Grupko.rs

690 din za pastu za dvoje po izboru: Bolognese, Carbonara, Chicken ili 4 vrste sira! POPUST 50%

Kategorije > Hrana & Piće
690 din za pastu za dvoje po izboru: Bolognese, Carbonara, Chicken ili 4 vrste sira! POPUST 50%
Ponuda više nije dostupna, budite brži sledeći put.
Više o ponudi

Italijanska kuhinja se odomaćila na našim prostorima. Paste, špagete i sva ostala neodoljiva italinajska jela su nam dobro poznata što zbog lake pripreme što zbog fenomenalnih ukusa. Vodimo vas na splav Viva na italijanski obrok za dvoje koji sačinjavaju dve paste (po izboru) po ceni od 690 dinara!

Volite italijansku kuhinju i rado biste pojeli jednu pastu, ali, ovih dana, nemate puno prilike da uđete u vašu kuhinju, zbog obaveza? Zašto ne biste sebe, i još jednu vašu dragu  osobu, obradovali i odveli na dve porcije paste po izboru i uživali u proverenoj, italijanskoj kuhinji. Grupko je odlučio da sve zaposlene i one koje nemaju slobodnog vremena ovih dana, obraduje sa DVE paste!

Napravite Vašu kombinaciju! Izaberite neku od testenina: špagete, taljatele ili fusili i neki od ponuđena 4 sosa: Bolognese, Carbonara, Chicken ili 4 vrste sira, i to DVA puta!

Splav Viva otvoren je 14. juna 2007. godine i već od samog početka postavio je visoke standarde, kako u pogledu ambijenta, hrane, pića tako i celokupne usluge. Kvalitet gastronomske ponude restorana, topli i besprekorno uređen enterijer, ljubazno i uslužno osoblje, vrhunska ponuda jela i pića - sve su to razlozi da ih posetite i uverite se u istinski kvalitet. Dakle, sve što vi trebate da uradite je da se pobrinete za dobro društvo, a mi brinemo o svemu ostalom.

Pasta je uvek dobar izbor po ovako hladnim danima bilo da je u pitanju ručak ili večera!

Popusti se i uživaj!

 

Napomene ponude
  • Ponudom se podrazumeva: Dve paste (testenine: špagete ili taljatele ili fusili i neki od četiri sosa: bolognese ili carbonara ili chicken ili 4 vrste sira)
  • Ponuda važi za dve osobe
  • Kuponi se mogu koristiti od ponedeljka do nedelje, od 08h do 23:30h
  • Radno vreme: 08h - 00h
  • Radno vreme kuhinje: 08h - 23:30h
  • Obavezno poneti kupon 
  • Obavezna najava najmanje dan ranije063/225-566
  • Ukoliko ste zakazali, ali ne možete da stignete, ne zaboravite da blagovremeno otkažete, u suprotnom vaš kupon će se tretirati kao da je iskorišćen
  • Kupon možete iskoristiti do: 15.01.2018. godine

Splav Viva

690 din za pastu za dvoje po izboru: Bolognese, Carbonara, Chicken ili 4 vrste sira! POPUST 50%
Ponuda više nije dostupna,
budite brži sledeći put.
Vrednost
1400 din.
Popust
51%
Kupljeno
14 kupona
Podeli sa prijateljima!