Grupko.rs

LPG tretman celog tela za redukovanje celulita, oblikovanje tela i limfnu drenažu!

Kategorije > Lepota & Spa
590 din za LPG tretman celog tela za redukovanje celulita i oblikovanje tela + limfna drenaža! Kontinuirana masaža celog tela uklanja celulit, oblikuje telo, pravi struk i brazilsku zadnjicu!
Ponuda više nije dostupna, budite brži sledeći put.
Više o ponudi
 • LPG tretman celog tela
 • Redukovanje celulita, oblikovanje tela i limfna drenaža
 • Pravi struk i brazilsku zadnjicu
 • Obučeno osoblje sa licencom za rad na LPG aparatu

Godinama je LPG vodeći efikasan aparat za redukovanje celulita i oblikovanje tela. LPG je mašina koja je kompjuterski programirana odredjenim programima kojima se tretira celo telo a posebno se obraća pažnja na kritične regije kao što su bokovi, stomak i butine. 

Tretman kontinuirane masaže celog tela preoblikuje celo telo, pravi struk i brazilsku zadnjicu. Aparat otklanja celulit i masne naslage bez ijedne kontraindikacije!

Na vama radi obučeno osoblje sa licencom za rad na aparatu.

Terapija je usmerena na lečenje vezivnog tkiva, a zasniva se na istovremenom dejstvu vakuuma i rolanja kože i kombinaciji pozitivnog i negativnog pritiska na kožu, tako da se protok krvi povećava za 400%, protok limfe za 300%, a stvaranje kolagena 130%. Na ovaj način masno tkivo se zamenjuje vezivnim, koža postaje glatka kao svila, sjajna i zategnuta, a konture tela se reoblikuju!

Takođe, zbog uspostavljanja novih drenažnih limfnih kanala noge više ne otiču i dobija se osećaj lakoće i svežine bez obzira na vreme stajanja i opterećenost. Ligamenti postaju fleksibilniji, jači, a mišići opušteniji i bez spazma, što sve zajedno doprinosi većoj pokretljivosti zglobova i gubitku bola u njima!
Prve rezultate ćete videti već nakon prvog tretmana, tretirani delovi tela su manje kompaktni, manjeg volumena. Koža će postati glatka i meka. Posle 6 tretmana osetićete još intenzivnije rezultate: vaša ” pomorandžina” kora će postati manje vidna a figura oblikovanija!

Studio lepote Magic Hands nalazi se na teritoriji opštine Stari Grad, ulica Obilićev venac 18-20, TC City Passage. Salon je opremljen vrhunskom kozmetikom, a rad sa najsavremenijim aparatima za negu tela i lica učiniće vam izgled lakšim i lepšim

U salonu Magic Hands možete uraditi tretmane lica vrhunskim preparatima, mezoterapiju lica i tela bez igala sa vrhunskim preparatima. U njihovoj ponudi nalaze se još i masaža lipomasažerom (LPG), takođe i ručna masaža sa vrhunskim kremama, mikrodermoabrazija, tretmani u termo ćebetu, collarium!

Posetite ih i uverite se u kvalitet usluge!

Popusti se i uživaj!

Napomene ponude
 • Ponuda podrazumeva: LPG tertman celog tela + limfna drenaža
 • Jedna osoba može kupiti više vaučera
 • Nakon dobijenog kupona potrebno je da zakažete vaš termin
 • Zakazivanje termina najmanje 2 dana unapred, a otkazivanje najmanje 24h unapred
 • Telefon za sva dodatna pitanja i zakazivanje termina:  063/467-995
 • Radno vreme: pon-pet 12-20h, sub 10-16h
 • Kupon možete iskoristiti u periodu do 31.08.2018. godine

Studio lepote Magic Hands

 • Obilićev venac 18-20, City Passage, Beograd
 • 063 467 995
590 din za LPG tretman celog tela za redukovanje celulita i oblikovanje tela + limfna drenaža! Kontinuirana masaža celog tela uklanja celulit, oblikuje telo, pravi struk i brazilsku zadnjicu!
Ponuda više nije dostupna,
budite brži sledeći put.
Vrednost
2000 din.
Popust
70%
Kupljeno
65 kupona
Podeli sa prijateljima!