Grupko.rs

Biohemijska analiza krvi u INEP institutu!

Kategorije > Zdravlje
880 din za biohemisku analizu krvi (krvna slika, sedimentacija, kompletan biohemijski pregled urina, glukoza, urea, kreatinin, ukupni bilirubin, AST, ALT, holesterol, trigliceridi i fibrinogen)!
Ponuda više nije dostupna, budite brži sledeći put.
Više o ponudi
 • Krvna slika, sedimentacija, kompletan biohemijski pregled urina, glukoza, urea, kreatinin
 • Ukupni bilirubin, AST, ALT, holesterol, trigliceridi i fibrinogen
 • INEP Institut za primenu nuklearne energije
 • Na dve lokacije: Slavija ili Zemun
Definicija zdravlja Svetske zdravstvene organizacije glasi “Zdravlje je stanje potpunog fizičkog, duševnog i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti.” Uvid u opšte zdravstveno stanje organizma pruža nam laboratorijska analiza krvi, a lekarima je ona obično početna tačka koja olakšava dalju dijagnostiku i tok lečenja. Ona može da ukaže i na neko skriveno oboljenje ili već manifestovanu bolest.
Preporuka je da se laboratorijske analize, kao što su krvna slika  i biohemijske analize, poput glukoze, uree, kreatinina, lipidnog statusa, AST-a, ALT-a i gvožđa, rade najmanje jednom godišnje, a idealno bi bilo na svakih šest meseci.

Laboratorija za medicinsku biohemiju, mikrobiologiju sa parazitologijom i imunodijagnostiku je deo Instituta za primenu nuklearne energije - INEP. Dugo iskustvo u laboratorijskim ispitivanjima ima snažan oslonac u naučnom radu koji istovremeno predstavlja bazu za razvoj i proizvodnju imunodijagnostičkih testova namenjenih zdravstvu.

Vrše se sledeća laboratorijska ispitivanja uzoraka biološkog materijala: određivanje hormona, tumorskih markera, imunoglobulina, autoantitela, antitela na parazite, biohemijske i hematološke analize, analiza urina, spermogram, spermocitogram i mikrobiološke analize.

U INEP-u je zaposleno više od trideset doktora nauka među kojima su lekari, biohemičari, farmaceuti, molekularni biolozi, biolozi, fiziko-hemičari i hemičari.U cilju unapređenja kvaliteta rada, celokupna delatnost Instituta sertifikovana je 2001. godine prema standardu kvaliteta ISO 9001:2000. Laboratorija INEP-a je jedna od prvih u Srbiji (2003. godine) akreditovana po zahtevimastandarda ISO/IEC 17025.

Bez obzira koliko godina imate, redovna kontrola krvne slike i kompletan biohemijski pregled urina veoma su važni za vaše zdravlje i zdravlje vaših najbližih!
Popusti se i uživaj!
Napomene ponude
 • Ponuda podrazumava: Biohemijsku analizu krvi (krvna slika, sedimentacija, kompletan biohemijski pregled urina, glukoza, urea, kreatinin, ukupni bilirubin, AST, ALT, holesterol, trigliceridi i fibrinogen)
 • Kupon važi za jednu osobu
 • Možete kupiti više kupona
 • Kupon se može koristiti na jednoj od dve lokacije u gradu:- Banatska 31b, Zemun- Svetozara Markovića 44, Slavija
 • Radno vreme:Ponedeljak - petak od 07:30 do 17:30hSubota od 7:30 do 15:30h
 • Obavezna je najava unapred
 • Rok iskoristivosti kupona 31.08.2018.
 • Nakon isteka roka iskoristivosti kupon nije moguće koristiti

Laboratorija INEP

880 din za biohemisku analizu krvi (krvna slika, sedimentacija, kompletan biohemijski pregled urina, glukoza, urea, kreatinin, ukupni bilirubin, AST, ALT, holesterol, trigliceridi i fibrinogen)!
Ponuda više nije dostupna,
budite brži sledeći put.
Vrednost
1690 din.
Popust
48%
Kupljeno
20 kupona
Podeli sa prijateljima!