Pozovite nas: +381 11 241 7661

850 din za mesec dana NEOGRANIČENOG korišćenje teretane i svih kardio sprava za muškarce i žene u SPORT ACTIVE centru, preko puta TC UŠĆE!

850RSD
vrednost: poručeno: ušteda:
2.600RSD
67%
67%
12
Možete i dalje kupovati!
Preostalo vreme
20180119
850 din za mesec dana NEOGRANIČENOG korišćenje teretane i svih kardio sprava za muškarce i žene u SPORT ACTIVE centru, preko puta TC UŠĆE! 850 din za mesec dana NEOGRANIČENOG korišćenje teretane i svih kardio sprava za muškarce i žene u SPORT ACTIVE centru, preko puta TC UŠĆE! 850 din za mesec dana NEOGRANIČENOG korišćenje teretane i svih kardio sprava za muškarce i žene u SPORT ACTIVE centru, preko puta TC UŠĆE! 850 din za mesec dana NEOGRANIČENOG korišćenje teretane i svih kardio sprava za muškarce i žene u SPORT ACTIVE centru, preko puta TC UŠĆE! 850 din za mesec dana NEOGRANIČENOG korišćenje teretane i svih kardio sprava za muškarce i žene u SPORT ACTIVE centru, preko puta TC UŠĆE!

Više o ponudi

Ako još uvek niste ozbiljno shvatili potrebu organizma za stalnom fizičkom aktivnošću usled nedostatka slobodnog vremena, nikada nije kasno, ali bolje početi što pre, nego kasnije. Usled fizičkog napora organizam luči određene hormone i materije koje sve organe ’teraju’ na pravilan rad što za rezultat ima podizanje imunog sistema i sveopšte dobro stanje organizma a samim tim i prevencija pod nastanka nekih prehlada, ozbiljnijih zdravstvenih problema. Fizička aktivnost je potreba i zov našeg organizma za njegovo pravilno funkcionisanje. Ne morate vežbati kao profesionalni bilderi ili sportisti, već samo onoliko koliko je potrebno vašem organizmu  kako bi ostao zdrav.

Današnjom ponudom smo hteli da, još jednom, podsetimo sve one koji nemaju naviku, niti želju da se bave sportom,  jer je to sigurna karta za vaše dobro sveopšte stanje organizma, harmoniju uma i tela i vaš dug život.

Stručni kadar je sastavljen od najboljih studenata sa Fakulteta za fizičku kulturu i Sportske Akademije Beograd. Stručni nadzor i usavršavanje vrši profesor Sportske Akademije Nikola Alilomov koji je ujedno i vlasnik fitness centra Sport Active.

Šta god da očekujete od treninga i kakav god da ste cilj postavili, stručni kadar fitnes centra će Vam pomoći da ga postignete nudeći Vam najsavremenije programe za pripremu rekreativnih i profesionalnih sportista. 

Vaše kupone možete iskoristiti u „Sport Active centru“ na Starom sajmištu br.20Novi Beograd. Najava nije potebna, dovoljno je da poneseste torbu sa opremom, odštampan Grupkov kupon u vrednosti željenog programa i uživajte u korisnom vežbanju!

U prostranoj i klimatizovanoj sali „Sport Active-a“, u dva nivoa, uz savršenu organizaciju i stručni nadzor, uživaćete u odabranom programu vežbanja. Optimalan fizički napor u opuštenoj atmosferi doneće vam izuzetnu i telesnu i mentalnu formu bez iscrpljivanja.

U zdravom telu, zdrav i duh!

Popusti se i uživaj!

Napomene:

  • Ponudom se podrazumeva: Mesec dana neograničenog korišćenja fitnes i kardio zone 
  • Ponuda je namenjena za oba pola
  • Ponuda važi samo za nove članove!
  • Kupon važi za jednu osobu
  • Možete kupiti više kupona
  • Nije potrebna najava dolaska
  • Kupon važi isključivo za lokaciju Staro sajmište
  • Radno vreme centra: pon-pet 9-22h sub i ned 11-19h
  • Kupon je potrebno aktivirati do 15.02.2018.  i važi mesec dana od dana aktivacije

Fitness centar Sport Active

Staro Sajmiste 20, Novi Beograd

064/476-1154

http://www.teretana-fitness.com/

Slične ponude:

250RSD
HIT PONUDA! Samo 250 din za individualni trening na Power Plate aparatu u Yoga Gym 49 u Kosovskoj ulici u centru grada! poručeno:
40
Možete i dalje kupovati!
Preostalo vreme
20180211
490RSD
490 din za SPA RELAKS kartu za dvoje za bazen u trajanju od 1h + GRATIS dve kafe! poručeno:
19
Možete i dalje kupovati!
Preostalo vreme
20180120