklanjanje celulita; Smanjenje i otklanjanje neprijatnih telesnih mirisa; Bolje stanje zglobova  iOdgovarajuća telesna težina

DERMATOKOZMETIČKI PREGLED I ANALIZA TELA - MAGNET SPACE APARATOM
U endermoloskom centru LPG koristi se najsavremeniji aparat Magnetspace kojim se meri: funkcija zeluca i creva,indeks glukoze u krvi i u urinu,oligoelementi – nivo minerala, vitamia i folne kiseline, nedostatak vode i kiseonika, PH vrednost organizma i jos oko 30 parametara. Plan ishrane je individualan baziran na preciznoj analizi Vašeg tela. Naša tela najbolje funkcionisu kad imaju izbalansiranu ishranu proteina, minerala, vitamina i ugljenih hidrata a zdrava ishrana je najbolji način da organizam snabdemo tim važnim materijama. Ovaj plan ishrane nije samo za osobe koje žele da izgube kilograme, već i za one koji žele da održe postojeću, ili pak da povećaju telesnu masu.

Merenje procenta masnog tkiva u odnosu na telesnu težinu
Utvrđivanje BMI
Određivanje idealne telesne težine
Individualnu preporuka pravilne ishrane (izrada jelovnika) uz preciznu analizu tela Magnetspac-om
Pregled kože tela i utvrđivanje stepena i stanja celulita
Pregled lica - utvrđivanje tipa i stanja kože 
Pregled kose
Preporuka profesionalnih tretmana i kućne nege 
Kao i odgovore na sva Vaša pitanja vezano za probleme

Popusti se i uživaj!

Napomene ponude
  • Ponudom se podrazumeva: Kompletan nutricionistički pregled+ plan ishrane +dermatokozmetički pregled i analizu tela Magnet Space aparatom
  • Jedan kupon je za jednu osobu
  • Nakon dobijenog kupona neophodno je da zakažete termin odlaska
  • Nakon dobijenog kupona neophodno je da zakažete vaš odlazak011 33 46 531 ili 011 32 39 502
  • Adresa Endermološkog centra je Terazije 29, II sprat, Beograd
  • Ukoliko niste u mogućnosti da dođete u zakazano vreme, NEOPHODNO je da, BLAGOVREMENO, minimum 1 dan ranije, otkažete jer će se, u usprotnom, vaš kupon tretirati da je iskorišćen
  • Kupon možete iskoristiti do: 13.07.2015.godine

Endermološki centar LPG

  • Terazije 29,II sprat, Stari grad, Beograd
  • 011/323-8844 011/334 6531
  • www.celulit.rs
890 din umesto 4.990 din za kompletan nutricionistički pregled + plan ishrane +dermatokozmetički pregled i analizu tela Magnet Space-om u Endermološkom LPG centru!
Ponuda više nije dostupna,
budite brži sledeći put.
Vrednost
4990 din.
Popust
82%
Kupljeno
24 kupona
Podeli sa prijateljima!