Grupko.rs

6.990 din za dva noćenja za dvoje u MUJEN LUX apartmanima na Kopaoniku uz NEOGRANIČENO korišćenje KOMPLETNOG SPA CENTRA (bazeni, saune, parno kupatilo, slana soba, đakuzi, tople klupe)!

Kategorije > Putovanja
6.990 din za dva noćenja za dvoje u MUJEN LUX apartmanima na Kopaoniku uz NEOGRANIČENO korišćenje KOMPLETNOG SPA CENTRA (bazeni, saune, parno kupatilo, slana soba, đakuzi, tople klupe)!
Ponuda više nije dostupna, budite brži sledeći put.
Više o ponudi

Kopaonik – krov Srbije, kažu! Najveći planinski masiv u Srbiji i No.1 mesto kao turistička destinacija tokom  čitave godine. Evo prilike da uživate u letnjim čarima Kopaonika, uz pomoć Grupka, a posredstvom Lux hotela Mujen na Kopaoniku.

Ponuda je za DVE osobe i obuhvata:

* Boravak na Kopaoniku u luxuznim Apartmanima Mujen

* Dva noćenja (studio ili standard apartmani)

* Korišćenje kupona radnim danima

* Neograničeno korišćenje Wellness&Spa za dve osobe (zatvoreni bazen, infra crvena sauna, suva finska

  sauna, tursko kupatilo, tepidarijum, đakuzi kade) u periodu od 12-22h

* Sef za odlaganje dragocenosti

* LCD sa kablovskom TV

* Parking mesto za sve goste

* WI-FI internet

Vila MujEn Lux izgrađena je u autentičnom planinskom stilu i opremljena po svetskim standardima koji svojim gostima pružaju jednaki užitak kako u zimskoj tako i u letnjoj sezoni. 

Zahvaljujući predivnoj lokaciji i renomeu mesta kome pripada, apart hotel svojim gostima nudi prirodan ambijent, komfor i udobnost. Savremeno dizajniran elegantan nameštaj, protkan nitima planinskog ambijenta nudi iskustvo modernog smeštaja i predstavlja spoj tradicije i novog doba.

Bogat sadržaj i ljubaznost našeg osoblja omogućiće Vam da svoj odmor iskoristite na kvalitetan način..

Idealan dan zaokružite prepuštanjem raznolikosti u MujEn restoranu uz odabrane autentične kulinarske specijalitete sa pažljivo čuvanim tradicionalnim kulinarskim elemetntima. Bogatim aromama, jedinstvenim ukusom jela koja slede svako godišnje doba daje se posebna nota u elegantnom ambijentu sa prelepim pogledom na obronke Kopaonika.

Bilo da tražite priliku da učinite nešto dobro za svoje zdravlje i vitalnost ili Vam je potrebno mesto da se odvojite od svakodnevnog života i briga, da pronađete svoj mir i obnovite energiju ili jednostavno želite da dragocene trenutke Vašeg slobodnog vremena provedete odmarajući i opuštajući se-kod nas ste na pravom mestu.

https://www.youtube.com/watch?v=WxoSuAQ0hVU

Doplata za decu: Deca do 2 godine - gratis, Deca do 12 godina u pratnji dve odrasle osobe imaju 50% popusta ako koriste zajednički ležaj sa roditeljim, Deca do 12 godina u pratnji dve odrasle osobe imaju 30% popusta ako koriste sopstveni ležaj.

Popusti se i uživaj!

Napomene ponude
  • Ponuda obuhvata: Dva noćenja za dve osobe u studio ili standard apartmanima + korišćenje Wellness&Spa za dve osobe u terminima od 12-22h  (bazeni, dve vrste sauna, parno kupatilo, slana soba, đakuzi kade sa hidromasažerima, tople klupe)
  • Možete kupiti više kupona i time produžiti boravak
  • Ponuda uključuje studio ili standard apartmane (2-6), parking, Wi-Fi, TV, sef za odlaganje dragocenosti
  • U ponudu nije uračunata boravišna taksa u visini od 130 dinara po danu za odrasle osobe.
  • Deca do 2 godine starosti u pratnji dve odrasle osobe–gratis!
  • Ponuda važi do popune slobodnih mesta.
  • Neophodna je rezervacija smeštaja unapred na tel: 036/427-428 ili 064/869-78-15 ili putem mail-a info@mujentravel.rs
  • Ukoliko niste u mogućnosti da dođete u zakazano vreme, obavezno otkažite minimum dan ranije, u suprotnom će se vaš kupon smatrati iskorišćenim
  • Kupone nije moguće koristiti od 27.04. - 03.05.2018
  • Rok iskoristivosti kupone je do 31.05.2018. godine

Mujen apartmani

6.990 din za dva noćenja za dvoje u MUJEN LUX apartmanima na Kopaoniku uz NEOGRANIČENO korišćenje KOMPLETNOG SPA CENTRA (bazeni, saune, parno kupatilo, slana soba, đakuzi, tople klupe)!
Ponuda više nije dostupna,
budite brži sledeći put.
Vrednost
14000 din.
Popust
50%
Kupljeno
8 kupona
Podeli sa prijateljima!