Grupko.rs

Kompletan dvomesečni kurs WEB DIZAJNA - HTML 5 i CSS 3!

Kategorije > Edukacija
6.440 din za kompletan dvomesečni kurs WEB DIZAJNA - HTML 5 i CSS 3 + dodatni materijal + polaganje završnog ispita + izdavanje sertifikata u Centru Wizard na Dorćolu! Postanite uspešan Web Dizajner!
Ponuda više nije dostupna, budite brži sledeći put.
Više o ponudi

Web dizajn je jedno od najtraženijih zanimanja današnjice. Ako želite da učite u opuštenoj atmosferi i spadate u grupu ljudi koji žele da se bave poslom budućnosti koji je u konstantnoj ekspanziji ovo je kurs za vas. Naučite da ovladate programima koji će vam biti od pomoći u izradi web sajtova: Notepad++, Photoshop,  HTML 5, CSS 3. Kurs traje 2 meseca – 30 časova po 45 minuta  a uz Grupkov kupon je izuzetno povoljan - 7.440 dinara! Uđite u čaroban svet Web dizajna!

Centar Wizard vam nudi da kroz ovaj kurs naučite da uspešno kreirate Web sajt.

Kurs obuhvata načine izrade i postavljanja web prezentacija, uz  rad sa konktretnim alatima za kreiranje prezentacija kao sto su: Notepad++, Photoshop,  HTML 5, CSS 3. Polaznici će naučiti da kreiraju web stranicu, kao i da stilizuju elemente stranice uz pomoć stilova. Moći će da prilagode prikaz stranice za različite tipove uređaja kao i da nauče kako da postave svoju prezentaciju na server. Takođe kurs daje osnovu za kasniji dalji razvoj i učenje Internet programiranja i tehnologija, kao što su PHP,MySQL, JavaScript i dr.

Grupe su male, od 4-7 polaznika tako da predavač ima mogućnosti da svakom polazniku posveti onoliko vremena i pažnje koliko je potrebno da se savlada predviđeno gradivo. Termini su fiksni i određuju se na početku kursa i važe do završetka kursa. Početak obuke je po formiranju grupe.

U cenu kursa uračunata je obuka, skripta, kao i polaganje završnog ispita i izdavanje sertifikata.

Popusti se i uživaj!

Napomene ponude
  • Ponuda podrazumeva: Dvomesečni Kurs Web Design-a 
  • Fond časova je 30x45 min
  • Programi koji u kojima se radi su: Notepad++, Photoshop,  HTML 5, CSS 3
  • Kursevi se održavaju u manjim grupama od 5-7 polaznika
  • Održavanje kursa je po formiranju grupe
  • Radno vreme od 9 do 20h radnim danima, subotom od 9h do 14h
  • Telefon za sve informacije i prijavljivanje: 011/26-26-829, 064/92-00-002
  • Kupon možete aktivirati do: 30.09.2018. godine

CENTAR WIZARD

6.440 din za kompletan dvomesečni kurs WEB DIZAJNA - HTML 5 i CSS 3 + dodatni materijal + polaganje završnog ispita + izdavanje sertifikata u Centru Wizard na Dorćolu! Postanite uspešan Web Dizajner!
Ponuda više nije dostupna,
budite brži sledeći put.
Vrednost
18600 din.
Popust
65%
Kupljeno
13 kupona
Podeli sa prijateljima!