Grupko.rs

790 din za kompletan higijenski tretman lica lipo kozmetikom u trajanju od 90 min: čišćenje, piling, maska, komedoepsopresija i dezinfekcija!

Kategorije > Kozmetički saloni
790 din za kompletan higijenski tretman lica lipo kozmetikom u trajanju od 90 min: čišćenje, piling, maska, komedoepsopresija i dezinfekcija!
Ponuda više nije dostupna, budite brži sledeći put.
Više o ponudi

O koži lica morate brinuti stalno kako bi vaše lice izgledamo lepo, čisto, blistavno – jednom rečju  - negovano. Samo tako negovano lice može dugo ostati mlado i sveže. Vremenske promene vidno utiču na njenu vitalnost. Osvežite vaše lice, očistite ga od svih nečistoća i pripremite za predstojeći period, po ceni od 790 dinara!

Sve one nepravilnosti na našem licu mogu biti i posledica uticaja naše ishrane, ubrzanog načina života ali i nekih zdravstvenih problema. Atmosferski uticaji takođe mogu biti važan činilac nastanka problema na licu. Naše lice je najizloženiji deo tela koji trpi. Svakodnevna primena estetke kozmetike utiče na lice tako što ostavlja trag na licu i prodire duboko u pore. Na licu se pojavljuju razne promene i lice je potrebno očistiti a, kako drugo, nego na pravi način – higijenski tretman, kojim će se otkloniti sve mrtve ćelije sa površine lica kao i očistiti sve pore kako bi lice moglo normalno da “diše”.

Klasičan higijenski tretman lica podrazumeva, čišćenjem kože lica čime se temeljno čiste i uklanjanju sve nečistoće sa kože lica. Potom se vrši piling i masaža lica da bi nakon toga usledilo parenje lica kojim se omekšavaju sve nakupoljenje nečistoće. Otvaraju pore i eliminišu mitiseri. Nakon dubinskog čišćenja lica pristupa se delu istiskivnaja, tretman kojim se vrši dezinfekcija lica. Pred sam kraj tretmana aplikuje se specijalna maska, koja odgovara potrebama vašeg lica, a kao GRATIS uživaćete u masaži lica i dekoltea.

Ponudom se podrazumeva – Čišćenje lica mlekom i tonikom, blagi piling lica, omekšavanje kože, komeroespopresija, zatvaranje pora i dezinfekcija lica, i na kraju, aplikuje se maska i krema, za svaki tip kože, po ceni Grupko kupona od 790 dinara!

Popusti se i uživaj!

Napomene ponude
 • Ponudom se podrazumeva: Klasičan higijenski tretman lica lipo kozmetikom (čišćenje, uz piling, maska, komedoepsopresija, dezinfekcija,...)  
 • Tretman traje 90 minuta
 • Jedan kupon je za jednu osobu
 • Možete kupiti više kupona
 • Kada dobijete kupon potrebno je da zakažete termin
 • Za sve dodatne informacije i zakazivanje termina011/323.20.20; 066/407.467; 063/15.38.599 ili 061/255.40.44
 • Radno vreme: pon-pet 10-20h i sub 10-17h
 • Ukoliko niste u mogućnosti da odete u zakazano vreme, potrebno je da, blagovremeno -minimum 1 dan ranije, otkažete jer će se, u suprotnom, kupon tretirati da je iskorišćen
 • Kupon možete iskoristiti do: 11.05.2015. godine

Salon Mimi Iv Beauty

 • 27.marta 17-19,lokal 3, Palilula, Beograd
 • 011/323-20-20 066/407-467
790 din za kompletan higijenski tretman lica lipo kozmetikom u trajanju od 90 min: čišćenje, piling, maska, komedoepsopresija i dezinfekcija!
Ponuda više nije dostupna,
budite brži sledeći put.
Vrednost
1800 din.
Popust
56%
Kupljeno
46 kupona
Podeli sa prijateljima!