Grupko.rs

750 din umesto 1500 din za štampu po izboru na slikarskom kanvas platnu sa blind ramom (30 x 40 cm) u Copy Shop-u na Banovom brdu!

Kategorije > Fotografske usluge
750 din umesto 1500 din za štampu po izboru na slikarskom kanvas platnu sa blind ramom (30 x 40 cm) u Copy Shop-u na Banovom brdu!
Ponuda više nije dostupna, budite brži sledeći put.
Više o ponudi

Oplemenite vaš, ili dom vaših dragih osoba, poznanika, prijatelja, štampom slike na sliakrskom, kanvas, platnu dimenzije 30 x 40 cm, u blind ramu po ceni od 750 dinara!Unesite toplinu i oplemenite svoj ambijent, bilo da je to Vaš dom ili radni prostor, kancelarija ili dnevna soba. Slika na kanvasu odnosno slikarskom platnu, zategnuta na blind ramu je savršeno rešenje koje će Vam pružiti ogroman užitak svaki put kada boravite u prostoriji gde je montirana.

Osećaćete se kao da ste u novoj dnevnoj sobi, kancelariji ili spavaćoj sobi uživajući u svojoj omiljenoj ilustraciji, reprodukciji umetničkog dela ili fotografiji!

Slikarsko platno je oduvek imalo visoku vrednost. Najpoznatija umetnička dela stvarana su upravo na slikarskom platnu, odnosno kanvasu. Danas, zahvaljujući ogromnom napredku tehnologije, svi imamo mogućnost da uživamo u nečemu što je u ne tako dalekoj prošlosti bilo dostupno samo najvišoj klasi društva. Kanvas platno ima specifičnu teksturu koja izuzetno prija ljudskom oku, jer je refleksija svetlosti platna prirodnija i drugačija od refleksije koju pruža papir. Razvoj tehnologije štampača, hemijska tehnologija boja i tonera su doveli do kvalitetnog grafičkog prikaza na kanvas platnu. Kvalitetna štampa na kanvasu, odnosno slikarskom platnu će brzo i vrlo upečatljivo pretvoriti vaše fotografije ili reprodukcije poznatih slikarskih autora u istinsku umetnost.

Copy Shop će Vam pomoći da na kanvas platnu oživite Vaše uspomene i ne dozvolite da one izblede. Unosimo toplinu u Vaš dom ili radni prostor, a Vama ostaje da uživate u omiljenoj slici, reprodukciji, ilustraciji ili fotografiji.

Popusti se i uživaj!

Napomene ponude
  • Ponudom se podrazumeva: Štampa po želji na slikarskom kanvas platnu sa blind ramom
  • Dimenzija: 30 x 40 cm
  • Jedan kupon je za jednu osobu
  • Možete kupiti više kupona
  • Potrebno je sliku i kupon poslati na mejl:copyshop.bb@gmail.com u formatu: JPG,PDF,PNG ili PSD
  • Rok za izradu je 5 radnih dana
  • Postoji mogućnost dostave na kućnu adresu o trošku nosioca kupona
  • Za sva dodatna pitanja:011 35 53 147
  • Kupon možete iskoristiti do 31.01.2015.godine

Copy Shop

750 din umesto 1500 din za štampu po izboru na slikarskom kanvas platnu sa blind ramom (30 x 40 cm) u Copy Shop-u na Banovom brdu!
Ponuda više nije dostupna,
budite brži sledeći put.
Vrednost
1500 din.
Popust
50%
Kupljeno
18 kupona
Podeli sa prijateljima!