Grupko.rs

670 din umeto 3.000 din za tretman laserske epilacije pazuha ili plitkih prepona medicinskim diodnim laserom! Novo u Laser centru VIVA!

Kategorije > Kozmetički saloni
670 din umeto 3.000 din za tretman laserske epilacije pazuha ili plitkih prepona medicinskim diodnim laserom! Novo u Laser centru VIVA!
Ponuda više nije dostupna, budite brži sledeći put.
Više o ponudi

Nova tehnologija u rešavanju problema nepoželjnih dlačica – Medicinski diodni laser je poslednja reč tehnologije u eliminaciji dlačica a efekat je dugotrajan. Danas, u saradnji sa Laser centrom Viva, dajemo priliku da se na najbolji mogući način oslobodite neželjenih dlačica po ceni od 670 din za tretman.

Svi laseri rade na istom principu, tj. koriste optičku energiju, ali nemaju svi laseri iste karakteristike, istu talasnu dužinu, frekvenciju, snagu i brzinu. Zbog toga neki laseri daju slabije rezlutate, jer snop svetlosti prodire plitko i ne uništava dublje korene dlačica.

Medicinski diodni laser je najmoderniji laser za trajnu epilaciju i daje trajne rezultate. Njime se mogu tretirati svi tipovi kože i svi tipovi dlačica. Diodni laser radi sa talasnom dužinom od 810 nm i trajanjem impulsa od 5-400 ms, a energija se može podešavati do 160 J/cm2. Epilacija diodnim laserom trajno uništava folikul dlake i matriks koji u sebi nosi genetsku informaciju o daljem rastu nepoželjnih dlaka, tako da su rezultati stvarno trajni za razliku od IPL i E-light tehnologija. Kod diodnih lasera je snop svetlosti veoma snažan i prodire dublje. Zato diodnim laserom treba duplo manje tretmana da se uklone dlačice u odnosu na IPL, a trajno se rešava i problem uraslih dlaka.

Nisu ni svi diodni laseri isti. Kod diodnog lasera novije generacije se podešavanjem takta tj. frekvencije svetlosnog impulsa može drastično ubrzati trajanje tretmana velikih regija (npr. cele noge se urade za pola sata). Primenjuje SHR metodu, koja je i do 5 puta brža od klasičnog načina rada drugih lasera i klasičnih IPL. Stari diodni laseri rade na brzini od 2Hz a tretmani su bili spori i bolni, dok novi diodni laser ima brzinu 10Hz i gotovo bezbolne tretmane! Energija prodire duboko u kožu sa visokom prosečnom snagom, niskom gustinom protoka i brzom stopom ponavljanja, što podiže kvalitet rezultata epilacije. Jedinstvena pulsna struktura sadrži posebne impulse. Kratki pulsevi bezbedno zagrevaju tkivo a dugački pulsevi efikasno uništavaju folikul dlake, dok se omogućava homogena raspodela i efikasniji protok energije.

Takođe, moguće je produžiti trajanje impulsa i povećati energiju da bi se uklonile i sasvim uporne, tanke ili vrlo svetle dlake.  U laserskoj sondi je integrisano intenzivno dvostruko hlađenje, pa se mesto epilacije najpre ohladi na 80C i na taj način postupak epilacije čini skoro bezbolnim. Tokom tretmana diodnim laserom folikuli dlake se uništavaju, ne jednim pulsem visoke energije, već repetitivnom primenom pulseva niske gustine protoka - čime se eliminiše senzacija bola, a melanin ne izlaže visokom tipu traume kao kod tradicionalnih IPL i ELOS lasera.

Tretman diodnim laserom se može sprovoditi u bilo koje doba godine, pošto izlaganje suncu nije štetno za kožu koja je tretirana diodnom laserskom metodom. Rizik od neželjenih efekata je minimalan.

Dakle, uz Grupko kupon, dobijate jedan tretman laserske epilacije pazuha ili plitkih prepona po ceni od 670 dinara u Laser centru VIVA!

Pre tretmana potrebno je dlačice ukloniti brijačem veče pred tretman, a bar 3 nedelje dlačice ne čupati iz korena.

Popusti se i uživaj!

Napomene ponude
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu
  • Vaučer važi zaultrazvučnu lasersku epilaciju pazuha ili plitkih prepona
  • Ponuda važi za ženski pol
  • Jedna osoba može kupiti najviše 10 vaučera, 5  za sebe i 5 na poklon.
  • Obavezno zakazivanje unapred, najkasnije 7 dana pre isteka važenja vaučera na tel: 063-123-22-93
  • Radno vreme:  pon-pet 12-20h, sub 9-17h
  • Ukoliko ste prinuđeni da otkažete zakazani termin, obavezno je to učiniti minimum dan ranije
  • Kupon možete iskoristiti do: 15.05.2015.godine

Laser Centar Viva

670 din umeto 3.000 din za tretman laserske epilacije pazuha ili plitkih prepona medicinskim diodnim laserom! Novo u Laser centru VIVA!
Ponuda više nije dostupna,
budite brži sledeći put.
Vrednost
3000 din.
Popust
78%
Kupljeno
14 kupona
Podeli sa prijateljima!