Grupko.rs

690 din za relax, antistres ili terapeutsku masažu sa razbijanjem bolnih tačaka + tretman za oblikovanje tela - kavitacija ili anticelulit masaža i limfna drenaža u salonu Mima u Knez Mihajlovoj!

Kategorije > Lepota & Spa
690 din za relax, antistres ili terapeutsku masažu sa razbijanjem bolnih tačaka + tretman za oblikovanje tela - kavitacija ili anticelulit masaža i limfna drenaža u salonu Mima u Knez Mihajlovoj!
Ponuda više nije dostupna, budite brži sledeći put.
Više o ponudi

Antistres tretman, u svakom smislu reči, izuzetno prija. Bilo da je to praktikovanje joge, relaks masaže tela i stopala ... Telo se mora osloboditi nakupljenog stresa kojeg nismo ni svesni do onog trenutka kada nam se počnu javljati učestali bolovi duž celog tela znajući da se nigde nismo povredili. Česte nesanice, migrene i tek kako mogu biti pokazatelji da je vašem telu potrebna hitna antistres masaža. Grupko je za vas oformio ponudu koja podrazumeva relax ili antistres masažu celog tela ili terapeutska masaža sa rabijanjem bolnih tačaka u trajanju od 60 minuta u kombinaciji sa tretmanom oblikovanja tela - kavitacije ili anticelulit masaže sa limfnom drenažom u Studiju lepote Mima po ceni od samo 690 din. 

Blagotvorna dejstva masaže su mnogobrojna. Pozitivno utiče na nervni stistem, na kožu, kosti, kardiovaskularni sistem, a to tome koliko nam samo dodir prija i kako nas opušta, postiže se i efekat ubrzanja cirkulacije što dovodi do subjektivnog osećaja pojave snage, t.j.energije u celom telu, kao i do porasta raspoloženja.

Relax ili antistres masaža će pomoći vašem telu da se solobodi stresa i da se vašem telu vrati potrebna energija.

Terapeutska masaža je metoda spojanja dugih kružnih pokreta, stiskanja koji  ublažavaju ili oslobađaju naše telo do bola. Ovom vrstom masaže se pospešuje mikrocirkulacija i opuštanje mišića leđa i vrata. Vrlo delotvorna kod razbijanja čvorića odnosno, naslaga mlečne kiseline, otklanja se stres, odnosno opuštanje celog tela.

Kavitacija je najdelotvorniji tretman koji će sigurno i efikasno ukloniti lokalne masne naslage i celulit sa regije koja vam je kritična. Bilo da je u pitanju stomak, bokovi, butine, noge ili nadlaktice, kavitacija je najbolji način da se oslobodite viška masnih naslaga i da zategnete kožu sa ovih delova tela Rezultati su vidljivi već nakon prvog tretmana i dugotrajnog su efekta.

Ručna anticelulit masaža je najefikasniji način eliminacije celuita jer "razbija" masne naslage (pomorandžinu koru) na najprirodniji način koji se potom prirodnim putem elimiše iz našeg organizma. Ali, to nije dovoljno, da bi efekti bio potpuni potrebno je taj isti celulit i izbaciti iz organizma a to postiže limfnom drenažom, t.j. odvođenjem masnih naslaga i štetnih materija iz organizma na sasvim prirodan način.

U salonu „Mima“ vas očekuje edukovano osblje koje će se uhvatiti u koštac sa vašim problemom i rešiti ga u vašu korist i vaše zadoviljstvo. Tretman traje 60 minuta,a osećaj posle završenog paketa tretmana biće nešto što do sada niste mogli da osetite. Ta lakoća pokreta, tela i zadovoljstvo – Čini čuda!

Iskoristite današnju ponudu jer ona nije luksuz, ona je znak da poštujete svoje telo i sebe same!

Popusti se i uživaj!

Napomene ponude
 • Ponudom se podrazumeva: Relax, antistres ili terapeutska masaža sa razbijanjem bolnih tačaka sa oblikovanjem tela - tretman kavitacije ili anticelulit masaža i limfna drenaža
 • Tretman traje 60 minuta
 • Jedan kupon je za jedan tretman i jednu osobu
 • Možete kupiti jedan kupon za sebe i više na poklon
 • Nakon dobijenog kuponaneophodno je zakazivanje 2 dana ranije na:  062/165-7091, 062/897-29-21, 063/137-41-28
 • Ponesite sa sobom odštampani kupon
 • Ukoliko ste zakazali ali ne možete da stignete, ne zaboravite da blagovremeno otkažete, u suprotnom vaš kupon će se tretirati kao da je iskorišćen
 • Radno vreme: Pon-Sub 10-20h
 • Kupon možete iskoristiti do: 15.09.2017. godine

Studio lepote Mima

 • Knez Mihailova 47 Beograd
 • 062 1657091
690 din za relax, antistres ili terapeutsku masažu sa razbijanjem bolnih tačaka + tretman za oblikovanje tela - kavitacija ili anticelulit masaža i limfna drenaža u salonu Mima u Knez Mihajlovoj!
Ponuda više nije dostupna,
budite brži sledeći put.
Vrednost
3500 din.
Popust
80%
Kupljeno
18 kupona
Podeli sa prijateljima!