Grupko.rs

590 din za najdelotvorniju Miolifting metodu podizanja zadnjice, grudi ili zatezanje stomaka! Vidljivi rezultati posle prvog tretmana!

Kategorije > Kozmetički saloni
590 din za najdelotvorniju Miolifting metodu podizanja zadnjice, grudi ili zatezanje stomaka! Vidljivi rezultati posle prvog tretmana!
Ponuda više nije dostupna, budite brži sledeći put.
Više o ponudi

Jedan među nekoliko problema ženskog tela jeste i činjenica da se usled neaktivnosti, dugog sedenja javlja situacija opuštene zadnjice, koja u kratkim i uskim krpicama i kupaćem kostimu, nikako ne izgleda atraktivno. Ukoliko nemate sreću da imate fenomenalno podignutu zadnjicu, Grupko ima rešenje, i zato vas vodi u Studio Miolift na najdelotvorniji Miolifting tretman zatezanja mišića i preoblikovanja guze, stomaka i grudi tj. aktivacijom mišića regije po ceni od SAMO 590 dinara, po tretmanu.

Miolifting metoda se pokazala kao najdelotvornija metoda u cilju dobijanja savršeno definisane guze. Sama metoda je apsolutno bezbedna i bezbolna i za samo nekoliko nedelja vaša zadnjica će biti očaravajuća!

Sama metoda se radi aparatima renomiranih kuća a cilj aparata je da poboljša stanje svih tkiva u organizmu sa posebnom namenom - aktivacije mišićne mase same regije gluteusaAparat koristi NF struju (istu onu koja se koristi u fizikalnoj terapiji), ako bi se, u što kraćem vremenskom intervalu, postigao željeni efekat, što predstavlja, do sada,  najdelotvorniji metod za rešavanje "spuštene" guze.

Tretman traje 50-55 minuta i postiže se čak 800 mišićnih kontracija isto kao da ste vežbali 20h na klasičan način.

Neka vaše grudi budu kao nekada kada ste bili mladi, čcrste jedre i na svojem mestu, jer takve grudi čini čuda u samopouzdanju svake devojke ali i čini "čuda" u očima posmatrača.  Tretman se radi nemačkim aparatom Cosmomed koji radi po principu emitovanja nisko frekventnih talasa u kombinaciji sa oscilacijama koji deluju na mišićno tkivo kao booster za kontrakcije a samim tim i oblikovanje.  

Opušteni stomak više nije "boljka" osoba koje su rađale ili usled gubitka kilaže. To je sada široko zastupljena pojava i kod mnogo mlađih osoba. Zašto ne biste vaš stomak vratile u formu. Neka opet bude čvrst.

Nemojte više časiti, odmah kupite Grupkove kupone i krenite na tretmane kako biste spremno dočekale leto a izgledale fenomenalno.

Popusti se i uživaj!

Napomene ponude
 • Ponudom se podrazumeva: Jedan miolift tretman podizanja gluteusne regije, zatezanja stomaka ili podizanje grudi
 • Jedan kupon je za jednu osobu i jednu odabranu regiju tela
 • Možete kupiti najviše 5 kupona za sebe i 5 na poklon
 • Tretman traje 50-55 min
 • Na svaka kupljena 4 kupona za podizanje zadnjice + 1 gratis kupon
 • Na svaka kupljena 4 kupona za zatezanje stomaka + 1 gratis
 • Na svaka 5 kupljena kupona za  nehirurško podizanje grudi + 1 gratis
 • Nakon dobijenih kupona neophodno je da zakažete termine
 • Ukoliko niste u mogućnosti da odete u zakazanom terminu NEOPHODNO je da, BLAGOVREMENO, minimum 1 dan ranije, otkažete jer će se u suprotnom vaš kupon tretirati da je iskorišćen
 • Radno vreme: pon-pet 9-18h i sub 9-15h
 • Za sva dodatna pitanja i rezrvaciju termina: 011 30 33 211 
 • Kupon možete iskoristiti do: 26.06.2015.godine

Studio Miolift

590 din za najdelotvorniju Miolifting metodu podizanja zadnjice, grudi ili zatezanje stomaka! Vidljivi rezultati posle prvog tretmana!
Ponuda više nije dostupna,
budite brži sledeći put.
Vrednost
2000 din.
Popust
70%
Kupljeno
58 kupona
Podeli sa prijateljima!