Grupko.rs

850 din umesto 2.000 din za kompletan godišnji servis klima uređaja + dopunu freona (do 200 g)!

Kategorije > Ostalo
850 din umesto 2.000 din za kompletan godišnji servis klima uređaja + dopunu freona (do 200 g)!
Ponuda više nije dostupna, budite brži sledeći put.
Više o ponudi

Da bi vas klima služila kako treba, potrebno je, jednom godišnje, uraditi generalni servis koji podrazumeva čišćenje i dopunu freona kako biste period godine kada je njena uporeba i više nego poželjna, mogli da dočekati nasmejani. Za iznos Grupkovog kupona u vrednosti od 850 dinara, vaša klima će biti kompletno servisirana - što podrazumeva  kompletno čišćenje klima uređaja i dopuna freona (do 200g)!

Današnjom ponudom smo vam obezbedili kompletan servis klime i dopunu freona koji se sastoji od: Skidanja poklopca unutrašnje jedinice i njegovo pranje, pranje i dezinfikovanje filtera, čišćenje turbine i kadice (gde se skupljaju bakterije i plesni), pranje i čišćenje kondenzatora dezinfekcionim sredstvom kako bi se izbeglo preopterećenje kompresora, pranje kućišta i provera nosačaprovera pritiska u sistemu i dopuna freona ukoliko je neophodno (do 200g), pregled instalacija i provera rada elektronike.

U procesu čišćenja klime koriste se specijalne ekološke antibakterijske tečnosti za pranje koji obezbeđuje čist, i bakteriološki ispravan vazduh kao i besprekoran rad vaše klime. Garancija na servis je godinu dana.

Beo - Numerik  je servis koji posluje već 5 godina. Bave se servisiranjem svih vrsta klima uređaja na teritoriji grada Beograda, uz besplatan odlazak na teren udaljensoti do 15 km od centra grada. Izdvaja ih profesionalnost u radu i veliki broj zadovoljnih korisnika.

Popusti se i uživaj!

Napomene ponude
  • Ponudom se podrazumeva: Kompletan servis klime i dopuna freona koji se sastoji od:Skidanja poklopca unutrašnje jedinice i njegovo pranje, pranje i dezinfikovanje filtera, čišćenje turbine i kadice(gde se skupljaju bakterije i plesni), pranje i čišćenje kondenzatora dezinfekcionim sredstvomkako bi se izbeglo preopterećenje kompresora, pranje kućišta i provera nosača,provera pritiska u sistemu i dopuna freona ukoliko je neophodno (do 200g),pregled instalacija i provera rada elektronike
  • Jedan kupon je za servisiranje jedne klime
  • Možete kupiti više kupona
  • Za dolazak servisera na kućnu adresu na udaljenosti preko 15km od centra grada, doplaćuje se iznos od 500 dinara
  • Nakon dobijenog kupona potrebno je da zakažetedolazak servisera, minimum 2 dana ranije
  • Telefon za sva dodatna pitanja i zakazivanje: 064 10 61 840
  • Kupon možete iskoristiti do 30.04.2018. godine

Servis klime Beo-Numerik

  • Toše Jovanovića 10/17, Beograd
  • 064 106 1840
850 din umesto 2.000 din za kompletan godišnji servis klima uređaja + dopunu freona (do 200 g)!
Ponuda više nije dostupna,
budite brži sledeći put.
Vrednost
2000 din.
Popust
57%
Kupljeno
25 kupona
Podeli sa prijateljima!