Pozovite nas: +381 11 213 7850

720 din za Fancy Beach Force naočare uz gratis futrolu i krpicu za stakla! Odaberite vaš model od 70 dostupnih modela u više boja!

720RSD
vrednost: poručeno: ušteda:
1.200RSD
40%
40%
25
Sledeći put budite brži!
Sledeći put budite brži
720 din za Fancy Beach Force naočare uz gratis futrolu i krpicu za stakla! Odaberite vaš model od 70 dostupnih modela u više boja! 720 din za Fancy Beach Force naočare uz gratis futrolu i krpicu za stakla! Odaberite vaš model od 70 dostupnih modela u više boja! 720 din za Fancy Beach Force naočare uz gratis futrolu i krpicu za stakla! Odaberite vaš model od 70 dostupnih modela u više boja! 720 din za Fancy Beach Force naočare uz gratis futrolu i krpicu za stakla! Odaberite vaš model od 70 dostupnih modela u više boja! 720 din za Fancy Beach Force naočare uz gratis futrolu i krpicu za stakla! Odaberite vaš model od 70 dostupnih modela u više boja!

Više o ponudi

Naočare protiv sunca su veoma bitne u letnjim danima. Nećemo vam navoditi medicinske razloge tome, ali dugo izlaganje direktnim sunčevim zracima, ostavlja ozbiljne posledice na oko. Godinama slušamo kako su sunčevi zraci štetni za našu kožu, ali ni malo medijskog prostora se ne daje podizanju svesti preteranog izlaganje očiju sunčevim zracima i njenim posledicama. Najveća opasnosto po ljudsko oko predstavljaju UV zraci- jake i stalne svetlosti kao i plava svetlost. Najugroženiji su deca, stare osobe i osobe koje rade na otvorenom, naročito osobe svetlih očiju, a kako Grupko imaju misiju podizanja svesti o svim štetnim uticajima, tako je u saradnji sa Fenix 011 Shoppm oformio ovu ponudu kojom vam za 720 dinara nudimo mogućnost odabira jednih BEACH FORCE naočara kojima će vaše oči biti zaštićene od svih štetnih spoljašnjih faktora pa i onih najopasnijih kao što je izlaganje UV -sunčevim zracima! Kao gratis uz svaki kupljene naočate dobijate futrolu i krpicu za stakla.

Štetno dejstvo UV zraka na oči je manifestuje ozbiljnim medicinskim stanjima kao što su gubitak vida, pojavu katarakte, makularna degeneracija pa čak i razlog nastanka karcinoma oka. Zato se nošenje naočara preporučuje tokom boravka na moru ili tokom boravka u planinskim predelima. Pored zdravstveno opravdanog razloga nošenja naočara tu je i onaj estetski momenat odabira naočara koji će vidno promeniti i ulepšati vaš izgled kako bi izčedali krajnje zavodljivo i vrlo sexy.

Fenix 011 kao naš današnji partner u ovoj ponudi nudi vam mogućnost odabira naočara od 70 dostupnih modela u više boja. Ponudiće vam oko odabira pravilno stepena zaštite od sunčevih zraka kako biste sačuvali vaše oči a ujedno ćete „poneti“ najekskluzivniji model naočara kod nas. Uz svake kupljene naočare dobijate na poklon futrolu i krpicu za stakla GRATIS.

Nema više oklevanja! Kupon na štampu i pravac u radnju gde vas vaše naočare već čekaju!

Popusti se i uživaj!

 

Napomene:

  • Ponuda obuhvata jedne naočare marke Beach Force uz GRATIS futrolu i krpicu za stakla
  • U mogućnosti ste da birate jedan od 70 dostupnih modela u više boja
  • Možete kupiti više kupona
  • Uz kupon ostvarujete i 20% popusta na kupovinu ostalih regularnih modela naočara
  • Radno vreme prodavnice: pon-pet 08-220h, sub 09-18h
  • Kupon možete iskoristiti u periodu od 26.07.–26.08.2012.godine

Fenix 011

Bulevar kralja Aleksandra 488 a, Zvezdara, Beograd

065/2093-282

http://www.naocarezasunce.co.rs