Grupko.rs

700 din za obilazak podzemnog Beograda u trajanju od 2,5 sata: 5 lokaliteta, vinsko posluženje i usluge profesionalnog vodiča! Upoznajte Beograd ispod Beograda! Popust 50%

Kategorije > Putovanja
700 din za obilazak podzemnog Beograda u trajanju od 2,5 sata: 5 lokaliteta, vinsko posluženje i usluge profesionalnog vodiča! Upoznajte Beograd ispod Beograda! Popust 50%
Ponuda više nije dostupna, budite brži sledeći put.
Više o ponudi

Šta sve Beograd krije u svojim podzemnim lokacijama možete saznati ako krenete u turu obilaska uz Grupkov kupon. Bilo da se rođeni u Beogradu li ste tek od nedavno u njemu, saznajte još po nešto o Beogradu što vekovima stoji sakriveno od svakodnevnih pogleda. Koliko pećina, laguma, tunela i ostalih tajnih prostorija krije Beograd, i za šta su sve vekovima te prostorije služile, otkrijte u jednodnevnom obilasku po ceni od 700 dinara!

Ako niste upućeni u istoriju Beograda i ako niste čitali odličnu knjigu – Beograd, ispod Beograda, obavezno iskoristitie ovu priliku i saznajte sve čari koje Beograd čini vekovima unazad. Saznajte šta Beograd krije u svojim tajnim podzemnim prostorijama i za šta je njihova nemana bila tokom svih ovih vremena.

Ovom ponudom koju smo interno nazvali – Upoznajte Beograd, smo obuhvatili ulaz i razgledanje šest lokaliteta kao i vinsko posluženje i to sve uz asistenciju profesionalnog vodiča koji će vam reći sve pikanterije ovoga grada koje niste znali. Razgledanje započinje skupom ispred turisticke agencije Travel Time Collectionu, ulica Rajićeva 18.

Otkrijte tajne Beograda na savršen način. Podzemni Beograd sadrži na stotine lokaliteta: pećina, laguma, zazidanih reka, tunela, bunkera i drugih građevina koje su uništavali i gradili narodi koji su naseljavali Beograd. Spustite se među starije slojeve Beograda u posebnim lokalitetima.

Posetićemo Rimsku dvoranu u kojoj su temelji kule glavne kapije rimske tvrđave i cevi rimskog vodovoda koji je vodio čak od Malog mokrog luga. U bunkeru građenom u proj polovini 20. veka na Beogradskoj tvrđavi, ćemo se upoznati sa nekim špijunskim tajnama Jugoslavije i Titovoj političkoj igri između velikih sila. Potom posećujemo pravi dragulj podzemlja i Beogradske tvrđave, dugo očekivani, opet otvoreni Rimski bunar sa početka 18. veka. U velikom barutnom magacinu ćemo imati priliku da dodirnemo zidove kompleksa koji su kao poslednju odbranu od Turaka sagradili Austrijanci za čuvanje najbitnije robe - baruta u posebno suvim uslovima, a u blizini reke. Na kraju u vinskom lagumu ćemo ući kroz vreme u period oslobođenja Srbije od Turaka i razvoja srpske Sava male, uz obavezno vino. Posetu lokalitetima će oslikati priče o neobičnoj istoriji Beograda, čudnim sudbinama i legendama, kao i odgovori na neke enigme koje vekovima podstiču znatiželju poznavalaca istorije i kulture.

Ture na srpskom jeziku vode pisci knjige Beograd ispod Beograda, profesor Vidoje Golubović i Zoran Nikolić zajedno sa našim stručnim vodičima.

Popusti se i uživaj!

Napomene ponude
 • Ponudom se podrazumeva: Obilazak podzemnog Beograda u pratnji stručnog vodiča, ulaz u 5 lokaliteta, vinsko posluženje
 • Lokacije koje se obilaze su: Rimska dvorana, Rismki bunar, bunker iz vremena Infobiroa, veliki barutni magacin i odlazak u vinski podrum
 • Obilazak traje 2,5 h
 • Obilasci su: subotom od 10h i nedeljom od 10h
 • Mesto polaska ture: Rajićeva 18, Beograd,  ispred turisticke agencije Travel Time Collection
 • Jedan kupon je za jednu osobu
 • Možete kupiti više kupona
 • Po dobitku kupona potrebno je da se prijavite, zbog rezervacije mesta
 • Ukoliko ne dođete u prijavljenom terminu, vaš kupon će se tretirati da je iskorišćen
 • Telefon za prijavu011/328-3549, radnim danima od 10-18h i sub 10-154h
 • Ukoliko se okupi 10 osoba minimum po terminu, voditi autori knjige Zoran Nikolic ili dr Vidoje Golubovic
 • Kupon možete iskoristiti u periodu do 27.6..2015.godine

Travel Time Collection

700 din za obilazak podzemnog Beograda u trajanju od 2,5 sata: 5 lokaliteta, vinsko posluženje i usluge profesionalnog vodiča! Upoznajte Beograd ispod Beograda! Popust 50%
Ponuda više nije dostupna,
budite brži sledeći put.
Vrednost
1400 din.
Popust
50%
Kupljeno
31 kupona
Podeli sa prijateljima!