Grupko.rs

Face lifting tretman!

Kategorije > Lepota & Spa
590 din za face lifting tretman u trajanju od 30 min: lifting masaža lica, akupresura, limfna drenaža lica i maska! Za negovanu i savršeno zategnutu kožu lica!
Ponuda više nije dostupna, budite brži sledeći put.
Više o ponudi
 • Face lifting
 • Lifting masaža lica, akupresura, limfna drenaža lica i maska
 • Trajanje tretmana: 30 minuta
 • EDEN Wellness Beauty Spa
Svako od nas tokom života, kad-tad, suoči se sa procesom starenja, koji je posebno uočljiv na licu. Manifestuje se opuštanjem kože, spuštanjem masnih jastučića obraza, formiranjem dubokih bora koje se pružaju od nosa do ugla usana (nazolabijalna brazda) i stvaranjem bora u predelu usana i donje vilice.

Jedan od načina da se tragovi i znaci starenja ublaže je zatezanje lica, odnosno face lifting. Lifting masaža lica je pre svega namenjena uklanjanju umora i stresa s lica. Nežno smirujući signali opuste i revitalizuju umornu kožu i mišiće lica i oslobode endorfine za veći osećaj wellbeinga. Stimulacija mišića lica masažom čini da mišići lica postanu čvršći, a lice zategnutije. Takodje, može pomoći i kod glavobolja. Ona smanjuje oticanje i potpomaže u uklanjanju toksina. Tretman je idealan za zatezanje kože, a rezultat je lepši ten.

Limfna drenaža je nezamenjiv terapeutski postupak za stimulisanje cirkulacije limfe i detoksikaciju. Ispumpavanje limfnih čvorova kreće od ključnih kostiju, zatim se prelazi na vrat i onda se prelazi na lice. Limfna drenaža se izvodi sa nekoliko pokreta a svaki pokret se radi kažiprstom ili palcem. Pokreti se ponavljaju 3 do 5 puta.

Akupreksura je nezaobilazna procedura u većini tretmana lepote, jer stimulacijom određenih tačaka može se poboljšati svežina kože, uskladiti i opustiti mišići lica čime se usporava nastajanje bora.

EDEN Wellness Beauty Spa - Mirna oaza u srcu Beograda, mesto gde se sreću lepota i udobnost kako bi vam pružili nezaboravno iskustvo. Inspirativna atmosfera, jedinstveni spa koncepti, personalizovani pristup svakom klijentu i visoko obučeno osoblje učiniće da EDEN postane mesto koje stalno posećujete.
Popusti se i uživaj!

Napomene ponude
 • Ponuda podrazumeva: Face lifting tretman u trajanju od 30 min: lifting masaža lica, akupresura, limfna drenaža lica i maska
 • Jedan kupon je za jednu osobu
 • Možete kupiti više kupona
 • Ponuda se odnosi samo na nove klijente salona
 • Obavezno zakazivanje telefonom u okviru radnog vremena: 061/2805-316
 • Radno vreme laboratorije: od utorka do nedelje, 12-20h
 • Ukoliko niste u mogućnosti da odete u zakazano vreme, neophodno je da blagovremeno otkažete jer će se u suprotnom kupon tretirati da je iskorišćen
 • Kupon možete iskoristiti do: 30.09.2018.godine

EDEN - Wellness Beauty Spa

590 din za face lifting tretman u trajanju od 30 min: lifting masaža lica, akupresura, limfna drenaža lica i maska! Za negovanu i savršeno zategnutu kožu lica!
Ponuda više nije dostupna,
budite brži sledeći put.
Vrednost
1500 din.
Popust
61%
Kupljeno
16 kupona
Podeli sa prijateljima!