Pozovite nas: +381 11 213 7850

630 din za LPG tretman! Probajte revolucionarni tretman peglanja celulita u luksuznom salonu lepote Mimi u centru grada!

630RSD
vrednost: poručeno: ušteda:
1.500RSD
58%
58%
201
Sledeći put budite brži!
Sledeći put budite brži
630 din za LPG tretman! Probajte revolucionarni tretman peglanja celulita u luksuznom salonu lepote Mimi u centru grada! 630 din za LPG tretman! Probajte revolucionarni tretman peglanja celulita u luksuznom salonu lepote Mimi u centru grada! 630 din za LPG tretman! Probajte revolucionarni tretman peglanja celulita u luksuznom salonu lepote Mimi u centru grada! 630 din za LPG tretman! Probajte revolucionarni tretman peglanja celulita u luksuznom salonu lepote Mimi u centru grada! 630 din za LPG tretman! Probajte revolucionarni tretman peglanja celulita u luksuznom salonu lepote Mimi u centru grada!

Više o ponudi

Imate problem sa kilažom, često krećete sa dijetama koje nisu od neke pomoći, a telo samo tako maltretirate i iscrpljujete. Ukoliko želite da izgledate zdravo i negovano Grupko ima rešenje za vas- LPG. Ako do sada niste imali prilike da se susretnete sa LPG mašinom, važno je da znate da je to medicnska mašina kompjuterski programirana koja je jedini i najzdraviji način uklanjanja celulita i masnih naslaga. Trenutno na tržištu ne postoji zdravijii efikasnije metod za „peglanje“ celulita i masnoća a uz današnju Grupkovu ponudu ni jeftiniji!

LPG treman radi se aparatom LPG Cellu M6 Key koji je jedini medicinski aparat priznat od strane Svetske medicinske organizacije i koji pokazuje odlične rezultate kod uklanjanja celulita, regeneracije i zatezanja opuštene kože, uklanjanja masnih naslaga. Tretman je bezbolan i potpuno neškodljiv. Pomaže obnavljanju vezivnog tkiva i povećava protok krvi i limfe što ubrzava eliminaciju celulita. U toku tretmana tretira se celo telo, što doprinosi ubrzavanju metabolizma, a poseban akcenat se stavlja na problematične regije. Tretman se prilagođava svakom klijentu posebno.

Ekskluzivni salon lepote Mimi Beauty Studio već godinama važi za elitno mesto među beogradjankama koje vode računa o nezi lica i tela. Od skoro i na novoj adresi u centru grada, u Takovskoj ulici broj 20, ali nepromenjenog enterijera koji odiše luksuzom i elegancijom. U salonu se kosriste isključivo svetski renomirani kozmetički preparati dok LPG tretmane izvode profesionalni fizioterapeuti obučavani za ovaj vid tretmana na LPG opremi.

U luksuznom ambijentu vas ocekuje ekipa profesionalaca, spremna da saslusa sve vaše potrebe, da vam pruži kvalitetnu uslugu i da se brine o vama.

Popusti se i uživaj!

Napomene:

  • Ponuda obuhvata jedan revolucionarni tretman peglanja celulita najsavremenijim LPG aparatom
  • Možete kupiti više kupona
  • Neophodno je zakazivanje na tel: 011/324-2641 ili 063/123-8434
  • Ukoliko ste zakazali ali ne možete da stignete, ne zaboravite da blagovremeno otkažete, u suprotnom vaš kupon će se tretirati kao da je iskorišćen
  • Radno vreme: pon-ned 10-23h
  • Kupon možete iskoristiti od 28.07.-28.08.2012.godine

Mimi Beauty Studio

Takovska 20, Stari grad, Beograd

066/407-467
063/123-8434

http://www.mimibeautystudio.com/

Komentari ponude

No picture
Katarina Kresojevic

Komentarisano: 23.07.2012. 08:25

Dobar dan, koliko tretmana je obicno potrebno za postizanje nekog primetnog rezultata? mene licno interesuje vise zatezanje tela i smanjenje celulita nego mrsavljenje

Grupko gif
Grupko odgovor

Odgovorio: 23.07.2012. 12:42

LPG je preparat koji je namenjen rešavanju upravo tih problema. Broj tretmana je individualan, i zavisi od mnogobrojnih faktora, ali se svakako preporučuje serija od 10 trtmana kako bi rezultati bili potpuno vidljivi! Pozdrav ;)

No picture
Biljana Bukinac

Komentarisano: 23.07.2012. 00:42

Iz ponude se ne vidi o kakvom se tretmanu radi. Razumela sam da se koriste aparati, ali ne i sta oni prouzrokuju tj. kako ce nestati celulit i masne naslage.

Grupko gif
Grupko odgovor

Odgovorio: 23.07.2012. 12:43

U pitanju je tretman LOG aparatom, a za sve detalje vezane za sam tretman i za efekte koje proizvodi, najbolje bi bilo da kontaktirate salon jer će vam oni na stručan način odgovoriti na sva pitanja! Pozdrav :)