Grupko.rs

590 din za 20 komada neodoljivih Princes krofnica sa čokoladom ili prah šećerom koja stižu iz radionice slatkiša – Krempro!

Kategorije > Poslastičarnice
590 din za 20 komada neodoljivih Princes krofnica sa čokoladom ili prah šećerom koja stižu iz radionice slatkiša – Krempro!
Ponuda više nije dostupna, budite brži sledeći put.
Više o ponudi

Toliko je legendi napisano o kolačima. Jedna kaže kako su žene spremale kolače kako bi sinovima i muževima pomorcima, za odlaska na daleka, i duga putovanja, olakšale plovidbu, oko sveta. Grupko želi da vas odvede na put oko sveta sa princes krofnicama radionice Krempro, koje mogu biti sa čokoladom ili sa prah šećerom.

Zamislite Princes krofnice koje se tope u vašim ustima i koje vas vraćaju u prošlost, detinjstvo kada ste ih prvi put probali. Kažu da su mirisi i ukusi vremenska mašina za vraćanje u prošlost. Naš mozak nas, u deliću sekunde, može vrati u vreme kada smo prvi put doživeli taj podražaj.

Sećate se, sigurno, vaših baka, tetaka, majki koji su ih pravile, kao od šale. Velike ili male, princes krofne bude naša čula i našu želju da ih što više pojedemo. Princes krofne nisu slatkiši koji nas brzo zasite, ali sa svakim zalogajem nas teraju da vam ruke ne budu prazne.

Hrskava korica i predivan film ispunjava sva vaša slatka čula, koja se ne zaboravlja, nikada!

Ovom ponudom – radionica slatkiša „Krempro“ vam obezbeđuje 20 komada Princes krofnica (čokolada ili prah šećer) po ceni od 590 dinara!

Ukoliko živite na području Bežanije, Novog Beograda, ili Centra Zemuna, dostava je besplatna, za kupljena 2, ili više kupona, u suprotnom se vrši o trošku kupca. Takođe, svoje pakovanje princes krofnica možete preuzeti na adresi Bulevar Zorana Đinđića 154.

SZR Krempro je nova firma  koja se bavi proizvodnjom i distribucijom svežih kolača, ali je u kratkom periodu uspela da pridobije poverenje mnogih pekara, restorana brze hrane, restorana kuvanih jela, a često se njihovi kolači nađu i na porodičnim trpezama, proslavama, dečijim rodjendanima...U trenutnoj ponudi imaju 7 vrsta kolača sa tendencijom za širenje istih.U ponudi su: Krempita, Duo krempita, Čoko krempita, Ledena kocka, Tiramisu, Princes krofna i Voćni posni kolač. Svi kolači su približne težine od 150gr. Rok trajanja im je 5 dana.

Idealno posluženje za vašu porodičnu trpezu i samo vaše uživanje!

Popusti se i uživaj!

Napomene ponude
  • Ponudom se podrazumeva:  20 Princes krofnica
  • Naručivanje telefonom 2 dana unapred
  • Telefon za poručivanje i preuzimanje 064 128 40 58
  • Porudžbine se vrše radnim danima i subotom od 12h -17h
  • Besplatna dostava za 2, ili više kupljenih kupona, za sledeće opštine: Bežanija, Novi Beograd i Zemun centar 
  • Dostava se vrši radnim danima i subotom od 8h do 12h, dok je preuzimanje u lokalu moguće po dogovoru u periodu od 14-17h
  • Za ostale delove grada dostava se vrši uz dogovor i doplatu ili lično preuzimanje
  • Kupon možete iskoristiti do 01.06.2015.godine

Krempro

590 din za 20 komada neodoljivih Princes krofnica sa čokoladom ili prah šećerom koja stižu iz radionice slatkiša – Krempro!
Ponuda više nije dostupna,
budite brži sledeći put.
Vrednost
1000 din.
Popust
41%
Kupljeno
8 kupona
Podeli sa prijateljima!