Pozovite nas: +381 11 213 7850

850 din za mesec dana NEOGRANIČENOG korišćenje teretane i svih kardio sprava za muškarce i žene u SPORT ACTIVE centru, preko puta TC UŠĆE!

850RSD
vrednost: poručeno: ušteda:
2.600RSD
67%
67%
23
Sledeći put budite brži!
Sledeći put budite brži
850 din za mesec dana NEOGRANIČENOG korišćenje teretane i svih kardio sprava za muškarce i žene u SPORT ACTIVE centru, preko puta TC UŠĆE! 850 din za mesec dana NEOGRANIČENOG korišćenje teretane i svih kardio sprava za muškarce i žene u SPORT ACTIVE centru, preko puta TC UŠĆE! 850 din za mesec dana NEOGRANIČENOG korišćenje teretane i svih kardio sprava za muškarce i žene u SPORT ACTIVE centru, preko puta TC UŠĆE! 850 din za mesec dana NEOGRANIČENOG korišćenje teretane i svih kardio sprava za muškarce i žene u SPORT ACTIVE centru, preko puta TC UŠĆE! 850 din za mesec dana NEOGRANIČENOG korišćenje teretane i svih kardio sprava za muškarce i žene u SPORT ACTIVE centru, preko puta TC UŠĆE!

Više o ponudi

Ako još uvek niste ozbiljno shvatili potrebu organizma za stalnom fizičkom aktivnošću usled nedostatka slobodnog vremena, nikada nije kasno, ali bolje početi što pre, nego kasnije. Usled fizičkog napora organizam luči određene hormone i materije koje sve organe ’teraju’ na pravilan rad što za rezultat ima podizanje imunog sistema i sveopšte dobro stanje organizma a samim tim i prevencija pod nastanka nekih prehlada, ozbiljnijih zdravstvenih problema. Fizička aktivnost je potreba i zov našeg organizma za njegovo pravilno funkcionisanje. Ne morate vežbati kao profesionalni bilderi ili sportisti, već samo onoliko koliko je potrebno vašem organizmu  kako bi ostao zdrav.

Današnjom ponudom smo hteli da, još jednom, podsetimo sve one koji nemaju naviku, niti želju da se bave sportom,  jer je to sigurna karta za vaše dobro sveopšte stanje organizma, harmoniju uma i tela i vaš dug život.

Stručni kadar je sastavljen od najboljih studenata sa Fakulteta za fizičku kulturu i Sportske Akademije Beograd. Stručni nadzor i usavršavanje vrši profesor Sportske Akademije Nikola Alilomov koji je ujedno i vlasnik fitness centra Sport Active.

Šta god da očekujete od treninga i kakav god da ste cilj postavili, stručni kadar fitnes centra će Vam pomoći da ga postignete nudeći Vam najsavremenije programe za pripremu rekreativnih i profesionalnih sportista. 

Vaše kupone možete iskoristiti u „Sport Active centru“ na Starom sajmištu br.20Novi Beograd. Najava nije potebna, dovoljno je da poneseste torbu sa opremom, odštampan Grupkov kupon u vrednosti željenog programa i uživajte u korisnom vežbanju!

U prostranoj i klimatizovanoj sali „Sport Active-a“, u dva nivoa, uz savršenu organizaciju i stručni nadzor, uživaćete u odabranom programu vežbanja. Optimalan fizički napor u opuštenoj atmosferi doneće vam izuzetnu i telesnu i mentalnu formu bez iscrpljivanja.

U zdravom telu, zdrav i duh!

Popusti se i uživaj!

Napomene:

  • Ponudom se podrazumeva: Mesec dana neograničenog korišćenja fitnes i kardio zone 
  • Ponuda je namenjena za oba pola
  • Ponuda važi samo za nove članove!
  • Kupon važi za jednu osobu
  • Možete kupiti više kupona
  • Nije potrebna najava dolaska
  • Kupon važi isključivo za lokaciju Staro sajmište
  • Radno vreme centra: pon-pet 9-22h sub i ned 11-19h
  • Kupon je potrebno aktivirati do 15.02.2018.  i važi mesec dana od dana aktivacije

Fitness centar Sport Active

Staro Sajmiste 20, Novi Beograd

064/476-1154

http://www.teretana-fitness.com/

Slične ponude:

990RSD
990 din umesto 2.800 din za mesec dana kardio boksa u Yoga Gym 49 u centru grada! poručeno:
9
Možete i dalje kupovati!
Preostalo vreme
20180415
1.900RSD
1.900 din za mesec dana rekreacije uz program AQUABIC plus sa Danijelom ili AQUA & THERAPY! Na tri lokacije u gradu! poručeno:
13
Možete i dalje kupovati!
Preostalo vreme
20180327
990RSD
990 din umesto 2.800 din za mesec dana (8 termina) Hatha JOGE u Yoga Gym 49 u Kosovska ulici u centru grada! Popust 65% poručeno:
13
Možete i dalje kupovati!
Preostalo vreme
20180401
890RSD
890 din umesto 2.800 din za mesec dana vežbanja Pilatesa u Yoga Gym 49 u centru grada! Popust 68% poručeno:
17
Možete i dalje kupovati!
Preostalo vreme
20180322