Grupko.rs

Predstava Plastika u Akademiji 28!

Kategorije > Sport & Zabava
590 din za fenomenalnu predstavu Plastika u Akademiji 28! Subota, 17. novembar u 20h!
Ponuda više nije dostupna, budite brži sledeći put.
Više o ponudi
 • Predstava Plastika
 • Komedijska ,,drama” za dve žene u najboljim godinama
 • Topola 2016. Najbolja predstava po oceni publike
 • Subota 17.11.2018. u 20h

Igraju:

MILINA ČAKAREVIĆ, uspešna udovica ………………………SUZANA PETRIČEVIĆ

Dovoljno iskusna da zna šta joj je raditi, dovoljno mlada da sebi da još jednu šansu. Bila je udata za jednog „velikog baju“, prevelikog da bi ostao veran ali premalog da bi prevario smrt. Bila je zgodna provincijalka čiji se san o osvajanju velegrada ostvario. Bila je atraktivna hostesa na štandu skupih automobila na Beogradskom sajmu. Bila, sve je bila, a ona bi da bude i sada i ubuduće. Ima čisto srce i brz jezik. Odluka da prepakuje telo u ekskluzivnom  medicinskom centru  nije joj dovoljna za prepakivanje duše.

KATARINA BOJANOVIĆ, novinarka………………NELA MIHAILOVIĆ

Nekadašnja perspektivna studentkinja žurnalistike. Namera  da„plastikom“  ukloni trag  bivšeg vremena ne pomaže da ukloni sve bivše tragove neveremena u kojem je živela. Dete velegrada o čijem životu su odlučivali  drugi, presenzebilna i predelikatna da bi joj bilo svejedno.  Hoće  da pokuša još jednom, dok još ima nešto malo vremena. Umela  je i ume da   voli, makar te ljubavi  bile pogrešne. Od sete se brani  gorkim humorom koji zna da bude lekovit. Uvek joj je malo nedostajalo da bude svoja i prava i uvek bi se dogodilo ono ali što sreću kvari. Nije joj mesto u ovoj teretani, ali..

O PREDSTAVI:

Sve se dogadja u teretani, čekajući dr. Štibohara Šta je bilo, bilo je. Novom snagom u novi život. Evo njih dve, Katarine i Miline u elitnoj teretani zatvorenog tipa gde čekaju personalnog trenera koji će im odrediti vrstu treninga. Samo za njih, da budu ono što nikada nisu bile. Posle toga sledi čarobni skalpel dr. Štibohara koji će popraviti sve ono što je život pokvario.  Milina i Katarina , u godinama kada se još nada, dale su veliki novac da bi prošle kroz specijalni tretman čije je finale plastična operacija. Nikada se pre nisu srele njih dve i nikada se i ne bi srele da nije ove male teretane i trenera koji nedopustivo kasni. Dva dijametralno suprotna karaktera, dve naizgled obične ali uzbudljive  sudbine kroz koje se prelamaju smešne i bolne odrednice vremena u kome živimo, sučeliće se na spravama za korekciju tela i duše. Ishod njihovog susreta je krajnje neizvestan, kao i naši životi uostalom.

Režija SUZANA PETRIČEVIĆ, muzika VLADIMIR PETRIČEVIĆ, OFFovi IGOR DAMJANOVIĆ,

Tekst songa SUZANA PETRIČEVIĆ, producent BATA KARADŽIĆ, produkcija FaVI 2014.

Popusti se i uživaj!

Napomene ponude
 • Kupon važi za: Jednu kartu za predstavu "Plastika"
 • Možete kupiti više kupona
 • Kupon je potrebno zameniti za kartu na biletarnici Akademije 28 na dan predstave
 • Sa sobom poneti odštampan kupon
 • Informacije na telefon: 011/3616020
 • Termin predstave je: Subota, 17.11.2018. u 20h, na velikoj sceni Akademije 28
 • Kupon iskoristiti do: 17.11.2018.

Akademija 28

590 din za fenomenalnu predstavu Plastika u Akademiji 28! Subota, 17. novembar u 20h!
Ponuda više nije dostupna,
budite brži sledeći put.
Vrednost
1000 din.
Popust
41%
Kupljeno
13 kupona
Podeli sa prijateljima!