Grupko.rs

590 din za brazilsku epilaciju + epilacija pazuha u salonu lepote Lola 13! Na 4 kupljena kupona, 5. dobijate GRATIS!

Kategorije > Lepota & Spa
590 din za brazilsku epilaciju + epilacija pazuha u salonu lepote Lola 13! Na 4 kupljena kupona, 5. dobijate GRATIS!
Ponuda više nije dostupna, budite brži sledeći put.
Više o ponudi

Ne postoji više razlog da vam dlačice sa neželjenih delova smetaju. Iza nas je vreme kada se o tome nije vodlilo računa. Danas postoji pregršt mogućnsoti koji vas oslobađaju upornih i nehigijenskih dlačica koje znaju da naprave dar-mar! Grupko je SPECIJALNO za vas, u saradnji sa salonom lepote Lola 13 pripremio ponudu kojom ćete biti i više nego zadovoljne a dlačice će nstati u kratkom vremenu i vaša koža će biti meka i glatka, baš onakna kakva treba da bude negovana ženska koža. Ponuda podrazumeva: lasersku epilaciju intimne regije i pazuha po ceni od 590 dinara!

Laserska epilacija je jedina uspešna metoda kojom se za kratko vreme možete rešiti neželjenih dlačica koje od koje vas boli glava svaki put kada ih ugledate. Sama medota je bezbolna i tretira dlaku u njenom korenu koristeći polarizovane svetlosne zrake, određene talasne dužine. U ove svrhe koristi se IPL laser (Intense Pulsed Light).

Zato, naše dame, ne oklevajte i rešite se upornih dlačica zauvek, u kratkom periodu.

IPL epilacija je metoda trajnog uklanjanja neželjenih dlačica. Efekat trajnog uklanjanja dlačica se postiže emitovanjem intenzivne pulsne svetlosti (Intense Pulsed Light) na površinu kože. Prilikom emitovanja svetlosti visokog intenziteta dolazi do apsorpcije zračenja od strane melanina. Pošto dlake imaju veću koncentraciju melanina, pigment dlake apsorbuje najveći deo zračenja. Na ovaj način okolno tkivo ostaje praktično netaknuto. Deo emitovane energije se pretvara u toplotu koja stiže preko dlake do folikula. Ta toplota je dovoljna da izazove trajno oštećenje folikula i oni prestaju da proizvode dlaku što i jeste cilj. Pošto snop svetlosti deluje samo na folikul dlake u aktivnoj fazi rasta potrebno je da ponovimo postupak nekoliko puta.

Tretman se preporučuje da se radi jednom u 4 nedelje i potrebno je od 4-6 ponavljanja.

Salon lepote „Lola 13“ predstavlja idealnu stanicu za predah i negu, odakle god da ste došli, i gde god da idete. Prostor je organizovan tako da vam pruža ugodan i prijatan ambijent, a stručno i ljubazno osoblje će učiniti sve da budete zadovoljni , jer vaše zadovoljstvo je naša jedina satisfakcija!

Popusti se i uživaj!

Napomene ponude
 • Ponuda obuhvata: Brazilska epilacija + epilacija pazuha 
 • Jedan kupon je za jednu osobu
 • Možete kupiti više kupona
 • Na 4 kupljena kupona, peti kupon dobijate GRATIS
 • Ponesite kupon sa sobom
 • Neophodno je zakazivanje par dana ranije na telefon: 063/ 7610-367
 • Radno vreme: uto-ned 10:00 - 19:00h
 • Ukoliko ste zakazali ali ne možete da stignete, ne zaboravite da blagovremeno otkažete, u suprotnom vaš kupon će se tretirati kao da je iskorišćen
 • Kupon možete iskoristiti do 31.12.2017. godine

Kozmetički studio Lola 13

 • Koste Glavinića 2, lokal br. 9, Beograd
 • 063/7610-367
590 din za brazilsku epilaciju + epilacija pazuha u salonu lepote Lola 13! Na 4 kupljena kupona, 5. dobijate GRATIS!
Ponuda više nije dostupna,
budite brži sledeći put.
Vrednost
3000 din.
Popust
80%
Kupljeno
10 kupona
Podeli sa prijateljima!