Grupko.rs

890 din umesto 4.000 din za mesec dana korišćenja teretane + kardio program u studiju Yoga Gym 49 u centru grada! Popust 78%!

Kategorije > Fitness
890 din umesto 4.000 din za mesec dana korišćenja teretane + kardio program u studiju Yoga Gym 49 u centru grada! Popust 78%!
Ponuda više nije dostupna, budite brži sledeći put.
Više o ponudi

Dobro nam je poznato da se vežbanje pozitivno odražava na naše zdravlje, ali, ipak, vešto izbegavamo većinu fizičkih aktivnosti jer smo lenji, nemotivisani i statični. Okrenite drugi list pre nego li vaša neaktivnost uzme svoj danak! Trgnite se! Pokrenite se i promenite navike iz korena. Umesto da trošite energiju na smišljanje razloga zbog kojih ne možete da vežbate, napravite konkretne korake! Grupko vam danas daje još jedan razlog više da vašu kondiciju i telo dovedete do perfekcije – vežbanje u teretani + kardio program – 12 termina slobodni da iskoristite u ekskluzivnom centru  „Yoga Gym 49“, u samom centru grada, po ceni od 890 dinara!

Ukoliko spadate u one osobe koje su nedovoljno fizičke aktivne i svesne su toga i imate želju da to promenite ali nikako ne “možete” da nađete pogodan trenutak niti samoinicijativu da se odlučite na takav korak, onda je Grupko tu da vam ukaže na neophodnost fizičke aktivnosti na vaše sveopšte stanje tela. Nedostatak fizičke aktivnosti nas čini umornim, bezvoljnim, primećujemo pad energije, često nas boli glava, osećamo se tromo. Sve to je je ukazatelj na nedostatak fizičke aktivnosti koja loše utiče na našu funkcionalnost tela usled koje se javljaju i brojni zdravstveni problem. Nemojte sebe dovesti u takvu situaciju, već učnite prvi korak koji je obično kao takav težak ali kada jednom prelomite – posle sve bude lakše.

Ne prihvatamo ni jedan izgovor poput “nekih prečih poslova”, odlaska u bioskop, na kafu sa drugaricama sa kojima se niste videli mesecima, itd. Svaki put kada pomislite da ne morate da vežbate, setite se kakve sve medicinske koristi takva aktivnost ima po vaš organizam. Vežbanje utiče na vaše samopouzdanje dajući vam energetski “booster” koji pozitivno utiče  i na zdrav i kvalitetan san, ublažava stres.

Yoga Gym 49 se nalazi u samom centru grada, u Kosovskoj ulici. Prostor izgleda fenomenalno a takvi su i zaposleni koji će vas sa osmehom dočekati. Oni su kvalitetni, profesionalni i puni znanja tako  da će iz vašeg tela izvući maksimum!

Kupone u ruke i pravac u „Yoga Gym 49“ na dozu vašeg dobrog zdravlja!

Popusti se i uživaj!

Napomene ponude
  • Ponuda podrazumeva: 12 termina vežbanja u teretani + kardio program
  • Ponuda je za jednu osobu
  • Možete kupiti više kupona za sebe ili na poklon drugoj osobi
  • Ponuda je samo za žene
  • Ponuda VAŽI SAMO za NOVE ČLANOVE ili za članove koji su VEĆ DOLAZILI sa Grupko kuponima
  • Nakon dobijenog kupona potrebno je zakazati termin
  • Telefon za sve informacije i zakazivanje odlaska011/322-9883
  • Radno vreme centra: pon-pet 11-21h i ned 13-21h
  • Kupon možete aktivirati do: 25.06.2015. i važi mesec dana od datuma aktivacije

Yoga Gym 49

890 din umesto 4.000 din za mesec dana korišćenja teretane + kardio program u studiju Yoga Gym 49 u centru grada! Popust 78%!
Ponuda više nije dostupna,
budite brži sledeći put.
Vrednost
4000 din.
Popust
78%
Kupljeno
66 kupona
Podeli sa prijateljima!