Grupko.rs

590 din za KOMPBO PAKET tremana za TELO - elektrostimulacija + pakovanje + presoterapija (70 min.), u salonu Lady Epil! 4 +1 GRATIS!

Kategorije > Kozmetički saloni
590 din za KOMPBO PAKET tremana za TELO - elektrostimulacija + pakovanje + presoterapija (70 min.), u salonu Lady Epil! 4 +1 GRATIS!
Ponuda više nije dostupna, budite brži sledeći put.
Više o ponudi

Celulit! Celulit! Kolko ste samo puta ovu reč izgovorili i koliko puta ćete to ponoviti u buduće? Za broj, do sada, nećemo vas pitati, ali smo sigurni da ćete, od sada, sve manje i manje izgovarati, jer vas vodimo u centar zdravlja i lepote „Lady Epil“ na paket tretmana koji će rešiti problem celulita i viška kilograma. Tretman elektrostimulacije + pakovanja tela i presoterapija, u trajanju od 70 minuta. I, to nije sve! Pored popusta od 70% uz svaka četiri kupljena kupona, peti dobijate GRATIS!

Tretman koji sveoobuhvatno deluje na vaše telo u cilju eliminacije masnih naslaga i celulita a time i redukovanju kilaže jeste paket tretman koji se sastoji od

Tretmana elektrostimulacije (20 min.) + pakovanja za telo (20 min.) + presoterapije (30 min.), po ceni od 590 dinara!

Rešavanje problema celulita tj. Njegova eliminacija nije baš tako lak proces. Složen proces koji zahteva upornost, istrajnos, pridžavanje konzumacije hrane, pića i potrebe za aktivnom fizičkom aktivnošću.

Anticelulit tretmanom-elektrostimulacija se najčešće rade kombinovanjem metoda tretiranja masnih ćelija sa elektrostimulacijom mišića, pakovanjem, masažom i obaveznom limfnom drenažom.

Ovom metodama uspešno se tretiraju svi delovi tela, a posebno regije kao što su stomak, zadnjica, butine i bokovi.

Rezultati variraju u zavisnosti od organizma, hormonalnog statusa, tretiranog dela tela, odnosno tretirane površine tela, dužine i broja tretmana, kao i od redovnosti dolaska na tretmane. U tretmanu važnu ulogu igra i tip tretiranog celulita (sklerozni celulit se teško tretira, a edematozni celulit se tretira lakše nego fibrozni).

Kod anticelulit tretmana rezultati se ne određuju na osnovu promene obima tretirane regije (osim kod gojaznijih pacijenata), jer je osnovni parametar vidljiva promena izgleda strukture kože i potkožnog tkiva – umanjenje efekta pomorandžine kore i bolji tonus kože.

Popusti se i uživaj!

 

 

Napomene ponude
  • Ponudom se podrazumeva: Kombinovani paket tretmana za uklanjanje celulita: elektrostimulacija (20 min), pakovanje  tela (20 min) i presoterapija (30 min)
  • Možete kupiti više kupona
  • Uz četiri kupljena kupona, peti dobijate GRATIS
  • Neophodno je zakazivanje unapred na telefon: 011 218 3473, 011 218 8261 ili 064 176-8009
  • Ukoliko ste zakazali, ali ne možete da stignete, ne zaboravite da blagovremeno otkažete, minimum 1 dan ranije, u suprotnom vaš kupon će se tretirati kao da je iskorišćen
  • Radno vreme: pon-pet 13 - 20h, sub 9 -17h
  • Kupon možete iskoristiti do: 06.07.2015. godine

Centar zdravlja i lepote Lady Epil

590 din za KOMPBO PAKET tremana za TELO - elektrostimulacija + pakovanje + presoterapija (70 min.), u salonu Lady Epil! 4 +1 GRATIS!
Ponuda više nije dostupna,
budite brži sledeći put.
Vrednost
1900 din.
Popust
69%
Kupljeno
38 kupona
Podeli sa prijateljima!