Grupko.rs

800 din za izvlačenje pramenova u 2 ili 3 boje (preliv, senčenje, nijansiranje) ili OMBRE ili uslužno farbanje! Uz bilo koju uslugu GRATIS šišanje + feniranje + pakovanje!

Kategorije > Frizerske usluge
800 din za izvlačenje pramenova u 2 ili 3 boje (preliv, senčenje, nijansiranje) ili OMBRE ili uslužno farbanje! Uz bilo koju uslugu GRATIS šišanje + feniranje + pakovanje!
Ponuda više nije dostupna, budite brži sledeći put.
Više o ponudi

Listanjem modnih časopisa uvek primetite zanosne frizure devojaka i čarobne boje koje su naprosto nestvarne jer se prelivaju iz tamnije ka svetlijoj boji, na sasvim prirodan način. Vodimo vas u salon „Kutak lepote Alexis“ na jednu od ponuđenih frizerskih usluga: Izvlačenje pramenova u 2 ili 3 boje (preliv, senčenje i nijansiranje)) ili OMBRE profesionalnu kolorizaciju kose uz pranje + šišanje + feniranje i pakovanje kose po FANTASTIČNOJ ceni od 800 dinara!

Svaki put kada ugledate holivudske dive na TV ekranima ili u modnim časopisima, pomislite: “Kako one imaju tako divnu kosu? Kako im to polazi za rukom?!”. Svaka žena želi da izgleda najbolje što može, i vaša reakcija je, sasvim, prirodna. Grupko vas uverava da nije nikakvo čudo u pitanju i da takvu, božanstvenu, kosu možete imati i vi. A, kako? - Grupko vam odaje tajnu i vodi u salon „STILES & SMILES“ na vaš  glamurozni ’hair make over’. Po ceni od samo 800 dinara devojke salona će od vaše kose napraviti božanstvenu magiju i vi ćete izgledati baš kao sve one devojke iz modnih časopisa.

Tehnika Ombre (profesionalno farbanje kose) je tzv. tehnika 3D izgleda kose. To je isti onaj izgled kose koja je pri temenu (korenu kose) tamnija a svetlija i do nekoliko nijansi do vrhovim kose. Svetski HIT sada je dostupan i kod nas!

Nijansiranje kose (2 ili 3 boje) takođe je svetski hit koji od vaše kose može napraviti čudo. Osvežiti je i dati joj dubinu. Igrajte se bojama koje će vas ulepšati!

Kosa je jedna od tri stvari koju primetimo kod svake osobe a naročito ženske osobe i zato je potrebno negovati je na najbolji mogući način. Možda želite da ovo leto promenite frizuru ili, možda, boju kose i zato vaša želja će biti ispunjena u frizerskom studiu  “STILES & SMILES” a uz savet o pravilnoj nezi vlasišta možda sazante i još po neki trik koji će vam u buduće koristiti kako bi vaša kosa bila dugo lepa i zdrava. Kućna varijanta farbanja je sada iza vas, vaše poverenje i zadovoljstvo garantuje Grupko i divne devojke frizerskog salona “STILES & SMILES”!

Frizereski salon je opremljen najmodernijim preparatima kao i aparatima koji će učiniti vaš boravak prijatnim a vaše zadovoljstvo će biti njihov jedini cilj. Ne oklevajte, kupite kupone i uživajte u svojoj novoj transformaciji!

Popusti se i uživaj!

Napomene ponude
  • Ponudom se podrazumeva:  Izvlačenje pramenova u 2 ili 3 boje (preliv, senčenje i nijansiranje) ILI  OMBRE + šišanje, feniranje, pranje i pakovanje kose
  • Jedan kupon je za jednu osobu
  • Možete kupiti više kupona
  • Za extra dugu kosu je potrebno kupiti 2 kupona
  • Obavezno zakazivanje termina: 064/46-11-564, 064/4818-203
  • Ukoliko niste u mogućnosti da odete u zakazano vreme, neophodno je da, blagovremeno, otkažete jer će se u suprotnom kupon smatrati da je iskorišćen
  • Radno vreme: uto-pet 09-20h; sub 09-16h 
  • Kupon možete iskoristiti do: 29.06.2015.godine 

Frizerski studio Stiles & Smiles

800 din za izvlačenje pramenova u 2 ili 3 boje (preliv, senčenje, nijansiranje) ili OMBRE ili uslužno farbanje! Uz bilo koju uslugu GRATIS šišanje + feniranje + pakovanje!
Ponuda više nije dostupna,
budite brži sledeći put.
Vrednost
3400 din.
Popust
76%
Kupljeno
28 kupona
Podeli sa prijateljima!